חזרתי

נועם@בת

New member
חזרתי ../images/Emo160.gif

חזרתי כבר ביום שני לפנות בוקר, אבל המשכתי לירושלים להשתלמות של שלושה ימים. אתמול בבית הגעתי הביתה, אבל היו לי כמה משימות דחופות להשלים אחרי ששבוע וחצי
. עדיין לא הספקתי לעבור על הפורום, ואעשה את זה במהלך הימים הקרובים (ימים עליק, בטח אשב רצוף כל הלילה ולא ארפה עד הכל יהיה כחול בעיניים
). פריז היתה אפורה וגשומה, ולא ממש היה לי חשק לטייל בה. אבל זכרתי את העצה של שווערצה, ומתחת לגשר המשאלות בפריז הטבעתי את המכשפה הרעה. יכולתי לראות אותה צורחת ומתפתלת לה שם מאחור אבל לא סובבתי את פני. חוצמה הלכתי לבקר את אתי ואיתי במו עיני את האגדה (בהחלט שווה האגדה
). אתי, תודה על השוקולד שהמתיק את הימים הבאים עד שמצא עצמו בתיק שלי בתוך הבגאז' הלוהט של האוטו. את יכולה לתאר לעצמך באיזה מצב צבירה גירדנו אותו אתמול מהתיק וממה שהיה בתוכו
. עכשיו אני כאן, מנסה להזכר בימים שנשמתי אויר ולא מים חמים. מנסה לארגן לי את שנת הלימודים הבאה, כי לא ברור עוד כמה שעות יש בשבילי. ובעיקר מנסה להתגבר על כאב הראש שחטפתי בגלל החום
. 'תעגעתי
נועם

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

עכשיו אחרי שהטבעת את המכשושה וצפית בה מתייסרת, כל שנותר לך לעשות הוא לשמור על האנרגיות הטובות שנטענת בהם ולהמשיך לחתור
את קרובה להצלחה יותר מתמיד
אז לכי לנוח קצת, תתאוששי מכאב הראש וחזרי אלינו במלוא המרץ
גם אנחנו 'תגעגענו...

TWEETY =^.^=

New member
חשבתי שהחלטת להשתקע../images/Emo3.gif

יוווווווו ת'געגענו מאוט מאוט - וכבר הטלפון שלך תפוס

רוית ב

New member
ראית ת'אגדה???בפריז?????../images/Emo12.gif

רק בשביל זה היה שווה לנסוע..חחחחחח אני שמחה שנהנת - אישית פריז לא עושה לי את זה למרות שהייתי שם בירח דבש קפוא של חודש דצמבר-ינואר..ברררררררר אבל האוכל היה שווה וגם היין שזול יותר ממים.. הכי כייף בבית אפילו שנושמים מיים חמים חחחחחחחחחחחחחחחח ברוכה הבאה!!!!!!

שווערצה

New member
הצלחת להטביע את המכשפה ../images/Emo35.gif

באופן סופי ומוחלט בהחלט? כלומר - היא לא תחזור
נו בטח, נהר וגשר משאלות. שילוב קטלני למכשפות
הלוואי וטבעה. אמן ואמן
ומה פתאום גשם באמצע השרב? מוזרה האירופה הזו
טוב שחזרת. גמנחנו ת'געגענו

נועם@בת

New member
אני לא בטוחה בזה

למען האמת אני זוכרת אותה דבוקה לגשר צורחת ובועטת ומקללת. אני מקווה שכשהיא התעייפה היא נפלה למים וטבעה. בנתיים היא הספיקה לעשות לי כתמים גם אחרי הזמן הרגיל שלה, וכמעט שיבשה לי את זמן הטבילה. גשם אמיתי, לא גשם של קיץ בכלל. שמיים אפורים וטפטוף שנפסק או מתגבר. גם בשיט ירד גשם, בהתחלה עוד קפאתי מקור בגשם למעלה על גג הסירה, אבל באמצע נשברנו וירדנו לחלק המוגן למטה. אבל עם החום הלחות כאן אני מתחילה לחשוב שגשם בקיץ יכול להיות משהו נחמד. נועם ~שמתעלפת מחום בנתיים~

נועם יקרה, התגעגעתי נורא

טוב שחזרת, ואני שמחה שהמכשפה טבעה לה בסיין. טוב שלא היבטת בה, אלא קדימה, והשארת אותה מאחור נאבקת. להתראות יקירה,

עינת ב6

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif|סביוןברוכה החוזרת...

אין ספק שחסרת לנו!!!
אז דבר ראשון שולחת לך מאוורר ענק להפיג את החום!
מקווה שהמכשפה אכן טבעה לה... וגם אם חס וחלילה לא, בד"כ מעלים על המוקד את המכשפות הרעות וכאן בארץ בהחלט מרגישים כמו מוקד עם להבות אש גדולות...
אז בכל מקרה, יש לך הזדמנות נוספת...
מקווה שההתאקלמות חזרה תעבור מהר ובקלות... ולא לשכוח לשתות
ולנשום!

אלה 2

New member
../images/Emo124.gifנועם!!! ../images/Emo9.gifאיזה כייף לראות

את השם שלך שוב על המסך...
דרך אגב שמעתי את הצרחות של המכשפה שלך עעעד לכאן, היא בטוח טבעה!!! (השקית אותה קצת
יין לפני כן שתהיה מסטולה? כי היו לה צווחות מוזרות כאלה
מאחלת לך קיץ טוב אלה שמנסה לשרוד את ה
.......איכס...

בוליקי

New member
ברוך רב שובך ציפורה נחמדת../images/Emo140.gif

אני מציעה להרים
למותה של המכשפה (בטח עכשיו יש לך בבית כמה יינות טובים במיוחד...). יאללה, היכנסי למזגן ותתחילי להכחיל את המסך.

אלור, קומון סאבא? ../images/Emo24.gif

גבינות משובחות אכלת? איזה בגט טוב עם חמאה? אוי פריז פריז, אהובת ליבי (במיוחד כיכר סן סולפיס, שלידה גם נמצא הביסטרו שאני הכי אוהבת בעיר האורות... טוב לראות אותך שוב איתנו ושיהיו רק בשורות טובות, אמןןןןןןןןןן

ברוכה השווה

כמה כיף לראות אותך שוב התגעגענו. אההההההההה ושכחתי לומר התמונה ממש מהממת.

היכוני-עוד חברה חדשה ../images/Emo24.gif

למרות שיש לך כאן כבר מלא!!!!!!!!!!!!!! היי, אני כלכך שמחה שחזרת. אני מרגישה שאני מכירה אותך כלכך טוב בכל אופן נעים מאוד אני גלית-"מחול מטורף" כן אני יודעת יקח לך זמן להתאושש ולהבין שאופס נכון שום דבר לא דומה לכאן........משם. אבל נראה לי שהישתגעו פה בלעדייך אז תינחתי מהר-בבקשה

eti22

New member
ברוכה החוזרת../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחח על השוקולד - בטח רצית להרוג אותי
בכל מקרה היה לי כיף כיף ואני כבר מחכה לפעם הבאה שתהיה פחות לחוצה....
אתי

למעלה