חזרתי+שאלה

noosh 19

New member
חזרתי+שאלה

נתחיל עם השאלה, העם חומץ בלסמי מכיל גלוטן?. היתיב מסעדת קופי בר שהמליצו פה בפורום, כ"כ טעים וכ"כ מומלץ. רק לא ידעתי עם אני יכולה את האנטי פסטי שלהם בגלל החומץ הבלסמי, חוץ מהחומץ יש על זה רק שמן זית ותבלינים שהם שמים מהעלים. בכל מקרה, בקשר לאילת. הייתי אמורה להיות בגלי אילת , ובדקה התשיעים העבירו אותנו לבריזה, מלון לא מומלץ לצליאקים הם התקשרו להגיד לנו בזמן שטיילנו באילת ביום הראשון שלא ניתן לעשות כלום עם הצליאק אפילו לא לקנות לחם. אז סתם מלון פרש(3 כוכבים לא בשוק מזה) בכל קמרה הסתדרתי במסעדת דודא באילת ובארומה ובמקומות אחרים, :] בקשר למלון מרידאין פעם אחת היינו שם בברכה, ואכלנו במסעדה (בערך) שעושים שם המבוגרים וכאלו אז בשביליף הם שתפו את המנגל טוב טוב ואת הקרש חיתוך ועשו לי בנפרד בשר, ובגלל שאת הצ'יפס לא יכלתי ואמרתי להם שאני אוהבת גמבה, אז האחראי של המקום הלך לקנות גמבה כי נגרם בחדר אוכל של המלון עצמו
. חמודים.

leale1

New member
ברוכה הבאה

הבת שלי היתה בקלאב מד באילת ולאחר ניסיון, אני יכולה להגיד לכולכם שהוא מומלץ לצליאקים. השייף של המלון הכין לה כל יום ארוחות מיוחדות (בעיקר צ'יפס ובשרים על האש) זה מה שהיא אוהבת, והביא לה כל פעם עד לשולחן. אז - זה מלון שמקבל אותנו יפה - לכל מי שמעוניין.

נועית7

New member
אלא אם כן זה חומץ יוצא דופן

לא אמורה להיות בעיה. בופן כללי חומץ בלסמי מותר.

noosh 19

New member
תודה רבה

עכשיו אני מחכה לאכול את האנטי פסטי של קופי בר, אך איך אני יודעת שהוא יוצא דופן או לא?

נועית7

New member
אני אישית

אוכלת חומץ בלסמי בלי חקירות מיוחדות. יותר מזה אין לי פיתרון... אולי לבקש לראות את הבקבוק?

למעלה