חזרתי!! (קצת ארוך)

ניקניק

New member
חזרתי!! (קצת ארוך)

בוקר טוב לכל הבנות! הייתי חולה ודווקא בתקופה זו גם המחשב נתקע לו. אז כל מה שעשיתי היה לשכב במיטה, לנסות לקרוא ולחשוב לחשוב ולחשוב וגם לדבר עם בעלי על המחשבות... הייתי גם אצל הרופא וביקשתי לדעת מה הלאה, והוא סירב להקשיב לי ושלח אותי לעשות בדיקת דם כי הייתי כבר 16 יום אחרי זריקת כוריגון ובלי מכשפה. הוא טען שאחרי 14 יום מזריקת הכוריגון אמורים לקבל מחזור. האם מישהי יכולה להגיד לי אם זה נכון?? כי אצלי המכשפה תמיד מגיעה 16 17 יום אחרי הזריקת כוריגון! כמובן שהלכתי לעשות בדיקת דם והיא יצאה שלילית. לא הייתי מופתעת, אבל עצבן אותי שהרופא לא הסכים כשהייתי אצלו - להגיד לי מה יהיה הטיפול הלאה עד שלא אעשה את הבדיקת דם. אני הרי יודעת מתי המכשפה מגיעה אחרי הכוריגון! פעם הבאה בטח נלך כבר על הזרעה... תגידו לי בבקשה עוד משהו - איך אפשר לדעת אם המחזור הוא נורמלי או לא? אני מתכוונת, פעם הייתי רגילה לדימומים מסוג מסוים, לא נעים לי לפרט פה, אבל עכשיו זה השתנה - הצבע, הכמות והתוצאה ומספר הימים. לשאול את הרופא אני מתביישת, אז איפה אני יכולה לדעת איך צריך להיראות מחזור נורמלי? תודה מראש
לכולם

dandushx

New member
התגעגתי אליך ../images/Emo68.gif

מה נשמע? טוב שחזרת ואת כבר מרגישה יותר טוב. נשמע שההפסקה הכפויה בגלל המחשב דווקא עזרה , לפעמים טוב לחשוב על דברים ,לעשות סדר בראש, לדבר עם בן הזוג. בצדק הוא עצבן אותך הרופא שלא היה קשוב לך , גם אני התעצבנתי עליו בשבילך כשקראתי את זה , רופא צריך להקשיב למטופלת , הרי את מכירה את הגוף שלך הכי טוב והוא צריך להקשיב לך כי יש לזה חלק חשוב בהצלחת הטיפול. לגבי המחזור-אני לא יודעת אם יש כזה דבר מחזור נורמלי , נראה לי שזה משתנה מאשה לאשה ,וגם מחודש לחודש, לפחות אצלי , אומנם יש איזה דפוס התנהגות קבוע כלשהוא אבל מס´ הימים די מתנדנד פעם 4 פעם 5 פעם שבוע,וגם עוצמת הדימום.ביחוד אם את בהשפעת תרופות ,אולי זה מה שגורם לשינויים. ושוב בנוגע לרופא - אם את לא מרוצה מאופן הטיפול שלו וההתנהגות תמיד אפשר להחליף רופא , לא חתמת אצלו קבע (אני מקווה
) . ואם תרצי המלצות יוכלו לתת לך פה בפורום בשפע , המלצות על רופאים.
דנדוש

באאבו

New member
היי ניקניק..

קרה לי דבר מאד דומה בחודש שעבר.. איחר לי המחזור, הרבה אחרי כוריגון, למרות שבדיקת דם יצאה שלילית.. הסיבה היתה כמובן, נרות התמיכה שהתבקשתי לקחת. קחי בחשבון שהם מעכבים את המחזור, לפחות בכמה ימים. אם את לוקחת אותם, ויצאה לך תשובה שלילית, תפסיקי אותם - המחזור, לצערי יגיע תוך כמה ימים. (אין לאן לברוח מבטא מגעילה ואפסית). לגבי המחזור - אין לך מה להתבייש לשאול, במיוחד כשאת שואלת ככה בעדינות.. גם אצלי המחזור השתנה קצת. הוא הפך קצת חלש יותר.. (האמת, נדמה לי - כבר שכחתי איך היה קודם) בכל מקרה, לא נראה לי שזה משהו שאת צריכה להיות מוטרדת ממנו, או לשאול את הרופא (למרות שאין מה להתבייש ממנו מכלום!). אם זה נראה לך ממש מוזר - ת´שאלי. שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח.. באאבו

באאבו

New member
היי ניקניק..

קרה לי דבר מאד דומה בחודש שעבר.. איחר לי המחזור, הרבה אחרי כוריגון, למרות שבדיקת דם יצאה שלילית.. הסיבה היתה כמובן, נרות התמיכה שהתבקשתי לקחת. קחי בחשבון שהם מעכבים את המחזור, לפחות בכמה ימים. אם את לוקחת אותם, ויצאה לך תשובה שלילית, תפסיקי אותם - המחזור, לצערי יגיע תוך כמה ימים. (אין לאן לברוח מבטא מגעילה ואפסית). לגבי המחזור - אין לך מה להתבייש לשאול, במיוחד כשאת שואלת ככה בעדינות.. גם אצלי המחזור השתנה קצת. הוא הפך קצת חלש יותר.. (האמת, נדמה לי - כבר שכחתי איך היה קודם) בכל מקרה, לא נראה לי שזה משהו שאת צריכה להיות מוטרדת ממנו, או לשאול את הרופא (למרות שאין מה להתבייש ממנו מכלום!). אם זה נראה לך ממש מוזר - ת´שאלי. שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח.. באאבו

נועם@בת

New member
ברוך שובך ניקניק ../images/Emo45.gif

מצטערת שאני עונה באיחור, אבל אני בקושי מגיעה לפורום בזמן האחרון
יש מזהו בדברי הרופא- כל זמן שהמכשפה לא הגיעה את בחזקת אשה בהריון ואין טעם לדון בטיפול הבא. נכון שאת מכירה את הגוף שלך, אבל הרופא חייב להיות בטוח. ובמקרים בהם הוסת מגיעה מעט באיחור, רופא טוב מנסה לוודא שלא מדובר בהריון מחוץ לרחם. כך שאם הרופא שלך נקט משנה זהירות, זה בהחלט יאמר לזכותו. דבר נוסף שחשוב לך להבין- כל דבר חריג כדאי להתייעץ עם הרופא. אם אנחנו לא מתביישות לתת לו להציץ ולהכניס מתמר לאיברים הכי אינטימיים שלנו- אין לנו מה להתבייש לספר לו על הוסת שלנו. לפעמים אלו שאלות שוליות, ולפעמים יכול להיות שמה שנספר או נשאל יהיה משהו קריטי שחבל שלא נספר. עקרונית הורמונים או כוריגון יכולים לשנות במשהו את הוסת, אבל אם את רואה שינוי קיצוני- תכניסי את הרופא לעניינים. חשוב שהוא ידע. בהצלחה נועם

למעלה