חזרתי!!!

חזרתי!!! ../images/Emo23.gif

אחרי יומיים-שלושה שלא הייתי בפורום חזרתי!!! המחשב שלי היה מקולקל...
נכנסתי עכשיו לשרשור על זה שהם קיללו אחת את השנייה (אל תדאגו, לא הגבתי!!!) ולא כל-כך הבנתי מה קרה שם... מה שהבנתי: מישהי גילתה שיש מסיבה ולא ידעה שהיא סודית, והיא איימה להפיץ את המסיבה בגלל שהיא לא מוזמנת... ואז באה מישהי מהפורום שלנו ואמרה שהיא לא עשתה כלום... לא ראיתי את הקללות על הראל (סקעת), ואני מקווה שטוב שכך. הבנתי נכון?! מישהו יכול לפרט יותר?! זה מוזר ככה לחזור לראות הודעות עם קללות מהמעריצים של ההראלים ?(וראיתי בינתיים רק מהצד של מויאל), במיוחד אחרי ה"סולחה". לדעתי זה פשוט זוועה, כי זה פוגע הכי הרבה בהראלים! צריך לתאם מתישהו שלכל פורום יכנס ההראל שלה ויסביר מה זה גורם, כל הריבות האלה... סתם רעיון.

אוקיי, ראיתי את הקללות!!!

*כועסת מאוד*, לי אישית נמאס מהקללות שבסופו של דבר, ההראלים נפגעים!!! וגם מה זה ההכללות האלה על הפורום שלנו?! נכנסת אחת מעריצה של סקעת ופתאום כל הפורום של מויאל: המעריצות על סקעת הן ***... לא נמאס?! ררררר, אני ממש מעוצבנת עכשיו, אבל מה שחשוב כרגע זה לא לרדת לרמה כזאת.

אממ את יחסית רגועה אחרי מה שראית

אני פשוט הייתי בהלם טוטלייי... הם צריכות להתבייש בהומופוביה שלהם!!!!! כמה גועל היה בשרשור ההוא..זה היה מ-ז-ע-ז-ע.. ומחקו את השרשור שלי..אבל אני לא מצטערת על כל מה שכתבתי שם.. אני לא אהיה תמימה כמו אלה שבטוחות שיש סולחה ולא יודעות מה הולך מאחורי הגב.. וודקא חן שרשומה ל"פורום איחוד מעריצי ההראלים".. דווקא היא דיברה בכזאת צורה גועליתתתתת ומה שרויטל כתבה היה השיא: אם אני הייתי סקעתית הייתי בשקט עוברת למויאל בלי שירגישו אני רואה פה הומו וכאן בנאדם מושלם מבחינת יופי ואפי סקעת מסכן שמסכים לכל דבר שמציעים לו כי הוא מפחד שישכחו אותו מרוב הפסדים... איכססססססס מה זה משנה כמה ירדו עליה בשרשור ההוא.. מה הראל אשם בזה???? ועל חן אני כבר לא מדברת-כי כמה שהיא הייתה עצבנית (ולא מענין אותי אם כן או לא) זאת הייתה תת רמה והומופוביה בצורה דוחהההההההה הדבר היחיד שהיא "נחמד" איכשהו לראות שם זה שהיו מויאליות שבכלל לא התערבו בקטע ולא דיברו מילה רעה על הראל!!! אלה שכן-אני מרחמת עליהןןןן

t0mi

New member
מההההההההההההה????

איזה שירשור????????????????? איפה???????????????? מה קרה שם???? מישהי מוכנה לשלוח לי מסר עם כל הפרטים????????? איזו מסיבה?????

מה?!

לא ראיתי את כל הקללות, ראיתי רק אחת שם (והיא הייתה לא הכי נוראית בעולם), אבלעכשיושמתי לב, פושעות!!! מה הקשר אם אני מעריצה של סקעת או של מויאל? מה זה ההכללות האלה, מה זה הקללות האלה! אני בשוק!!! כל מי שקיללה את סקעה, בחיים לא ידעה כישרון מהו (חחח, משפט של המורה שלי לספרות, רק בלי הסקעת)!!! פשוט בושה וחרפה (וזה ציטוט של המורה שלי למתמטיקה משנה שעברה)

t0mi

New member
אז למה סתם אנשים אומרים

שאנחנו לא לוקחים מהמורים כלום?? תראו כבר יש לנו שני משפטים ממורות שונות!

למעלה