חזרתי

lizard

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif../images/Emo104.gif

שלום לכולם
אז זהו,חזרתי.... רוצים לקרוא חוויות ? מיכה

lizard

New member
טוב אז ככה

נתחיל בזה שזה לא מזכיר ולו במעט יכטה
אנחנו מדברים פה על אוניה בגובה של 53 מטר מהקיל לגשר בערך 12-13 קומות. אורך של 240 מטר,רוחב 34 מטר. בערך 40 אלף טונות. מהירות מקסימאלית של 25 קשר,אבל במהירות כזו היא שורפת 100 טון דלק כבד ליום !!!! (ובערך 23 טון שמן) תדלוק טיפוסי הוא של 1200 טון דלק. האוניה יכולה לקחת משהו כמו 1800 קונטיינרים בערך (פלוס מינוס כמה מאות ..חחח) ההפלגה... בגדול,ים מדהים,הבופור הממוצע היה לדעתי 2-3. חציית האוקיינוסים הייתה חלקה,בלי גלים סופות וכלום (די מאכזב האמת..חחח) למזלנו לא היום סופות באיזור שלנו (אני אשים מפה בהמשך השבוע) מה עוד בא לכם לדעת ?

lizard

New member
כן ../images/Emo13.gif

אוניה הבאה Zim Medetiranian. מחיפה לאנגליה,גמייקה,ארה"ב חוף מזרחי,ארה"ב חוף מערבי וסין. 3 וחצי חודשים למסלול. אבל רק עוד שנה משהו
אחרי הקורס בעכו.

lizard

New member
האמת רוב הסיפורים

מתאימים לפורום אחר (מתחיל ונגמר בס עם ק באמצע
) ההפלגה הייתה ממש חלקה לדעתי (אבל מה אני כבר יודע) אני אשים מפה בהמשך השבוע ותוכלו לראות את המסלול (שהיה די עצבני למען האמת
) (ההפלגה הבאה אני מקווה לחצות את האטלנטי והפסיפיק) מה שבטוח זה שאני חייב לחזור למזרח עם יכטה ולמלא אותה באלקטרוניקה
חוץ מזה הצוות היה אחלה,הרבה צחוקים וקטעים. מסיבות בקבינות וחיים טובים
וגם היו ימים מדכאים ועצבנות... כמו בכל עבודה אחרת. אגב,כמעט האונייה עלתה באש בגללי חחח (אחריות עקיפה...) יש לי הרבה חברים שאני מקווה לראות בעתיד. יש משהו ספציפי שאתם מעוניינים לדעת ?

hary_i

New member
תן דוגמה...

למרות שזה אולי לא הפורום לפי דבריך אבל לפחות תן דוגמה שנבין מדוע ואת השאר, נעבור לפורום ההוא לקרוא

lizard

New member
נאמר את זה ככה

איפה שהייתי בסין (שייקו ועיר ליד שנחאי) יש הרבה מספרות אבל לא ממש מסתפרים שם. 20 דולר ואתה מסודר כמו שצריך. ואני ממש אוהב סיניות (שמאוד אוהבות את הצבע הירוק שלי..חחח)

למעלה