חזרתי

חזרתי../images/Emo7.gif

לאא חזרתי;[ מה זה המקום המגעיל הזה.. (ב"ש) אוף:< התרגלתי כבר למקומות יפים.. יו אתם לא מבינים מה עבר עליי,איזו קבוצה, איזה דברים.. ולא הספקתי לכתוב יומן מסע כי כל יום הלכנו לישון מאוחר אז היום אני אתחיל לכתוב :< אוף זה היה כזה מדהים. ואני לא אראה יותר אותם.:::| ולקחתי מסנג'רים והמסנג'ר החרא לא עובד לי כי המחשב נדפק;[ רק לי זה יכול לקרות. ממש השתניתי.בזכות הילדים בקבוצה נהייתי יותר חברותית ופתוחה..היה כיף אני לא מאמינה שאני לא אראה את מתן יותר הוא כזה חתיך;[ איזה עצוב
אוף ואיך אני אזכור עכשיו את הטיול ואיך הרגשתי כל יום אוף זה כזה מבאס;\ ולא לראות אותם1!! אני התרגלתי 11 ימים שלמים ליהיות דבוקה לתחת של הקבוצה המדהימה הזאת וככה עכשיו..זהו יש לי צמרמורות בכל הגוף מרוב באסה;[ ואיכס אתם יודעים איזו באסה זו אחרי מלונות 4-5 כוכבים לחזור לבית העלוב הזה?? לב"ש? איזו ירידה ברמה זה נשמע מפונק אבל רק תדמיינו;[ אני לא מזהה את הבית..ואת אחי0.O ואני רוצה לראות אותם שוב לא רוצהה הם גרמו לי להרגיש כל כך טוב
לללאא וואי סורי על החפירה:< אחרי שאני אכתוב יומן מסע אם תרצו אני אספר לכם הכל.. ויש לי גם אלפי תמונות יפות.. אז נראה כבר מה יהיה כי זה יהיה מאוד ארוך;\ אוף הלכתי עוד מעט אני כבר מתה להתחיל.. אז יאללה ביי;( אבל זה בטח יהיה עוד הרבה זמן..כי תארו לכם על יום אחד זה בטח איזה 6 דפים עם כל החוויות..נראה:{ גוד אני לא יכולה:\ (האאאמ כן,למי שלא זוכר טסתי ל11 ימים לאיטליה ושוויץ,טיול מאורגן..היו שם ילדים בסביבות הגיל שלי. והיה מורכב אבל מדהים)

ברוכה השבה ^^. ../images/Emo219.gif

אני עייפה מידי בשביל לקרוא עכשיו הרבה,אבל אני אקרא אח"כ ^___^. BTW-לא סיפרתי לכם שהייתי בצרפת,בלגיה והולנד P:.

../images/Emo42.gifאוו ברוכה השווה ^.^

זה נשמע כל כך כיףף!#@ ובטח היו אנשים כאלה נחמדים! אבל שקט! אין על ארציינו הקטנה והנחמדה
ומה זה ב"ש? באר שבע או בית שאןן? וכל הכבוד לך שככה נפתחת וכאלה נראה שהטיול הזה עשה לך ממש טוב, אז כיף לך D: ושימי תמונותתתת!!!!!!!!1 וברוכה השבה הבייתה, את תתרגלי מהר D: וכמה ו'?! וממש חפרתי >< אז ביי ^.^

תודה רבה../images/Emo24.gif

באר שבע, את לא יודעת איזה מבאס זה לחזור לכאן;< שם גם ירד לנו גשם!! והייתי בהר הטיטליס והתגלשתי בשלג...אוחח
שם גם שכחתי מהכל..וכאן עכשיו חוזרים למציאות כזה איזה באסה;[ אבל יהיה פסדר.. אני פשוט רוצה כבר לדבר איתם ואי אפשר:\..תודה;]!

../images/Emo42.gifבאר שבעעעעעעעעעע!@#$

כל האנשים הנחמדים משםם!!!11 אני מכירה פול אנשים D: רק מהאינטנרט כאילוו שיוו חחח אני מתרגשת כל פעם שאני שומעת באר שבע
נו מה? יש לי חברים טובים
יוו תגידי את מכירה מתופף או מתופפת פנויים? אני מכירה כמה שמחפשים כבר מלא מלא זמן@ יש מחסור בבאר שבע במתופפים! D:

I R i T 94

New member
ברוכה השווה ^_______^ ../images/Emo217.gif

אני מבינה אותך, אבל בכל זאת תנסי להתרגל מחדש.. העיקר שבילית שם המון D:

אני אנסה, וזה באמת העיקר, והיה מזל בכלל

שקיבלתי כזאת קבוצה אז צריך להגיד רק תודה.. תודהD:

דנטל

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif, אבל אין כמו בארץ!!!

הענין הוא שאם הייתי גרה בבאר שבע אולי הייתי חושבת אחרת
, אי אפשר לדעת
.

היית חושבת אחרת../images/Emo6.gif

אחרי יופי כזה לחזור לחור הזה.. אין יותר גרוע מזה:< אתם תראו בתמונותD: תודה

תודה../images/Emo24.gif

אני אשים..אבל כנראה שזה ייקח הרבה זמן.. אפילו לא התחלתי לכתוב על הטיול וזה ארוך
..ואני רוצה לקשר את התמונות לטיול..

תודה!../images/Emo24.gif

אני אספר אבל עוד מלא זמן;[ זה היה 11 ימים.. ורק עכשיו התחלתי לכתוב את היומן מסע ואני כרגע בהתחלת היום השלישי..וזה מה זה קשה
אני חושבת שעוד שבוע+ אני אכתוב סיכום טיול+תמונות ..לכם מן הסתם אני אכתוב בקצרה בלי חפירות

למעלה