חזרתי!!!! שוב....

Prongs

New member
חזרתי!!!! שוב....

בלי תגובות ציניות הפעם בבקשה... קולית... לא עזבתי בגלל גל ההצתרפויות כמו שבטח שיערתם אלה בגלל שהמחשב שלי נדפק כמו שרק זונה אוקראינית וקאובויי מבייג´ין יכולים לדפוק. בקיצור הוא נדפק לגמרי. אז הזמנתי מחשב חדש. פתאום המחשב הישן התחיל לעבוד עוד פעם. למה? הוא מקנא הבן זונה הקטן! הוא יודע שהוא הולך לפח! אז הוא מתחנף. לא יעזור לו. אחרי שהחדש מגיע זה יאללה לך הביתה מוטי (אני שונא את הזמרת הזאת!!!!!! אתם יודעים שיוצאת "בובת שרית חדד" ואם לוחצים עליה היא שרה את השירים המסובבים שלה?) ANYWAY! התגעגעתי אליכם אנשים! ברוכים הבאים לכל הדגים החדשים, ולאלה שכבר הספיקו להרקיב. תגידו שמעתם על ה HP TCG הזה? זה משהו מטורף לגמרי! אבא שלי נסע לארה"ב אמרתי לו להביא כמה שהוא יכול לסחוף וגם אני הולך להזמין מהאינטרנט. אה כן, רציתי להגיב לעניין המרצ´נדייז. אני לא רואה שום בעיה עם זה, וממש לא נראה שגם לג´וקר יש בעיה עם זה (מישהו אמר כאן פעם שכן) כאילו, רוב הדברים דפוקים ויקרים (הייתי בשוודיה בחנות ה"פ והכל היה יקר בטירוף! איזו סיכה של גריפינדור עלתה 40 שקל....) אבל יש גם דברים יפים! לדוגמא: דפוק: סיכות, יומנים, מחברות, טלפונים סלולרים, אבנים קטנות עם זכוכית מגדלת שכתוב בפנים קטעים מהסיפור בקטן קטן וזה עולה הון, ועוד דברים שאני לא מצליח לחשוב עליהם כרגע. יפה: חולצות, פוסטרים, משחק הקלפים של הקווידיץ´, פסלונים, ברטי בוטס HP TCG!!!!!!!!! (הכי שווה) ועוד דברים שאני לא יכול לחשוב עליהם כרגע. עוד משהו. משהי כתבה כאן שהיא "באמת פריקית של ה"פ" או משהו אבל הסקול בוקס משעממים אותה. איך? אני שואל אותך!!! איך?!!?!?!?!? איך זה יכול לשעמם אותך אם את באמת ובתמים אובססיבית עם הספרים איך? אני קראתי אותם כל כך הרבה פעמים שאני כמעט זוכר אותם בעל פה! לא מרתק אותך לדעת כמה שיותר על הדברים החשובים ביותר בחייו של הארי? קוודיץ´ למשל, זה הדבר השני הכי חשוב בחיים שלו לדעתי. זה הדבר השני שהוא הכי מתגעגע אליו בחופש! את לא רוצה לדעת על זה כמה שיותר? ומה שהוא לומד בביצפר? אותי לפחות זה מרתק. תסלחו לי, אבל אני אובססבי בקשר לאובססיה שלי. ועוד משהו. לאובססיבים התל-אביבים שביננו, יש חנות דיסקים ברחוב דיזינגוף שבה מוחרים גם פוסטרים של ה"פ כולל הפוסטרים של הסרט. אני הולך אליה מתישהו השבוע ואז אני אשאיר כתובת יותר מדויקת ובדיוק מה יש שם למעוניינים. ולכל האקסטרה רגישים בנוגע לדבר, אני מצטער אבל אין שם שום זכר ליום הזיכרון של יצחק רבין. ciao Professor Prongs

Dudidud

New member
שלום...

וקווידיץ´ זה לא הדבר השני הכי חשוב... ואין קשר בין זה שהיא פריקית של הספרים לזה שזה משעמם אותה זה פשוט משעמם אותה, גם אם היא אוהבת את זה וגם אם לא... dudi

coolit

New member
אוף, אני כל כך מצטערת להגיד לך..

