13 למה מי מת?
B Bumping suger GIRL New member 19/7/03 #1 חזרתי !!!../images/Emo9.gif אחרי תקופה שלא הייתי עצמי ורציתי להגיד לכולם..שלום!!!!!!!!! מה המצב?! ברוכים הבאים החדשים והמצטרפים לפורמינו היקר!!!! אנג'י שולטת.. מייזל טוף ללונע!!!אז אני באיחור...שוט מי! וסורי שלא באתי למפגש...אם הייתי מעודכנת יותר..אמ אמ חני... אז הייתי באה... ולכן אני אפצה אותכם ואפתח בשירשור מטורף של תמונות..כהרגלי...(שיט,הגיע הזמן לחדש..)
חזרתי !!!../images/Emo9.gif אחרי תקופה שלא הייתי עצמי ורציתי להגיד לכולם..שלום!!!!!!!!! מה המצב?! ברוכים הבאים החדשים והמצטרפים לפורמינו היקר!!!! אנג'י שולטת.. מייזל טוף ללונע!!!אז אני באיחור...שוט מי! וסורי שלא באתי למפגש...אם הייתי מעודכנת יותר..אמ אמ חני... אז הייתי באה... ולכן אני אפצה אותכם ואפתח בשירשור מטורף של תמונות..כהרגלי...(שיט,הגיע הזמן לחדש..)
B Bumping suger GIRL New member 19/7/03 #29 אנג'י גם היתה באירוע צדקה... תמונות טריות.. מעכשיו בסדר יורד... 6
B Bumping suger GIRL New member 19/7/03 #36 התעייפתי..נמשיך מחר... נשיקות!! מווואה!!! לילה טוף! או בוקר טוף...
M Ma E New member 19/7/03 #37 מי את../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני מאי שלום../images/Emo13.gif
O One Falling Star New member 19/7/03 #38 עלו שוגררררר ../images/Emo6.gif ווא איזה דרך להתחיל את היום אהבתי במיוחד את תמונה 18 שאינלי סחטיש על ההשקעה שרשור שקסי אנג'לבוביתתתתתתתתתתת
עלו שוגררררר ../images/Emo6.gif ווא איזה דרך להתחיל את היום אהבתי במיוחד את תמונה 18 שאינלי סחטיש על ההשקעה שרשור שקסי אנג'לבוביתתתתתתתתתתת
O One Falling Star New member 19/7/03 #39 מדהימות התמונות של הקליפ ../images/Emo6.gif סתם התחשק לי להוסיף
O One Falling Star New member 19/7/03 #43 הקליפ החדש של טומב ריידר עם אנג'לינה אורלי.. <אני חושבת שזו היתה היא.. או שלא?> עשתה שרשור שלם על זה.. אהה.. נראה לי בעצם זו חני.. <חיחי.. זה פשוט דורש>
הקליפ החדש של טומב ריידר עם אנג'לינה אורלי.. <אני חושבת שזו היתה היא.. או שלא?> עשתה שרשור שלם על זה.. אהה.. נראה לי בעצם זו חני.. <חיחי.. זה פשוט דורש>