חזרתי!

sivani

New member
חזרתי! ../images/Emo24.gif

אחרי בעיות רבות עם רשת האינטרנט הביתית,התברר שהכל באשמת אחי הקטן והמאוס,הכרטיס רשת שלו לא היה בסדר ודפק לכולם למשך כל סוף השבוע
בכל מקרה הנה עדכון קצר: הוא אמר לא. לא בדיוק לא,הוא אמר לא יודע. בעצם גם אני לא יודעת-כי יש כאן שתי גרסאות שונות לחלוטין משתי חברות שלי שבכלל לא תואמות אחת את השניה,ואני מחכה שחברה שלי תתחבר כדי לשמוע מה היה היום
זהו שונאת את החיים הדפוקים האלה סיון

sivani

New member
המ...

מצטערת שאני מקפיצה את ההודעה שלי,אני פשוט רוצה לשמוע דעות על מה שהיה ומה אני צריכה לעשות...
plz? someone?

"לא יודע/ת" - תשובה מרגיזה

גם לי בחורה אמרה פעם: "לא יודעת, אני צריכה לדבר עם חברות שלי"... אז השאלה היא - על מה לעזאזל יש לחשוב??? זה לא כאילו הצעתי לך נישואין, בסה"כ דייט! אם לא תהני, מקסימום תגידי לא כשאני אזמין אותך פעם שנייה. אופסי, טיפה סטיתי... נחזור לנושא :) סיון, בחרת בשיטה דפוקה לפנות לבחור. אם היית מציעה לו בעצמך, והוא היה עונה "לא יודע", היה לך מומנטום להגיד לו: "מה'ז'תומרת 'לא יודע'??? זה לא כאילו שהצעתי לך נישואין, בלה בלה בלה (ראי פסקה למעלה :))". לכי תבררי עכשיו מה החליט בסוף. אל מי מכן, אליך או אל החברה שלך, הוא יפנה? שתי האופציות נראות די מביכות בעבורו. רוצה אותו? תוכיחי את זה, תתגברי על עצמך, ואל תתחבאי. אל תתחבאי מאחורי חברים, ואל תתחבאי מעבר לקו הטלפון (הטעות שאני עשיתי :)). תראי לאיזה מצב דפוק הכנסת את עצמך. והכי חשוב: אם הוא לא רוצה (מאוד סביר, אחרת הוא היה אומר "כן"), תעזבי אותו. סיגוף עצמי על כמה שהבחור שאת רוצה לא מעוניין בך - זה לא יעזור לך בשומכלום. בהצלחה

sivani

New member
היי :)

כמה דברים: עד כמה שאנחנו יודעות הוא דווקא כן מעוניין פשוט לא רוצה להודות בזה כי חברה שלי שאלה אותו דבר שני,אני לא הולכת לגשת אליו לבד,כי אנחנו בכלל לא בקשר,ואני ביישנית,אבל ממש ממש ביישנית. תאמין לי,הייתי מעדיפה לא "להתחבא" מאחורי חברים,אבל זאת ברירת המחדל שלי כרגע

זה די חבל, אבל...

אם שניכם לא בקשר יומיומי, האם זה לא אמור *מאוד מאוד(!)* להקל עליך לגשת אליו בעצמך? ואם אתן חושבות שהוא כן מעוניין (אגב, מעניין אותי מקור המידע לזה), זה לא אמור *מאוד מאוד(!) מאוד מאוד מאוד(...)* להקל עליך לגשת אליו בעצמך? ונעבור לכמה שאלות. בהנחה שהוא יגיד בסוף "כן": - את מי תשלחי לדייט, את עצמך, או את חברה שלך? - אם תשלחי את חברה שלך, אילו פרטים מיוחדים על הבחור תבקשי ממנה לאסוף? (אל תעני על זה!!). - אם תשלחי את עצמך, האם יהיה נכון לסכם את הדייט שלכם כבר עכשיו כ"שתיקה ארוכה ומאוד מביכה"? הרעיון ברור? סרקזם זה כלי מרושע ביותר, אבל בדר"כ יעיל באותה מידה :)) צאי מהבושה/כלים/ארון (מחק את המיותר אם קיים), ותראי לו ש-->##את##<-- רוצה אותו, אחרת בסוף הוא יצא עם חברה שלך...

