חזרתי!!!!

השגיא

New member
חזרתי!!!! ../images/Emo24.gif

אתמול ב-01:30 עברתי ליד אשדוד בדרכי חזרה מאילת וחשבתי עליכם... בעלי והילדים נחרו כל אחד במושב שלו ואני ניסיתי לשמוע רדיו בזמן הנהיגה מבעד לנחירות..... אני רואה שעשיתם חיים משוגעים.. איזה כיף לכם!! גם אנחנו חגגנו לא מעט במסיבה מיוחדת, בכמה צלילות מדהימות. (גם שי הספיק לצלול עם מדריך), ובמפגשים עם חברים יקרים. אחלה חופשה שבעולם. אגב במסיבה פגשתי מורה לחינוך מיוחד, מכרה שלי, וסיפרתי לה על שי כי זה היה קשור לשיחה ולמשהו שהיא סיפרה לי על עצמה... היא סיפרה לי על תלמיד בבית סיפרה ,לוקה בטוראט, שמטופל בצורה מאוד לא טובה, ונתתי לה כמה המלצות והפניות לכמה גורמים. אם כתוצאה מכך הילד יזכה לטיפול טוב יותר, רק בגלל זה היה כדאי לנסוע לאילת.....! שמחה מאוד שהיה לכם כיף, בלילה אקרא את כל מה שהפסדתי בפורום. יום נפלא לכולם! גלית

o g

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

אין כמו גיבוש משפחתי מזכיר לי את החוויות שלנו מהטיול לארה"ב, חדש וחצי בקראוון - איזה כיף היה

השגיא

New member
אלין יקרה

באחד הימים נכנסתי לבלוג שלך, ראיתי התרשמתי, זה היה מרתק... ראיתי בצד שמאל שאמורים לכתוב ציון. חשבתי שזה טוב וכתבתי 1 רק אח"כ ראיתי שטעיתי , ו-1 הוא הציון הנמוך ו-5 הוא הגבוה, אז קבלי התנצלותי, זה היה בתום לב. הכוונתי ל-5 כמובן.. אלפי סליחות גלית

גליתוש היקרה שמחה שחזרת

איזה כייף לראות טותך איתנו מלאת אנרגיה וכוחות. אין כמו לנפוש ולאגור כוחות חדשים. הצטערתי שלא הגעת, במיוחד שעברת לידי בלילה, יכולת לפחות להכנס ולתת יד. מקווה לראותך במפגשים הבאים אוהבת אלונה

הלנה

New member
הי גלית../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה. שמחה שנהנית. אין כמו אילת!

בוקר טוב גלית וברוכה השבה../images/Emo24.gif

התגעגענו אליך, וחשבנו עלייך הרבה...כמה היית חסרה במפגש אצל אלונה ודני גם אורית היתה חסרה ואלין...אבל הייתן בליבנו כל הזמן. כל המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו... כל הכבוד!

למעלה