חזרתי!!!!

dana2909

New member
חזרתי!!!!../images/Emo160.gif

ואני עדיין בהכחשה. היה מעולה! (תודה למברכים). המון ירוק, המון קרירות והמון המון אנשים מקסימים. אפילו ירד לנו קצת גשם. הידעתם? לאיריים יש קרמבו!! והוא כל השנה בעונה! והכי חשוב המון המון ה-מ-ו-ן כבשים שרצות לך על הכביש מהההה... תנו לי שעה שעתיים במציאות המהבילה, ואני נוחתת לגמרי!

d u c k y

New member
ברוכה השבה!!!

למען האמת לא הפסדת הרבה....אבל זו העונה היבשה... כיף לשמוע שנהנית...יש איזה תמונת כבשה שתמחיש לנו את ה - "מהההה"?

dana2909

New member
הנה דוגמית

בכל שאר התמונות הן יצאו כמו נקודה על שטיח ירוק...

d@r121

New member
איזה חמודווווווווווווווווווווווווות

ברוך שובך...

resputin

New member
אין פלא,

כשטאז מכין את הסטייקים את בפנים, עם המזגן.. כשהדברים כבר על האש את באה
.

leeloo

New member
הגזמת

אצלי הוא מדמם, צועק "הצילו, אמא, אני צעיר מכדי למות!".. וכפי שזכור לי, אני קפאתי מהמזגן ולכן יצאתי החוצה.. (לפני שהושמו על האש)

דן צ

New member
לאלאעד אין דם

באפי שתתה לו את כל הדם ובגלל שהוא היה מורעל היא התמוטטה ומתה במקום! (הי"ד)

d@r121

New member
סה"כ באפי ../images/Emo67.gif

*מרגיש צורך להתפלש בבריכת הדם הוירטואלית הזו*

resputin

New member
...

*מרגיש צורך לנקז לך את הדם עם המכונה של המאסטר ולשתות אותו בכוסות אקספרסו*

../images/Emo88.gif סיפור בחרוזים לקורא המבולבל

במעמקי האדמה, איפה שחם נורא שוכן לו לוציפר - דנץ בשבילך קרניו אדומות ועיני יוקדות תימני מוזר הוא, מה לעשות? לאותו הרשע אין חיים ובתוך קודקודו מצטברים קורים ובכל זאת, מכלה הטיפש את זמנו בניסיונות כושלים לבצע זממו. זה מספר חודשים מנסה האוויל לרדת עלי, אך ללא הואיל ולכן גייס לו את ראס שותפו בתקווה חסרת תוחלת להכפיל את כוחו. וכעת אלו שנים המנסים באון אך חבל שלא מלמדים בגיהנום חשבון אחרת הייתה יודעת אותה כנופיה שאפס כפול אפס שווה מאומה...

idanyd

New member
רגע,

היינו ביחד באירלנד? ממש מוזר. לא ראיתי אותך במטוס, ואפחד לא אמר לי שגם את טסה (כמובן שלא ממש אמרתי למישהו שאני טס לאירלנד, אבל זה לא היה הורג אותם להגיד לי). אנחנו אכלנו, בין סטייק לסטייק, בעיקר גלידות (גם שם יש להם מגנום). איפה יצא לך לראות קרמבואים?

למעלה