מרין, נראה לי... שאת מפתחת שפעת, צמרמורת, כאב ראש, אלו התסמינים, מצטערת לאכזב
@ @@ New member 21/8/02 #22 מרין, נראה לי... שאת מפתחת שפעת, צמרמורת, כאב ראש, אלו התסמינים, מצטערת לאכזב
M mariana New member 21/8/02 #23 נשמה אני יודעת שזה התסמינים אני ממקווה שקר לי בגלל המזגן במשרד ויש לי כאבי ראש בגלל שאני מסתכלת על המחשב 24 שעות. לא נורא מקסימום אריאל יטפל בי
נשמה אני יודעת שזה התסמינים אני ממקווה שקר לי בגלל המזגן במשרד ויש לי כאבי ראש בגלל שאני מסתכלת על המחשב 24 שעות. לא נורא מקסימום אריאל יטפל בי
@ @@ New member 21/8/02 #24 אבל... זב באסה לא נורמלית, חולנ? ועוד באילת? תטפלי בעצמך היום שתהיה בריאה מחר, זה אפשרי בכלל?
M mariana New member 21/8/02 #25 זה לא כזה גרוע אני מקווה שאני לא יהיה חולה דווקא היום אריאל יש ריבטל את אילת, כי איך שאני מכירה אותו חשוב לו יותר הבריאות שלי מאשר לצאת ולבלות אבל פחות או יותר אני בסדר, הכאבי ראש קצת עברו כי נחתי, או שזה קורה בגלל שאני מתרגשת לא יודעת.
זה לא כזה גרוע אני מקווה שאני לא יהיה חולה דווקא היום אריאל יש ריבטל את אילת, כי איך שאני מכירה אותו חשוב לו יותר הבריאות שלי מאשר לצאת ולבלות אבל פחות או יותר אני בסדר, הכאבי ראש קצת עברו כי נחתי, או שזה קורה בגלל שאני מתרגשת לא יודעת.
@ @@ New member 21/8/02 #26 בטח שאת מתרגשת, איך לא יש לי חגיגה לה לה לה לה איזה חגיגות יהיו שם וגם קצת מוזיקה רומנטית ברקע הרי לא תשחקו בחדר, איזה סבבי בבי
בטח שאת מתרגשת, איך לא יש לי חגיגה לה לה לה לה איזה חגיגות יהיו שם וגם קצת מוזיקה רומנטית ברקע הרי לא תשחקו בחדר, איזה סבבי בבי
M mariana New member 21/8/02 #27 ש... אמא שלי לא תראה את ההודעות שאת כותבת, אחרת היא תולה אותי. ותאמת אין לי מאיפה מוזיקה ואין לי גם יין. אז ככה שלו תמיד יהיו חגיגות. חחחחחחחחחחחחח
ש... אמא שלי לא תראה את ההודעות שאת כותבת, אחרת היא תולה אותי. ותאמת אין לי מאיפה מוזיקה ואין לי גם יין. אז ככה שלו תמיד יהיו חגיגות. חחחחחחחחחחחחח
Q Queen Of Love New member 21/8/02 #21 byebye../images/Emo25.gif יש לי טרמפ הביתוש!! אני עפה!... שיהיה לכולם יום מושלם! תעשו חיים אוהבת לירי
byebye../images/Emo25.gif יש לי טרמפ הביתוש!! אני עפה!... שיהיה לכולם יום מושלם! תעשו חיים אוהבת לירי