חזרתי

Ana Lyn Newkirk

New member
חזרתי ../images/Emo201.gif

אם אתם תוהים למה אני כותה פה בשעה 7:30 בבוקר, אז זה לא כי לא ישנתי בלילה (או שישנתי קצת) אלא כי ישנתי 14 שעות רצוף מאתמול ב-17:00 אחרי שחזרתי מהטיול. והאמת שגם אותי זה קצת הפתיע שישנתי כ"כ הרבה כי לא הדרכתי בטיול ולא עשיתי שום דבר יותר מדי מעייף. בכל מקרה, נורא התגעגעתי.
עכשיו אני אכנס לכאן כמה שתרצו. אני חולעלכם
רציתי רק לעדכן אתכם בכמה דברים: 1. הצטערתי לראות שבפורום אנה הועלו מליון נושאים חדשים, שייקח לי להגיב להם במשך שנה, אבל אני אשתדל לכתוב כמה שאפשר. 2. הצטערתי עוד יותר לראות שהקומונה שלי ריקה וששרה לא דאגה בגרוש לקיים את ההבטחה שלה ולכתוב בה (בתור מנהלת שלה) 3. מור, יש לך אחלה מדריכה (לימור) 4. פליז, פליז, תתייחסו להודעה הזו (בניגוד לתגובות ה"רבות" שקיבלתי להודעה בה סיפרתי שכמעט פגשתי את ליהע ולהודעה שחזרתי זמנית מהטיול ביום שישי) 5. החזירו ציונים למועדי א' באנגלית. קיבלתי 69 ב-E. למזלי היה לי מגן 92 כך שהציון הסופי הוא 81. בכל מקרה, אני עושה מועד ב' ביום שני הבא

1. דווקא צריך לשמוח ../images/Emo3.gif

2. no comment 3. no comment 4. דווקא
5. אין לי את הסיסמא

adii1201

New member
יש שם טלפון של מוקד

תמיכה יכול להיות שהם יכולים להביא לך סיסמא או שהביצפר שלך לא הביא לך סיסמא מההתחלה?

MoWz

New member
בדיוק אתמול חלמתי על הטיול

אבל ממש..כל הלילה והבוקר.. חלמתי ששחכתי תחתונים
עזוב תחתונים...שחכתי הכל...כאו..אולי היה שם חולצה ומכנס וזהו.. ששיוו..........אז סבא וספתא שלי באו ופתאום הם היו עיורים אבל יצאנו לקניות באזור???....מפחיד למשנה

adii1201

New member
היי ../images/Emo13.gif

1. יש חופש אתה תמצא ת'זמן לעשות את זה
2. זה לא באחריותי
3. גם מור אחלה
4. הנה אני מתייחסת... 5. נכון וביום חמישי יש במתמטיקה... קיבלתי ב-F 86 וב- G 83... איזו אכזבה קשה!!! מזל שיש מועד ב'...

רובע

New member
נייס טו הב יו בק../images/Emo9.gif

הופ יו הד פאן
[מי פוסטמה קטנה?! מי? מי?!
]

למעלה