חזרתי את התלונות לפה
M Moonshadow Rogue New member 24/8/04 #2 גם אני חזרתי ../images/Emo29.gif לא שמישהו חוץ ממך יזכור אותי פה
נ נביא זעם1 New member 24/8/04 #4 גם אני חזרתי-הלכתי גם אני עוד שלושה ימים הולך לטיול של שלושה ימים עם חברים! מי יודע, אולי ניפגש! חח...
גם אני חזרתי-הלכתי גם אני עוד שלושה ימים הולך לטיול של שלושה ימים עם חברים! מי יודע, אולי ניפגש! חח...
ס סקיפי New member 24/8/04 #5 אתם הולכים לסבב מנזרים? כי אני חוזרת לכלא ביום שישי... חזרה לבית ספר. ולחצאיות. בעעע
נ נביא זעם1 New member 24/8/04 #6 לא, לאיזו גבעה בצפון... נישן בסוג של אכסנייה מגניבה עם טלוויזיה בחדרים והכל... אולי יהיה שם גם אינטרנט... אני חוזר ללמוד ביום שני ככל הנראה, בלי חצאיות, אמנם אגב, איפה את לומדת?
לא, לאיזו גבעה בצפון... נישן בסוג של אכסנייה מגניבה עם טלוויזיה בחדרים והכל... אולי יהיה שם גם אינטרנט... אני חוזר ללמוד ביום שני ככל הנראה, בלי חצאיות, אמנם אגב, איפה את לומדת?
נ נביא זעם1 New member 24/8/04 #8 אה, נשמע נחמד אני לומד ב"ליאו-באק", על שם הרב(הרפורמי) ליאו באק. במה אתם עוסקים שם?
ס סקיפי New member 24/8/04 #9 האמת - מאיפה לי? אני ישנה. יש לי דברים חשובים יותר לעשות בשיעורים מאשר להקשיב...
ס סקיפי New member 24/8/04 #11 תודה תודה אגב - רציתי להגיד לך קודם, אבל היית עסוק בלהתחייזר -יש לי פלאש!!
נ נביא זעם1 New member 24/8/04 #12 אגב, אי-טי מוסר ד"ש../images/Emo153.gif וזה שיש לך פלאש- זה מצויין. אם את רוצה לעשות בזה משהו שקשור למיתולוגיה, בשביל האתר- את יותר ממוזמנת!
אגב, אי-טי מוסר ד"ש../images/Emo153.gif וזה שיש לך פלאש- זה מצויין. אם את רוצה לעשות בזה משהו שקשור למיתולוגיה, בשביל האתר- את יותר ממוזמנת!