חזרתי

חזרתי../images/Emo82.gif

הי לכולכם. היום סופסוף התחברנו לאינטרנט ואני מרגישה כאילו התחברתי חזרה לעולם. אחרי שבוע מטורף של פירוק ארגזים וסידור הבית ביחד עם כל מיני טכנאים שבאו לסדר דברים שהתגלו כלא תקינים ונגר שעושה לנו צרות שטועה במידות (אבל הוא לא יקבל כסף עד שהכל לא יהיה כמו שצריך), אפשר סופסוף לומר שהתמקמנו הבית פשוט כיפי. מדהים איך אפשר להתרגל כל כך מהר לבית. 8 שנים גרנו בדירה שלנו ולא הרגשנו שם טוב כמו עכשיו. אבא שלי עשה לי את היום כאשר הוא אמר שהוא פשוט אוהב לבוא אלינו (ההורים שלי באו כמעט כל יום לעזור לנו לסדר ולתקן כל מיני דברים). לדירה הקודמת הוא פשוט כמעט ולא בא אלא אם היה צורך לתקן משהו וגם אז היה מסיים לתקן ובורח ולבית החדש הוא מגיע גם בלי סיבה - עושה הליכה או רוכב על אופניים ומשלב את הבית שלנו במסלול איתן גם מאוד מרוצה מהבית החדש. הוא ונועה ישנים ביחד בחדר בקומה השניה ויש לו למטה חדר משחקים (ורוב הזמן הוא כמובן נמצא בגינה) ונראה שהוא גם מרגיש שם בבית יש לנו גם גינה ממש ליד הבית וכל הילדים של השכונה מגיעים לשם וזה גם נהדר. גם הקליטה בגן החדש הולכת בינתיים נהדר. הם רק 2 ילדים חדשים מתוך 34 ילדים (חלקם נשארו שנה שניה בקבוצה וחלקם עברו מקבוצה אחרת) ככה שאין בכי ואין בלגן ורוב הילדים נשארו יום מלא כבר מהיום הראשון (היה להם רק שבוע חופש) וזה מאוד עוזר להסתגלות של איתן. אז שלום לכל שכנותי החדשות ההוד השרוניות ומקוה שנראה חלק ממכם בקרוב

לוליLuli

New member
../images/Emo23.gifיקירתי..ריגשת אותי עם תוכן ההודעה שלך..

כל כך שמחה ומתרגשת יחד איתך/אתכם על הבית החדש... כל כך גאה בכם על הצעד העצום הזה לבית חדש ופרטי משלכם... כל כך שמחה ומתרגשת על שטוב לכם ואתם מרגישים שם מיד שזה הבית שלכם... כל כך שמחה ומתרגשת על כל מה שכתבת בקשר לאביך....יודעת עד כמה זה חשוב לך ... כל כך שמחה שההתאקלמות קלה יחסית ומהירה בבית ובגן....
ו...כל כך שמחה ומתרגשת שנהיה יותר קרובות גאוגרפית עכשו...כי בלב ממי...אנחנו כבר קרובות.... אוהבת המון ומתגעגעת ...

memko

New member
נשמע שנפלא לכם, איזה יופי!!! מזל טוב../images/Emo140.gif

תודה לכולכן../images/Emo24.gif

מקוה שהנגר יסיים סופסוף את כל הבלאגנים שהוא עשה ושנוכל לפרוק את הארגזים שנותרו

למעלה