חזרתי!!!!!

NimaZ

New member
חזרתי!!!!!../images/Emo24.gif

וואו איך התגעגעתי לכולכם!!!!!! לא ידעתי שאני כ"כ קשורה לפה... בכל מקרה התחשק לי לפתוח הודעה כדי לעשות כניסה דרמטית כזו (לכו תבינו...) ולמתעניינים: היה ממש ממש ממש כיף!!! היינו בבית לחם הגלילית והרגשנו כמו בטורקיה!!! בלי ההורים וטונות חנויות כאלה כיפיות! היה ממש ממש כיף!
אנחנו בטוחות שהיינו בטורקיה... כשדיברנו ברכבת חזרה אמרנו שזה היה ממש כמו טורקיה ופתאום שתחינו אמרנו: "בלשיק" חיחי.. סליחה שאני משעממת אותכם אבל נורא התגעגעתי!!! ריפרפתי על כמה הודעות וראיתי שיש המון דברים מעניינים! מחר אני אחרוש!
תצפו להמון תגובות ממני...... יאללה... אני הרוסההההההההההההה ועוד מחר יש בצפר! לאאאאאאאאא טוב... לילה טוב וחלומות סונול לכולם!

H i L o L a

New member
../images/Emo24.gifנעמההה

ממצב? שמחה שחזרת
שהתחלתי לקרוא ושמעתי תורכים,ישר רציתי לשאול אם התחלתם לדבר כמו טבלול ושבלול
אצלי כבר כולם יודעים שאני עושה את זה.. מדברים על תורכים אז שואלים אותי איך אומרים בתורכית "כלבים קטנים"
לילה טובבב שיהיה לך! והחלומות סונול הזה מדביק! התחלתי להשתמש בזה! אז..חלומות "דלק-דרגון"

אוש7יתי

New member
נעמולה../images/Emo70.gif

ברוכה השבהההה
גם אני איך שאמרת טורקיה חשבתי על שבלול וטבלול... אההה וניכנסתי לקומונה שלך ועכשיו הבנתי בחתימה שלך את הקטע עם המלפפונים הכבושים
חחחחחחחח חלומות דור אפילו שכבר צהוריים.......

m a z i ohayon

New member
נעמושששההה../images/Emo70.gif

מה המצב? איך היה! מקווה שנהנת...ברוכה השווה

NimaZ

New member
ספה... מה איתך מזי?

היה כיף! ממש טורקיה! תודה!

Ronush14

New member
נעמונתתתתת../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

טוב שחזרת!!!
היית חסרה לי

NimaZ

New member
ווי-הי!!!

"כמה טוב שבאת הבייתה..." (להקריא בקול גידי גובי כזה...[לא יודעת למה זה קשור]) אני שמחה מאווווד שהדבקתי כמה אנשים ב"חלומות סונול..." (כמו שטלי אמרה: "כתבו עלינו בפנאי פלוס, זה התגשמות חלום, עכשיו רק חסר שאני יגיד "היי גיא" בגיא פינס ואני עשיתי את שלי בעולם הזה!") עידכנתי את עצמי בכל ההודעות ואני כבר יתחיל להגיב...
... חיחיחי... וואי... לפחות במקום שהיינו היה ביפ ויכולתי להמשיך ולצטט מהאקדמיה! (אני יודעת בערך בעל פה את הפרק שמירב ושראל עזבו...במיוחד זה...) והיום יש עוד פרק של האקדמיה! ווי-הי!

NimaZ

New member
אוי...

אז בואי נבדר אותך: |להטוטים||קוסם||ארנב||כובע שחור ארוך||צחוקים||מסיבה| עזר?

ממממממממה !!! היית בבתלחםהגלילית?!

זה ממש קרוב אלי !!!!!!!!! איזה 10 דקות נסיעה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה