חזרתי

דפנושית

New member
חזרתי../images/Emo9.gif

התגעגעתי לפורום הזה!
יאו, איך היה כיף... בחיים לא נהנתי ככה! זו היתה הנסיעה הכי טובה בעולם!!!
עשינו כ"כ הרבה צחוקים..
סלמנקה זו עיר מדהימה! מומלץ מאוד לבקר שם! כולם חושבים שזה חור.. זה באמת מרוחק מעיר גדולה, אבל זו אחת הערים הכי יפות שהייתי בהן! והיא כ"כ רגועה.. אנשים נורא נחמדים... וחתיכים
הסתובבנו בעיר.. יצאנו.. מסיבות.. שתיה.. טיולים... גם לימודים... וצילמתי כ"כ הרבה תמונות
זה לא אנושי!! זהו.. בכללי.. יצא לי להכנס למחשב מדי פעם אז ביקרתי גם בפורום.. לא ממש היה לי זמן לכתוב כאן (חוץ מפעם אחת.. רוני שמה לב
) נשיקות
** ספרד 2007 >> אין דברים כאלה! ד', ע', א', נ', ו', א' - אני אוהבת אתכם!! **

בתאלין

New member
../images/Emo180.gif יואו איזה כיףף לך

הלוואי עליי אני כ"כ שמחה שנהנית והפקת את המירב מהחוויות האלו שחווית ,התגעגענו אלייך המון פה בפורום , אהה ואדרר שיהיה לך גיוס קל הכי מהנה שיכול להיות כמו שאומרים :שפשוףף נעיםם

אדרי3

New member
וואי איזה יופייי דפנוש!!

אני שמחה שנהנת!! וקצת מצטערת עכשיו שגם לא יצאתי!!! ודרך אגב יצאת עם חברה שלי מהמגמה- ויקי....

Rony 05

New member
BIENVENIDA DANFA

כיף שאת איתנו כאן שוב...!!!!!!!! ועוד יותר כיף לשמוע שנהנת..!!!!!!!! עשית לי חשק לחו"ל, אבל גם ככה אני נוסעת עוד חודש ללונדון,אז אני אחכה למרות שספרד הכי שווה....! ואם בא לך תראי לנו תמונות, אני ממש אוהבת לראותתתתת!!!!!!!!1 הלכתי ל3 ימים, ביי

דפנושית

New member
יאא לונדון../images/Emo99.gif

איך אני אוהבת את העיר הזאת!! המלצה: לכי לראות הצגה.. לא משנה איזו.. זה כ"כ יפה! לאן הלכת לנו לשלושה ימים?? מהזה ההעלמות הזו?
סתם.. תהני לך איפה שלא תהיי ותחזרי מהר

Rony 05

New member
חזרתי

הייתי בצפון! היה כיף! וכן אני אלך להצגה שם, על מה עוד את ממליצה?

דפנושית

New member
אהה איזה יופי! איך היה בצפון??

אממ.. הייד פארק!! לכי ביום ראשון לכיכר הנואמים (בהייד) זה ממש מצחיק
יש שם המון דברים לעשות ולראות.. אני בטוחה תהני
לכמה זמן את נוסעת??

Rony 05

New member
הייד פארק? אני ארשום לי

ל6 ימים מלאים (כלומר טיסה בבוקר חזרה בלילה)

דפנושית

New member
הזמן עובר מהר כשנהנים../images/Emo8.gif

חחח סתאאם.. אבל הזמן יעבור מהר, זה לא עוד כ"כ הרבה זמן :)

למעלה