חזרתי!!!!! יש לי תחושה שמישהו ניסה לגנוב לי את האימוץ המושלם שלי
נ נעמה1991 New member 10/6/04 #1 חזרתי!!!!!../images/Emo25.gif יש לי תחושה שמישהו ניסה לגנוב לי את האימוץ המושלם שלי
ה האחמית New member 10/6/04 #5 נמנמ מחר אבא שלי יביא תמחשב..אני צריכה להתקין הכל..ואז אני חוזרת לתמיד!!!!! *יאאא התגעגעתי!!!*
ה השנייה מנצר האחמיות New member 11/6/04 #7 אוופ אישה../images/Emo70.gifמחר זה היום../images/Emo70.gif א י פ ה א ת ? אם אני יתאבד תדעי שזה יהיה רק בגללך [אי אפשר להפיל כל פעם את האשמה על עידנ..=\]
אוופ אישה../images/Emo70.gifמחר זה היום../images/Emo70.gif א י פ ה א ת ? אם אני יתאבד תדעי שזה יהיה רק בגללך [אי אפשר להפיל כל פעם את האשמה על עידנ..=\]
ה האחמית New member 14/6/04 #18 נאמ אבא שלי הבטיח לי היום שהוא ישב על המחשב ויסדר הכל...ואז אני חוזרת מבטיחה!!!!!!! לאב יו
S shiroosh999 New member 10/6/04 #4 וואו! (אז כנראה שאני לא מכירה אותך) שלום, אני שיר, בת 13 וחצי מבית שמש, נעים להכיר!
ה השנייה מנצר האחמיות New member 11/6/04 #10 שכחחחתתתתתתתתיייייי..=\ את הורסת יל את המצברוח אחרי שהוא ככ למעלההה..=] סליחהה.. עכשיו מותר לך להגיד כמה שבא לך 'ראסמי' השבוע..
שכחחחתתתתתתתתיייייי..=\ את הורסת יל את המצברוח אחרי שהוא ככ למעלההה..=] סליחהה.. עכשיו מותר לך להגיד כמה שבא לך 'ראסמי' השבוע..
ה השנייה מנצר האחמיות New member 13/6/04 #15 איכ,איכ התחתנתי עם שובניסט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
S shiroosh999 New member 14/6/04 #20 תיזהר!!!!!!!!!! ../images/Emo135.gif אני שילוב מנצח של מרוקאית פמיניסטית! אני רוצה לשמוע פה עוד הערה שובינסטית אחת! וחבל על מי שהעיר אותה!
תיזהר!!!!!!!!!! ../images/Emo135.gif אני שילוב מנצח של מרוקאית פמיניסטית! אני רוצה לשמוע פה עוד הערה שובינסטית אחת! וחבל על מי שהעיר אותה!