חזרתי

חבר'ה, תנו סיקורים קצת יותר ארוכים

משהו, איך היה, איזה הרכב? מה בדיוק היה, איך ההרגשה לראות את ברי מופיע אחרי חודש (בדיוק!) בלי הופעות וכו'

אע טוב, הנה משהו...

אוקיי, אז ככה: הגעתי לקניון ערים בערך ב20:30 ככה, פגשתי את בן(הנשמה!!) שעבד שם, דיברנו קצת והלכתי לי להסתובב ולפגוש עוד כמה חברים וחברות שלי. הסתובבנו קצת בקניון וידה-ידה וכל זה.. טוב, היו הזיקוקים(המבהילים) ומכת-מעריצות-סקעת מזעזעת במיוחד... ואז, ב10 ורבע ככה(נדמה לי) הגיע הואן של ברי. ברי היה צריך לעלות ב11 בערך לבמה. 10 דק' אחרי שהוא והלהקה נכנסו פנימה-אני נכנסתי מאחורי הקלעים.(אני לא יודעת אם מותר לי לספר על גבי הפורום איך, אספר לכם בהזדמנות אחרת אולי.) נכנסתי לשם ולפי מה שהבנתי- ברי והלהקה נכנסו לחדר כדי שיוכלו בנתיים לנוח ולשתות משהו. איך ידעתי איזה חדר זה היה? או, זה פשוט מאד. פיטר הוף עמד בכניסה ושמר. אז ניגשתי לפיטר יפה וניהלנו שיחה: "אה.. היי, אתה פיטר, נכון? אני אביה, אתה זוכר לפני איזה שנתיים בערך שהייתם בהופעה בעין הוד ואחרי ההופעה עליתם לניר עציון לשתות קפה?" "אה.. כן, נכון." "אז האיש שהזמין אותכם לשם- זה אח שלי. אתה זוכר אותו?" "כן, בטח, מה שלומו? מה שלום החבר'ה באורווה?(החלק על האורווה לא רלוונטי בשבילכם...
) כולם בסדר?" "אה כן... ואח שלי תיכף מתחתן.." "או, תמסרי לו ד"ש והמון מזל טוב, ותמסרי לחבר'ה ד"ש חם..." אוקיי, מפה השיחה התגלגלה..(היי, דיברתי איתו די הרבה זמן והוא היה ממש נחמד) ובאיזה שלב שאלתי אותו אם יש סיכוי שאוכל להצטלם עם ברי, אז הוא אמר שאולי אחר כך. אז המשכנו לדבר, ובנתיים התברר לי שהם לא יעשו בזמן הקרוב הופעות בעין הוד ונורא התבאסתי. ואז פיטר דפק על הדלת של החדר שברי היה בו ושאל אם הוא יכול להכניס אותי פנימה ואם זה יפריע לו, אז ברי אמר(כנראה) שזה בסדר, ונכנסתי פנימה. OK. "היי ברי, אני אביה, אני מניר עציון, אתה זוכר שהזמינו אותך לשתות שם קפה אחרי איזו הופעה שהיתה לך בעין הוד?" "כן, בטח, הם לקחו אותנו לסוסים..."(שוב הקטע עם האורווה
) "כן, בדיוק, אחד מהם זה אח שלי.." "איזה יופי, תמסרי להם ד"ש." מה שלום אח שלך?" "הוא בסדר, עוד מעט מתחתן..." "יפה, המון מזל טוב!" "תודה...אמסור לו. אני יכולה להצטלם איתך בבקשה?" "כן, בטח" ופיטר הנחמד צילם אותנו... ואז יצאתי משם והמשכתי לפטפט מעט עם פיטר,(הייתי צריכה קצת להירגע... נורא התביישתי לדבר מול ברי סחרוף. אני ביישנית מטבעי, נו...) ואח"כ יצאתי מהצד של הבמה וראיתי את ההופעה מאחורי הקלעים. ההרכב? מה שאני זוכרת ממנו זה בן הנדלר וגידי רז. נדמה לי שגם כרובי היה שם אבל אני לא סגורה על זה. ההופעה היתה מגניבה לאללה, וכמה יוסי היה הזוי לחלוטין.. ("ולגדעון יש גיטרה בצבע לבן!!") ברי עשה כל מיני קולות מוזרים בסוף השיר. הקהל נראה בהתחלה די יבש, אולי כי ההופעה נפתחה עם עיר של קיץ, וזה אחד הפחות מוכרים של ברי(לעומת האחרים שהיו באותה הופעה..) אבל בניצוצות ובחלליות הם נראו הרבה יותר נלהבים. לראות הופעה מאחורי הקלעים זו בהחלט חוויה. פעם ראשונה שלי
בסוף ההופעה יצאתי לקהל ובסוף נפגשתי גם עם יעל (ד"ר קלינית) ו...אמ... חברה שלה? לא סגורה על זה, עמך הסליחה. ואז הלכנו לחפש בקניון שרותים, ובאנו לעלות במדרגות הנעות- אבל אלו החליטו משום מה שאיך שאנחנו עולות עליהן הן מתחילות לנסוע בכיוון ההפוך!
!! עכשיו יש לי טראומה ממדרגות נעות...

