זק המקורית
New member
חזרתי../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif
שלום בנות
היי חזרתי אני בבית .
החליטו היום לשחרר אותי כי כל הבדיקות בסדר צריכה המון מנוחה. רוצה להודות לכולכן על הדאגה וההתעניינות. ד"ר סוריאנו סיפר לי שרציתן לבוא לבקר. כמו שעודכנתן זה היה ניתוח ארוך חמש וחצי שעות של "תיקונים ושיפוצים" והתוצאה טובה הניתוח הצליח. - שיחררו לי את האורטר, אך עדיין אני עם סטנט כדי למנוע דליפות. - כרתו לי את החלק החסום במעי וחיברו את הקטעים, עכשיו אני עם סטומה של המעי הדק וזאת כמקדם ביטחון שלא יהיו דליפות וזיהומים מהמעי הגס וגם כדי שהמעי יתאחה כמו שרוצים. - הצליחו להוריד את מוקדי האנדו ולצרוב, הבנתי שהדקא' עשה פלאים כלומר הטיפול בו עזר מאוד בניתוח היה להם יותר קל להסיר את המוקדים . - כרתו לי את החצוצרה השמאלית מכיוון שהיתה מודלקת נפוחה ולא ניתנת ל"שיפוץ". - הצליחו להגיע לשחלה השמאלית שהיתה בהידבקויות קשות להפריד את ההידבקויות ויש לי עכשיו שחלה נורמלית. מה שראו בבטן זה המון הידבקויות ועשו בי פלאים. עברתי עוד חמש וחצי שעות של התאוששות והימים הראשונים היו לא קלים בכלל. לקראת סוף השבוע התחלתי להרגיש יותר טוב וגם קיבלתי מבקרים. בערך בעוד חודש או קצת יותר אני אצטרך לעבור שוב ניתוחון רק להחזיר את הסטומה של המעי הדק והסרת הסטנט. אז כמו שאומרים הרופאים הניתוח הצליח. שוב תודה לכן על ההתעניינות ואני אנסה להדביק את מה שהחסרתי טוב לחזור הביתה טוב לחזור לחברים המון אהבה ממני לכולכן ותודה
שלום בנות