חזרתי!!!!

עדן 27

New member
חזרתי!!!! ../images/Emo13.gif

שלום אנשים! מצטערת שלא הייתי פה הרבה זמן אבל הייתי עסוקה קצת בעבודה וכל מיני דברים... לא זוכרת אם הזכרתי את זה קודם או לא אבל כשהייתי בארה"ב לפני שנתיים בערך אני וחברה נסענו אל הסט של ג'אג, במטרה שאולי יסכימו לתת לנו לעשות סיבוב קצר, הסברנו שבאנו מישראל במיוחד ואם אפשר היינו שמחות לפגוש לפחות את כוכבי הסידרה... האנשים שם היו באמת מדהימים, מאוד נחמדים, יצא לי לפגוש חלק מהשחקנים וגם מצוות ההפקה, הבאתי לכם פה תמונות שלי איתם, ביקשתי מידיד שלי שיקטין אותם כדי שאני אוכל להביא לפה, קודם זה לא נתן לי לשים... אז הנה, בתמונה פה אני ביחד עם John M. Jackson שמשחק את האדמירל בסידרה...

עדן 27

New member
אני עם סטיבן קולפ (קלייטון וואב)

ואיתנו גם 2 אנשים שאני לא זוכרת את השמות שלהם, שהצתרפו לתמונה אחד מפיק והשני עובד במה אני חושבת, לא ממש דיברתי איתם...

עדן 27

New member
אוף איזה מעצבן.. לא יוצאת התמונה../images/Emo10.gif

בכל מקרה זה כל התמונות שיש לי כרגע, היו עוד, אחת תמונה של קטע מנושאת מטוסים קטן שהם משתמשים בו על הסט ואחת עם סטורג'ס אבל ידיד שלי עוד לא החזיר לי אותם... רציתי כמובן תמונה עם דייויד אבל לצערי הוא לא היה שם כשאנחנו היינו, הוא עזב מוקדם יותר

harmless

New member
איזה כיף לך- גם אני רוצה!

למרות שהייתי ממש מתעצבנת אם הייתי מצליחה להכנס לסט ואז הייתי מפספסת את דייויד! ספרי חוויות!

עדן 27

New member
היה ממש כיף!

כמו שאמרתי, היינו שם לפני שנתיים בערך, עשינו טיול בכמה מקומות בארה"ב, בין השאר היו לוס אנג'לס, סן פרנסיסקו, לאס וגאס... היה טיול של חודש וחצי בערך, מאוד כייפי! ביום שהחלטנו לסוע לסט, לא תאמנו מראש או משהו, אמרנו נסע לשם ואולי יתנו לנו להכנס, נסביר להם שבאנו מרחוק ורק רצינו לפגוש את השחקנים, אז השומרים לא רצו לתת לנו להכנס אבל שכנענו אותם לשאול רשות ממישהו שאחראי שם והוא הסכים! הייתה להם הפסקה בצילומים והסיכמו לתת לנו כמה דקות לפגוש אותם
פגשתי עוד מפורסמים בלאס וגאס אבל לא כמו שהיה בסט, ממש התייחסו אלינו יפה ושמחו לדעת שיש להם מעריצים בישראל

אני עולה על מטוס מחר בבוקר!../images/Emo160.gif

בחיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה ככה הם נתנו לכם להכנס??????????????????????? אני בשוק!!!!!!!!!!!! איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הייתי נשארת לגור שם! בסט עצמו! ותגידי: **************************************לא רצית למות אחרי שהבנת שפספסת את דיויד בכמה שעות?????????????????****************************** גאאאאאאאאאאאאאש הייתי קופצת מאפה שיש שם משהו גבוה...הכי גבוה.....הכי הכי גבוה...רק כדי לוודא...

עדן 27

New member
כן, היה מבאס שפיספסנו אותו....

חברה שלי שאלה אם אפשר את הכתובת שלו לבקר אבל הם לא נתנו

harmless

New member
עדן תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב

פעם הבאה שאת טסה לארה"ב את לוקחת אותי איתך - אני לא יתפוס הרבה מקום במזוודה מבטיחה!

Dark Storm

New member
תמונות מגניבות!

אני לצערי לא יצא לי להיות בצד הזה של יבשת אמריקה :( אבל הייתי בהקלטה של קונאן אובריין בניו יורק

למעלה