חזרתי

חזרתי../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

שלום בנות
היי חזרתי אני בבית .
החליטו היום לשחרר אותי כי כל הבדיקות בסדר צריכה המון מנוחה. רוצה להודות לכולכן על הדאגה וההתעניינות. ד"ר סוריאנו סיפר לי שרציתן לבוא לבקר. כמו שעודכנתן זה היה ניתוח ארוך חמש וחצי שעות של "תיקונים ושיפוצים" והתוצאה טובה הניתוח הצליח. - שיחררו לי את האורטר, אך עדיין אני עם סטנט כדי למנוע דליפות. - כרתו לי את החלק החסום במעי וחיברו את הקטעים, עכשיו אני עם סטומה של המעי הדק וזאת כמקדם ביטחון שלא יהיו דליפות וזיהומים מהמעי הגס וגם כדי שהמעי יתאחה כמו שרוצים. - הצליחו להוריד את מוקדי האנדו ולצרוב, הבנתי שהדקא' עשה פלאים כלומר הטיפול בו עזר מאוד בניתוח היה להם יותר קל להסיר את המוקדים . - כרתו לי את החצוצרה השמאלית מכיוון שהיתה מודלקת נפוחה ולא ניתנת ל"שיפוץ". - הצליחו להגיע לשחלה השמאלית שהיתה בהידבקויות קשות להפריד את ההידבקויות ויש לי עכשיו שחלה נורמלית. מה שראו בבטן זה המון הידבקויות ועשו בי פלאים. עברתי עוד חמש וחצי שעות של התאוששות והימים הראשונים היו לא קלים בכלל. לקראת סוף השבוע התחלתי להרגיש יותר טוב וגם קיבלתי מבקרים. בערך בעוד חודש או קצת יותר אני אצטרך לעבור שוב ניתוחון רק להחזיר את הסטומה של המעי הדק והסרת הסטנט. אז כמו שאומרים הרופאים הניתוח הצליח. שוב תודה לכן על ההתעניינות ואני אנסה להדביק את מה שהחסרתי טוב לחזור הביתה טוב לחזור לחברים המון אהבה ממני לכולכן ותודה

יופי יופי יופי ../images/Emo20.gif../images/Emo47.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

ברוכה השבה. החלמה מהירה. תנוחי תנוחי תנוחי. אין כמו המיטה בבית- אף אחד לא מכוון אליך "ספוט" בחמש בבוקר למדוד חום, אין מעקבים של לח"ד במשך היום- אין ביקורי רופאים ואין את הריח, הריח שמכווץ את הקיבה ועושה רע על הלב והנשמה. והמצעים... אח המצעים הכי נעימים בבית. החלמה מהירה!

בלגן2

New member
ואני רציתי לבקר אותך היום!!!

הייתי היום בתה"ש ורק כשהגעתי נזכרתי שאני בכלל לא יודעת את השם האמיתי שלך
בכל מקרה - שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום ושאת בסדר. אני כנראה הולכת בעקבותייך, אז אחרי שתתאוששי, אני אשמח לקבל ממך המלצות למנתחים וטיפים בכלל. תנוחי הרבה ותרגישי טוב

בלגן2

New member
כן!!!

ישבתי ליד הטלויזיה. לא יאמן, אבל הפעם חיכיתי 3 שעות לתור שלי!!!

אני חיכיתי בחוץ וביקשתי שיתקשרו

אלי כשיגיע תורי. אני לא מסוגלת לשבת בפנים... שריטה..

ר ו מ י ה

New member
ברוכה השבה ../images/Emo42.gif

שמחה שהכל עבר בשלום ושאת חשה יותר טוב. אני מקווה שהסביבה הקרובה מפנקת אותך היטב, כי עברת תהליך לא פשוט וגם סתם כי מגיע לך. חיבוק ענק
את ממש גיבורה

ליהיS

New member
../images/Emo24.gifברוכה השבה

שמחה שאת אחרי. מחזיקה לך אצבעות שמעתה והילך חייך יהיו קלים וחסרי כאב

ברוכה השבה../images/Emo140.gif

שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום , הניתוח הוכרז כמוצלח. החלמה מהירה

gui1

New member
אשרייך ואשרי רופאייך ואשרינו שזכינו

בשובך בריאה שלמה ו"משופצת"

החלמה מהירה וקלה ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

טוב לשמוע שהניתוח מאחורייך ושהוא נחשב להצלחה . תרגישי טוב !!!!

שמחה מאוד לשמוע שחזרת!! ../images/Emo20.gif

ב - 15.11 בבוקר חשבתי עליך. אמרתי לעצמי, מעניין מה איתך, האם נכנסת כבר לניתוח. בכל מקרה, החזקתי לך אצבעות. קיוויתי כבר לשמוע ממך שאת אחרי ושעבר בשלום... שמחה מאוד לשמוע שהניתוח הצליח. תרגישי טוב, מתוקה!

תודה מתוקה

כן היה מוצלח עכשיו שלב ההתאוששות בבית והכי טוב בבית. מתאוששת לאט מתעייפת מהר אבל מרגישה מצויין. תודה

שמחה מאוד לשמוע שחזרת!! ../images/Emo20.gif

ב - 15.11 בבוקר חשבתי עליך. אמרתי לעצמי, מעניין מה איתך, האם נכנסת כבר לניתוח. בכל מקרה, החזקתי לך אצבעות. קיוויתי כבר לשמוע ממך שאת אחרי ושעבר בשלום... שמחה מאוד לשמוע שהניתוח הצליח. תרגישי טוב, מתוקה!

../images/Emo51.gif

תודה בנות לכולכן על הכל. תודה על העידודים מאוד מחמם את הלב. שמחה להיות שוב איתכן שלכן תמיד ז'ק

למעלה