חזרתי

חזרתי ../images/Emo24.gif

שלום לכולם, חזרתי אחרי 10 ימים של שכרון חושים !!!! חופשת סקי עם הרבה הרבה שלג, גלישה מדהימה על ההרים עם הסנובורד (OFF PIST). איך היה בארץ (מלבד המצב הבטחוני) ? איך התוכניות והאימונים ? ובכלל מה חדש ? אלי - תודה רבה, עשית עבודה מצויינת, תמשיך לעזור לי
רמי

אלי ו.

New member
ברוך שובך, כבר דאגתי

בשבוע הבא אני יוצא לשבועיים מילואים, וקיויתי שתשוב קודם לכן. שמח, שנהנית וחזרת שלם. אם תקרא למטה, מתברר שהנושא הכי מענין את המשתתפים זה לא אימונים, תזונה או תוספים, אלא איך להתחיל עם בנות בחדר כושר (ובכלל) אולי כדאי להוסיף מאמר בנושא?

התחלות .....

האמת אני קצת מבולבל ?! בסקר בפורום 12 אחוזים בלבד הצביעו שמטרתם בחדר כושר היא להכיר בן/בת זוג (האמת צריך לכתוב בת זוג - בלי לפגוע בעינת ואחרות). אז מה האמת לפי השירשור הארוך זה היה צריך להיות מינימום 50 אחוזים ! האם הסקר משקף ?!

teen17

New member
שמע......

אני למשל, בא לחדר כושר כדי לבנות את הגוף וכדי לחזק שרירים. בנוסף לאימון עצמו, אני תמיד אשמח להכיר בחורות בחדר כושר ואפילו סתם לדבר איתן. לפי דעתי, הולכים לחדר כושר כדי לבנות את הגוף והצ´ופר בחדר כושר שמקבלים זה בנות שניראות טוב, שאפשר להנות מלהסתכל עליהן וכמובן לדבר ולהתחיל איתן. אישית, בחדר כושר שאני הולך אליו, לא חסר בנות כוסיות שאני פשוט המום כל פעם מחדש מלהסתכל עליהן (אפילו שהן בנות 20+) ומי יודע...........

20רומן

New member
יש גם הסבר אחר...

אנשים הולכים לחדר כושר כדי לבנות שרירים כדי להצליח עם בנות :) מסכנים רק האלה שעושים רק אימוני סיבולת... כמוני. רומן :)

teen17

New member
אמ..........

אני למשל, הולך עדי לבנות שרירים וגם כדי להנות מהנוף הנשי בחדר כושר. לצערי (או למזלי?) הרוב שם הן בנות 20+ אז אולי...... מי יודע מה......

אני הולכת רק כדי להתאמן

עוד לא ראיתי אפילו בחור מזיע אחד שווה, ככה שאתה יכול להמשיך בלשון נקבה.. זה לא משנה לי (מה גם ששינוי העולם בשם הפמיניזם הצווחני הוא לא הדבר החביב עליי..
)

teen17

New member
קרא את התגובות שלי בנושא זה

דרך אגב, אני מוכן לנסות שיטות למיניהן להתחיל לדבר עם בחורות במכון כושר ואחרי זה לכתוב בעזרתך האדיבה מאמר בנושא. רוצה?

אלי ו.

New member
והנה עוד הצעה לשורת פתיחה

צ´מעי, אני כותב מאמר לפורום חדרי כושר בתפוז, והייתי רוצה לדעת..

lady_anne

New member
וזה אפילו נשמע אמין ../images/Emo6.gif

אני יודעת שאני הייתי מאמינה כי אף אחד לא ילך להמציא כזה דבר..

teen17

New member
חחחחחחחחחחח כן בטח

והיא כבר רצה להיג לי מה היא מחפשת ואיך מתחילים עם בחורות במכון כושר. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

spoild

New member
בעיה רצינית, ../images/Emo10.gif

אם את לא רואה מישהו שווה את כנראה לא נמצאת בחדר הכושר המתאים, את תמיד מוזמנת לבקר אצלנו, לצערי המין הנשי אצלנו מפגין נוכחות עלובה ותמיד נשמח לקבל חיזוק, לילה טוווב ד"א, הזיע עושה את זה?

חיטוב הגוף או חיזוק שרירים זה אמצעי

להשגת המטרה ולא המטרה עצמה. אם מהסיבה שאנחנו לא מודעים לזה ואם מהסיבה שאנחנו לא מוכנים להודות- אנחנו רוצים בעיקר להראות מצויין (וכמובן להרגיש ככה). המטרה- להכיר בני/בנות זוג מושרשת בנו באופן הכי טבעי, כי הרי- המטרה של האנושות היא להתרבות. בחדרי כושר ישנה אוירה כזו של חבר´ה צעירים, פעילים, שחשוב להם להראות טוב וטבעי שגם מסתכלים/ מחפשים/ מכירים וכו´ בכל מקרה- זה לא סותר את הסקר.

teen17

New member
ומי כמוני יודע ומכיר את זה אישית

שאני מגיע למכון כושר ומרגיש אוירה מחשמלת שאני מסוגל להפעיל את החשמל בחדר כושר רק מהחשמל שאני מרגיש. בייחוד בגלל הבנות (שהרוב הן 22+) שפשוט אי אפשר שלא להדהם מחדש מהן.

דורון ק

New member
נו,איך לחזור לסאונה?../images/Emo3.gif

נו איך היה? מקווה שנהנית. בספרד אין אלפים,נכון? כי אחרי הערב יש לי חיבה גדולה לעיר אלאבס

סוף הדרך, שמאלה

כפי שציינתי היה מדהים !!! הבעיה העיקרית היא החזרה לכל המצב בארץ ......

למעלה