הו..

כשהפילם יגמרו והתמונות יפותחו- אסרוק את התמונה
הו, מה לעשות, לא כולם מרשים לעצמם מצלמה דיגיטלית... לי למשל, היה חשוב יותר מיני דיסק.

ben4ever

New member
ואני קיבלתי את המקלות של ז'אן ז'אק!

אני אנצור אותם לנצח נצחים!

ענת1986

New member
מגניב! מחכה לראות ת'תמונות ../images/Emo9.gif

ומזל טוב על חתונת אחיך

../images/Emo6.gif

כה, חברה שלי הילה.. והעניין עם המדרגות היה בהחלט הזוי ומצחיק
. אה, וכרובי היה, אני זוכרת שברי אמר בהתחלה. והיה כיףףףףףףף.

גיל מ

New member
סיקור..

ברי נתן את ההופעה הכי טובה... הצירוף של ז'אן ז'אק וכרובי היה ממש יפה.. ובכלל נתן שואו מדהים... אין כ"כ מה להגיד, שר שבעה שירים (ביצועים מצוינים לכולם) וזהו...

ההופעה ברוק- לא לבעלי לב חלש

כשהגעתי לאיזור של ה"רוק עצמאות" נכנסתי לדיכאון עמוק- חבורה של ילדים בני 12 התגלגלה על הדשא ואני חשבתי שאני עוד שנייה מתה שם. אבל, כשהתחילו ההופעות כל הילדים בני 12 נשארו מאחורה וכל האנשים האגרסיבים והמשוגעים הסתערו קדימה (ואני ביניהם כמובן..) ההופעה של ברי ברוק הייתה ממש מעולה בהתחשב בסגנון של הערב ובעובדה שהבנאדם רץ מעיר לעיר. על הפליי ליסט לא אחזור כי כבר אמרו... בהופעה עצמה נעמדתי על הברזלים מקדמיה כשלידי שני ערסים מאילת שרק צוחקים עליי, בכל מקרה הלכו שם מכות מטורפות וכל הזמן העיפו אנשים הכי הזוי היה אחד שהוציאו על עלונקה והרגל שלו הייתה מסובבת 180 מעלות לכיוון הלא נכון (ותדמיינו בעצמכם כמה שזה כואב) בכל מקרה, למרות הכל, ממש נהנתי, אפילו לא נשאר לי קול ואני לא מרגישה חצי גוף אבל זה היה שווה את זה... דבר אחד שאיכזב:כשברי שר את כמה יוסי הוא לא החליף את "ולשלמה יש גיטרה בצע לבן" ב "לגידי יש גיטרה בצבע אדום"

T S F1

New member
ואם כבר חוויות..

טוב.. אז יצאתי מהבית בסביבות 6 וחצי, פגשתי את שירן [רפיקי] במרכזית המפרץ. אחרי חצי שעה של המתנה לחברה שלה [?] עלינו על אוטובוס כדי להגיע לחוף הכרמל, שם היתה התחנה לרוק העצמאות.. הגענו לתחנה, פגשתי ת'חברים שלי ואז התחילו הצרות... אמא שלי לא ידעה לאן אני נוסעת [והיא לא היתה אמורה לדעת!!] והיא התחילה לחקור אותי והסיפור הסתבך קצת ולבסוף לא נסעתי.. חזרתי חזרה לקריה והלכתי להופעות שם.. לא היה משו.. הסתובבתי שם שעה והתחפפתי משם.. קצת מסריח, אבל לא נורא..

למעלה