חזרתי ../images/Emo9.gif
אוףףףףףףףףףףףףף.... כמה קשה לחזור. אני חייב לציין שהגעתי פחות או יותר לשיא התקשורת שלי עם קיילי בסיבוב ההופעות הזה. כפי שאתם יודעים בהופעה ביום שישי הגעתי עם שלט שהכנתי אותו בערך ב- 10 דקות (פאדיחות...) כי הרעיון עלה לי ממש ברגע האחרון. באתי מוכן לחתימה: על השלט היה כתוב kylie you are my white diamond since 1987 but i still haven't got your autograph. באתי גם עם הטוש השחור שאיתו הכנתי את השלט ומאחורה כתבתי את השם שלי- כדי למנוע בעיות ספלינג
מה שקרה אחרי EFY זה שהוא פשוט נגשה אלי ואל עומר (שדחף לה את השלט הזה לפרצוף כל ההופעה כמעט
) ואמרה לנו: you know what?? just for the nurve i'll sign that!! הקהל כמובן שאג, העברתי לה את הפלקט ואת הטוש ואז היא הקריאה את השלט בקול רם ושאלה אותי well haven't you tried?? for 20 years??? אז אמרתי לה שאני גר בישראל וזה לא כזה פשוט... אז היא אמרה ok what's your name darling ואז אמרתי לה את השם שלי ואמרתי לה it's wroten in the back אז היא עשתה לי פרצוף שאני פשוט לא אשכח(= פרצוף של "מופתעת שבאת כל כך מוכן"). ואז נזכרתי שאני חייב לצלם את זה!! אז הוצאת את המצלמה מהכיס התחתון של הדגמח וכשהרמתי חזרה את הראש ראיתי את קיילי שכובה על השלט, על הבמה, עם הרגליים למעלה, ופשוט חותמת כמובן שלא הצלחתי לצלם כלום מרוב שוק וזהו. אין לי מושג מה היא אמרה אחרי זה כי מהרגע שקיבלתי את הפלקט והטוש חזרה ליד הייתי די בהלם שזה קרה. היא כתבה לי dear yanir with love kylie עם ציור של לב (אני הכי על המעריצה!!
) זה הקטע הראשון. חוץ מזה היה את הקטע עם הצעת הנישואין שלי למרקו (זה היה גם באותה הופעה)... שגרפה תשומת לב רבה מאד (ולא רק ממרקו- גם משאר הרקדנים) אזבל את זה אספר רק אחרי שאפרסם כאן את התמונות שצילמתי... בקרוב... ראיתי שכתבו עלי גם בסיי היי (תודה אפרת
) אני אכנס גם לשם מחר כדי להגיב וחוץ מזה אחרי שכולם יחזרו אנחנו ננהל דיון מאד מאד חשוב פה בסוגיה של קיילי וישראל, או קיילי והמעריצים. שדיברנו על זה בינינו ככה בין ההופעות אבל מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים. נעשה את זה באופן מסודר.
אוףףףףףףףףףףףףף.... כמה קשה לחזור. אני חייב לציין שהגעתי פחות או יותר לשיא התקשורת שלי עם קיילי בסיבוב ההופעות הזה. כפי שאתם יודעים בהופעה ביום שישי הגעתי עם שלט שהכנתי אותו בערך ב- 10 דקות (פאדיחות...) כי הרעיון עלה לי ממש ברגע האחרון. באתי מוכן לחתימה: על השלט היה כתוב kylie you are my white diamond since 1987 but i still haven't got your autograph. באתי גם עם הטוש השחור שאיתו הכנתי את השלט ומאחורה כתבתי את השם שלי- כדי למנוע בעיות ספלינג