Music And k0la Girl
New member
חזרתי../images/Emo7.gif
לאא חזרתי;[ מה זה המקום המגעיל הזה.. (ב"ש) אוף:< התרגלתי כבר למקומות יפים.. יו אתם לא מבינים מה עבר עליי,איזו קבוצה, איזה דברים.. ולא הספקתי לכתוב יומן מסע כי כל יום הלכנו לישון מאוחר אז היום אני אתחיל לכתוב :< אוף זה היה כזה מדהים. ואני לא אראה יותר אותם.:::| ולקחתי מסנג'רים והמסנג'ר החרא לא עובד לי כי המחשב נדפק;[ רק לי זה יכול לקרות. ממש השתניתי.בזכות הילדים בקבוצה נהייתי יותר חברותית ופתוחה..היה כיף אני לא מאמינה שאני לא אראה את מתן יותר הוא כזה חתיך;[ איזה עצוב
אוף ואיך אני אזכור עכשיו את הטיול ואיך הרגשתי כל יום אוף זה כזה מבאס;\ ולא לראות אותם1!! אני התרגלתי 11 ימים שלמים ליהיות דבוקה לתחת של הקבוצה המדהימה הזאת וככה עכשיו..זהו יש לי צמרמורות בכל הגוף מרוב באסה;[ ואיכס אתם יודעים איזו באסה זו אחרי מלונות 4-5 כוכבים לחזור לבית העלוב הזה?? לב"ש? איזו ירידה ברמה זה נשמע מפונק אבל רק תדמיינו;[ אני לא מזהה את הבית..ואת אחי0.O ואני רוצה לראות אותם שוב לא רוצהה הם גרמו לי להרגיש כל כך טוב
לללאא וואי סורי על החפירה:< אחרי שאני אכתוב יומן מסע אם תרצו אני אספר לכם הכל.. ויש לי גם אלפי תמונות יפות.. אז נראה כבר מה יהיה כי זה יהיה מאוד ארוך;\ אוף הלכתי עוד מעט אני כבר מתה להתחיל.. אז יאללה ביי;( אבל זה בטח יהיה עוד הרבה זמן..כי תארו לכם על יום אחד זה בטח איזה 6 דפים עם כל החוויות..נראה:{ גוד אני לא יכולה:\ (האאאמ כן,למי שלא זוכר טסתי ל11 ימים לאיטליה ושוויץ,טיול מאורגן..היו שם ילדים בסביבות הגיל שלי. והיה מורכב אבל מדהים)
לאא חזרתי;[ מה זה המקום המגעיל הזה.. (ב"ש) אוף:< התרגלתי כבר למקומות יפים.. יו אתם לא מבינים מה עבר עליי,איזו קבוצה, איזה דברים.. ולא הספקתי לכתוב יומן מסע כי כל יום הלכנו לישון מאוחר אז היום אני אתחיל לכתוב :< אוף זה היה כזה מדהים. ואני לא אראה יותר אותם.:::| ולקחתי מסנג'רים והמסנג'ר החרא לא עובד לי כי המחשב נדפק;[ רק לי זה יכול לקרות. ממש השתניתי.בזכות הילדים בקבוצה נהייתי יותר חברותית ופתוחה..היה כיף אני לא מאמינה שאני לא אראה את מתן יותר הוא כזה חתיך;[ איזה עצוב