חזרתי ../images/Emo160.gif
חזרתי כבר ביום שני לפנות בוקר, אבל המשכתי לירושלים להשתלמות של שלושה ימים. אתמול בבית הגעתי הביתה, אבל היו לי כמה משימות דחופות להשלים אחרי ששבוע וחצי
. עדיין לא הספקתי לעבור על הפורום, ואעשה את זה במהלך הימים הקרובים (ימים עליק, בטח אשב רצוף כל הלילה ולא ארפה עד הכל יהיה כחול בעיניים
). פריז היתה אפורה וגשומה, ולא ממש היה לי חשק לטייל בה. אבל זכרתי את העצה של שווערצה, ומתחת לגשר המשאלות בפריז הטבעתי את המכשפה הרעה. יכולתי לראות אותה צורחת ומתפתלת לה שם מאחור אבל לא סובבתי את פני. חוצמה הלכתי לבקר את אתי ואיתי במו עיני את האגדה (בהחלט שווה האגדה
). אתי, תודה על השוקולד שהמתיק את הימים הבאים עד שמצא עצמו בתיק שלי בתוך הבגאז' הלוהט של האוטו. את יכולה לתאר לעצמך באיזה מצב צבירה גירדנו אותו אתמול מהתיק וממה שהיה בתוכו
. עכשיו אני כאן, מנסה להזכר בימים שנשמתי אויר ולא מים חמים. מנסה לארגן לי את שנת הלימודים הבאה, כי לא ברור עוד כמה שעות יש בשבילי. ובעיקר מנסה להתגבר על כאב הראש שחטפתי בגלל החום
. 'תעגעתי
נועם
חזרתי כבר ביום שני לפנות בוקר, אבל המשכתי לירושלים להשתלמות של שלושה ימים. אתמול בבית הגעתי הביתה, אבל היו לי כמה משימות דחופות להשלים אחרי ששבוע וחצי