חזרתי!!!!

ט ל i i ש

New member
חזרתי!!!!../images/Emo24.gif

חזרתי חזרתי חזרתי!!!!!!!!! לא הייתי פה המווווון זמן!!! לא היה לי מחשב שבוע והשתגעתי.!!! ועוד לפני זה הוא היה במצב רע כי הוא לא פעל!!! היה לי רק אייסיקיו וגם זה היה לפעמים.....!! אז מאוד התגעגעתי!! אוהבת אותכם!!

crazy4tc

New member
טלללללללללללללללללללללללל

סוף סוף!!!!!!!!!!!! כל כך התגעגעתי אלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאא איזה כיייייייייייייייייייייייף!!!!!!! אני שלחתי לך הודעה לפלאפון!!!!!!!!! ואת לא ענית לי!!!!! :(( אבל אבל אבל אבל עכשיו המחשב מתוקן נכון?? ואת את את לא תעזבי אותנו יותר נכון??????????? "אל תעזביני... את המלאך שלי!!!!!" חחחחחחחחחחחח סתם עזבי זה מרוב שמחה שסוף סוף חזרת!!!!! טללללללללללללל גם אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!! וואי איך התגעגענו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ט ל i i ש

New member
חחחח לאושיתתתת!!!

כנסי לאייסיקיו כל כך הרבה עידכונים יש לי בשבילך!!

crazy4tc

New member
גם לי יש עידכונים אבל...

יש בלאגן בבית וכל שניה אני צריכה ללכת לאנשהו אז אני אדבר איתך פעם אחרת... :(

aYaLoLy

New member
יאייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יאייייייייייייייייי טלטלית חזרההההההההההההה חח אבל יש כמה עדכוניפפפ לאה ואני התחלנו לאהוף המורדים!!! יה רייטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
יאיי איך התגעגענוווווו וחשפתי שמישהו חטף אותךךךךךךךך דונט ליב אס אגיננננ

adi u

New member
לאה..רשמת את זה לא נכון....

זה טאאאאאאאאאאאאאאאאאל! אחרת עם תנסי לקרוא את זה זה ישמע מעוות לגמרי.... טלוש...גם אני התגעגעתי אלייך..אבל זה בסדר...אני בנתיים משגעת אותך באיי סיי אז הכל טופ!

crazy4tc

New member
כן רשמתי נכון!!!

פשוט נרדמתי על המקלדת!!!! חחחחח סתם!!

ט ל i i ש

New member
אני אוהבת את השיגועים שלך באייסי

אני אוהבת אותך!!!! ואת לאה ויולי ואיגור ודרור ואיתמר וניצי ואוראל וצליל ויעל ומור ורותם וטל וטל ועווווד המווון ואם שכחתי תירו בי!!

למעלה