פחחחחחחחחחחחחחחחחחח
4 45degrees New member 11/10/05 #28 מכחיש כל קשר לחיבור לאופנוע זה בסך הכל הוואבוס ששוקעות בריפוד הנוסף
4 45degrees New member 11/10/05 #30 מכחיש כל קשר לעמדה המקום האחרון בגריד שמור לי. לא בטוח לגבי הזינוק, אבל די בטוח לגבי הסיום. ז'תומרת אם הכרוב לא יבצע עוד פעם צלילת התאבדות באמצע המירוץ....
מכחיש כל קשר לעמדה המקום האחרון בגריד שמור לי. לא בטוח לגבי הזינוק, אבל די בטוח לגבי הסיום. ז'תומרת אם הכרוב לא יבצע עוד פעם צלילת התאבדות באמצע המירוץ....
4 45degrees New member 11/10/05 #27 שחר - אפשר לייצר כאלה ממש בקלות! ובזול - אני ייצרתי 2 כאלה ויצא עם החומר פחות מ 250 ש"ח. דבר איתי מחר (אחרי 13:30 או לפני 08:30) אם זה מעניין אותך
שחר - אפשר לייצר כאלה ממש בקלות! ובזול - אני ייצרתי 2 כאלה ויצא עם החומר פחות מ 250 ש"ח. דבר איתי מחר (אחרי 13:30 או לפני 08:30) אם זה מעניין אותך
ש שחרלרט New member 11/10/05 #31 תודה אני יודע. מה שהדאיג אותי שזה נישבר אולי בגלל המהלך הארוך יותר של הבולם החדש שהרכבתי.
4 45degrees New member 11/10/05 #32 יכול להיות. אתה יכול להשוות בין הזרועות שלך לזרועות של LC4. ההבדלים במרחק בין הצירים (החורים) של הזרועות צריכים להיות שווים. אם הם שונים, והזרועות שלך יותר ארוכות, אז הבולם נתקע בסוף המהלך בזרוע מבפנים, וזו יכולה להיות הסיבה לשבר.
יכול להיות. אתה יכול להשוות בין הזרועות שלך לזרועות של LC4. ההבדלים במרחק בין הצירים (החורים) של הזרועות צריכים להיות שווים. אם הם שונים, והזרועות שלך יותר ארוכות, אז הבולם נתקע בסוף המהלך בזרוע מבפנים, וזו יכולה להיות הסיבה לשבר.
T t P R New member 11/10/05 #24 כמובן שהכל ברוח טובה..., אמנם טראחה אחת... אבל אל תדאג, אני ממש לא בכיוון של לקחת לך ולכRוב את האליפות... חוצמזה..., בעייה בבלם הקדמי מנעה ממני מללחוץ עוד קדימה , ולפינאלה, זו סה"כ פעם רביעית שלי... לא יכול לחכות כבר עד לפעם הבאה...!
כמובן שהכל ברוח טובה..., אמנם טראחה אחת... אבל אל תדאג, אני ממש לא בכיוון של לקחת לך ולכRוב את האליפות... חוצמזה..., בעייה בבלם הקדמי מנעה ממני מללחוץ עוד קדימה , ולפינאלה, זו סה"כ פעם רביעית שלי... לא יכול לחכות כבר עד לפעם הבאה...!
M MexMex New member 10/10/05 #20 ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif יספיק לך ליום כיפור אני מניח
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif יספיק לך ליום כיפור אני מניח