אתה זה שהיה פעם מאוד ציני, ולפעמים מאוד מאוד מעצבן- - - אז החזרתי לך..

LuNaTiC

New member
אה!!

אני רוצה את הכתובת.. אני כנראה בתל אביב שבוע הבא!!! ברוך השב, באמת תהיתי לאן הלכת.. אמ.. תיאור מעניין של הדפיקה.. חחחח ואני מסכימה בקשר לסקול בוקס!! לדעתי זה ממש מעניין.. מה הארי לומד.. לא קניתי עדיין את הספרים:(((( אבל אני רוצה שייצאו עוד בסדרה.. למשל על צמחים!!!

MadonnaFan

New member
דגה רקובה שכמותי...

מה המצב פרונגסי? אני מקווה שהמחשב החדש שלך יעבוד כמו שצריך, שלי חדש יחסית וזה לא מפריע לו להיות איטי כמו צב מבטון *מניפה מסור חשמלי על המסך באיום*. מצטערת על הבורות, אבל מה זה HP TCG??? -העלאת זכרונות- משום מה אני נזכרת שאתה הראשון שהסביר לי מה זה פאנפיק... חמוד *דופקת את הראש בקיר* -סוף העלאת זכרונות- לדעתי כדאי לך מאוד להוריד את הפאנפיק של שרה ואורה, שהוא מצחיק בצורה שערורייתית! מ-צ-ח-י-ק אני לא מעוניינת בשום דבר שקשור לסרט של הארי פוטר ש ו ם ד ב ר *צורחת* אני לא סובלת את הסרט כבר עכשיו... עושים הכל בשביל הכסף! מה הצלקת שלו עושה לעזאזל על הגבה??? מה??? זה מגעיל! ודניאל רדקליף בהחלט לא דומה לאיך שדמיינתי את ידידנו הממושקף. בענין במרצ´נדייז- אני נגד. זה פשוט דפוק לדעתי. עוד הייתי יכולה להיות בסדר עם זה אם זה היה יפה- אבל זה לא!!! הציורים שיש על הפנקסים/עטים/יומנים/מחברות/נייר טואלט של גמדוני-בית הם מחרידים. הוא נראה בהם כמו... כמו... כמו סקרוט פוץ-תחת! בדיוק! *מהנהנת בזעם* בקשר לסקולבוקס! אני מ ת ה לקנות אותם כבר! במיוחד את הקווידיץ´! עוד לא קניתי, אבל אני מאוד אובססיווית לגבי הפרים ואני בטוחה שאני אקרא את הסקולבוקס מליון פעם כל אחד. צ´או! בואנס נוצ´ס! טה בוי אה מטר דה נוצ´ה, מי אמור *נסקלת על ידי אנשי הפורום שנמאס להם משירים פסיכוטיים* *איזה כוכבית ארוכה...* @מעין@ מנהלת פורום מדונה אין אסוסיאיישן וויד גדילן קוץ-רגל

תשובות...

1) ברוכה השבה! {אל תדאג-אני יודעת שאתה בן...זה פשוט נשמע יותר טוב מ"ברוך השב", לא חושב?} 2) יש בובת שרית חדד?! חחח... 3) המ...הסקולבוקס...קראתי אותם, כמובן...אבל...ההקדמות היו מאאאד משעממות...וזה, בעיקרון, מה שזו שדברה על הספרים קראה-את ההקדמה ואז היא נכנעה כי זה שיעמם אותה...נא לא לסקול...עדיין... 4) הי! איפה החנות הזו?! אני רוצה פוסטר של סלית´רין! סלית´רין רוקסססס! =אהמ= לפוסטרים של הסרט, מצד שני, אני לא אתקרב...! -ליאת-

ברןך הבא! באמת תהיתי לאיפה נעלמת...

בכל מקרה, אני בניגוד לאחרות *אהם אהם* חושב שברוך הבא יותר עדיף... אז נתחיל בקשר למרציינדייזינג- אני גם חושב שיש דברים יפים ודברים פשוט דביליים שממש לא כדאי לקנות. בקשר לסקול בוקס-קראתי אותם פעמיים וזה התחיל לשעמם. אבל עדיין הם ספרי הלימוד הכי מעניינים שראיתי... s@me @ne

למעלה