sivani

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

זה בכלל לא מקל,להיפך. כי מה, אני אגש אליו והוא בטח יגיד לי..."כן,מי את?" ואם הוא מחבב אותי,כן-זה א-מ-ו-ר להיות יותר קל,אבל עדיין,אין לי אומץ. חחחחחחחחחחח עכשיו באמת הצחקת אותי עם הציניות ו...אני לא יכולה לפתוח שיחה עם אנשים שאני לא מכירה. כשאני אצא איתו (אם בכלל) מן הסתם זה יהיה שונה. והוא לא יצא עם חברה שלי,אל תדאג
סיון

kit k@t

New member
תומכת במאה אחוזים!

לא שלי אי פעם יהיה אומץ לעשות את זה... קאט

justnoa

New member
אמממ

כמה שזה נשמע קשה ובטח לא עוזר... אבל שימי זין על העולם ומה שהעולם חושב... פשוט תדברי איתו, אם זה לא נועד והוא לא מעוניין הוא לא יצחק עליך בפנים או משהו, הוא ידבר בסבבה ויגיד לא בזהירות, והאמת שלפי מה שאמרת פה ודברים מפי אחרים שנאמרו או משהו נשמע כאילו הוא כן מעוניים ויהיה טוב כי בטלפון שבור בינו ובינך כשבאמצע יש את החברות שלך זה יהיה קשה לזה לעבוד, לא? הוא יכול להגיד משהו הן יעבירו לך את זה אבל אם את היית מסתכלת לו בעיניים או שומעת את הקול שלו היית יכולה להסיק משהו אחר מאשר חברות שלך, והרי זה לא חשוב מה חברות שלך הסיקו אלא מה את והוא הסקתם. אז בעצם יש לך שני מצבים שאת יכולה להיות בהם ואת צריכה להחליט בינהם... כי אם הוא אמר אולי אז לא נראה לי שהוא יעלה את זה לבד שוב, אלא יחכה שאת או אחת החברות שלך תעלו את זה (עדיף את). אז את יכולה או לא לעשות כלום ולחזות שלא ייקרה כלום על ההתחלה ולדעת שתהיי עצובה ואת יכולה פשוט להקים את התחת שלך ולדבר איתו ואז לדעת שמצד אחד אמנם קיים הסיכון שתהיי עצובה, אבל הוא כל כך אפסי ביחס לסיכוי שתהיי מאושרת אז יאללה! יש לך מה לעשות, לכי ותדברי איתו! מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם

justnoa

New member
היי סיוון!

אני לא יודעת בדיוק מה קורה שם עם הבחור, אבל ניסיתי להבין ולא הצלחתי (כישרונית, אה?) אבל אני בטוחה שיהיה טוב איתו והוא יגיד כן בסוף, כמו שהבנתי הוא ביישן או משהו וזה לפעמים מפתיע שבת מציעה לך משהו (לא נשמע טוב, אבל זה הניסוח הנכון) וצריך לחשוב על זה תשמחי שיש לך את האופציה בכלל... יש כאלה שאיבדו אותה ודברים מתפרקים להם בידיים ה%@$#*^& שלהם

נעמצי

New member
סיוני,

קודם כל אני חייבת לך חחיבוק ותודה ענקית על זה שמחקת את כל ההודעות המגעילות נגדי מהפורום. תודה תודה תודה............ דבר שני, הוא לא בטוח אמר לא. ואם הוא כן אמר לו אז הוא אדיוט ותגידי תודה שאת מגלה את זה כבר בהתחלה ולא אחר כך. לא? אני בשיעור מחשבים עכשיו, אז לפני שיתפסו אותי.......

למעלה