חזרתי!!! ../images/Emo24.gif
היי! הייתי בטיול השנתי מיום שלישי!!! רציתי ביום שני להודיע ש-3 ימים אני לא אהיה פה, אבל לא הספקתי...
שמתי לב שלא ממש התגעגו אליי פה... סתם סתם!!! אני יותר מדי מסוחררת מהנסיעות הארוכות (אני לא טיפוס שיכול לשבת 4 שעות ויותר בכיסא צפוף של אוטובוס!!!!)... הלכנו לירושלים, וישנו באכסניה... זו הפעם הראשונה שאני ישנה (יושנת? ישנה? מה זה משנה!) בטיול!!! פחדתי שאני לא אצליח להרדם, אבל איך שנכנסתי למיטה התחלתי לחרופ
... הילדים צחקו עלי... תראו הם אמרו לי ככה: "באכסניה בלילה- ישנת, באוטובוס-ישנת (אם יש לי סחרחורות באוטובוס, אני מנסה להרדם... ומצליחה!
), במנוחות שבין האוטובוסים- ישנת... מתי את ערה?!" האכסניה הייתה מה-זה גדולה! קילומטר (בהגזמה) עש שמגיעים מהחדר/קראוון/צימר שלי ושל החברות שלי עד שמגיעים לבניין הקבלה!!! זה ככה: בניין שיש בו איזה 20 חדרים, בתים צמודים שכולם בערך איזה 10 חדרים, ורחוק רחוק משם (איפה שאני ישנתי) שורות שורות של קראוונים. כמה ילדות אחרות שנשארו אחרונות קיבלו סוויטות כאלו, שהיו אמורות ללכת למורים!!! זה מה שהכי הרגיז אותי! החדרים היפים, שהכל שמה מסוגנן כזה ארונות ושידות מתואמות ביניהן וכאלו הולכות למורים, והקראוונים (שגם היו נוחים...) לילדים?! ביום השני בלילה שני נערים אחרים (קצת יותר גדולים מאיתנו) מבית ספר אחר שהיו באכסניה פרצו לחדר כזה (סוויטה) ושמו קונדום על השולחן, עשו תנועה מגונה לילדה שהייתה שם באותו הרגע... לא אצבע משולשת אבל תנועה מגונה, ורדפו אחרי 2 ילדות שברחו מהחדר בגללם... . ביום השני והשלישי אני חושבת שכבר עליתי לכולם על העצבים... כל משפט שני שלי: "אני רוצה הביתה"/ "אני מתגעגעת הביתה"... אז... רק רציתי להגיד: חחחחזזזזררררתתתתיייי!!!! נ.ב בבקשה, אפילו אם לא מזיז לכם שחזרתי... תגיבו...
היי! הייתי בטיול השנתי מיום שלישי!!! רציתי ביום שני להודיע ש-3 ימים אני לא אהיה פה, אבל לא הספקתי...