חזרתי עם :)

חזרתי עם :)

וואאי איזו הרגשה ובה זאת לחייך.... פחחח.....אך תגל, תגל... תודה על החיוך נראה לי שהוא קצת תקוע עכשיו.... אבל מצידי...הוא יכול להישאר שם... כככככלללל החיים... פפפפפפחחחחחחחח מה איכפת לי מהחברה (טוב כן איכפת לי) אבל תולה יותר חשובה! ואתם יותר חשובים ! כי אתם ......אתם...... סובלים אותי בהתפרציות העצבים שלי... ועכשיו עם חיוך...........חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כייף! שלכם עדנה המחורפנת (עם חיוך) :p :p :p B-)

@tagel

New member
רק בשביל החיך הזה היה שווה לי

לדבר איתך בטלפון גם עוד שעתיים... מתה עליך חולה שרופה נשםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תגלה

ועכשיו...

אני עדיין מחייכת..... פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... חברה שלי (המעוצבנת) מה זה מעליבה אותי פה....ואני צוחקת איזה מגעילה אני... אבל מה איכפת לי......פפפפפפפחחחחחחחחחחחח כייף לצחוק.......חחחחחחחחחחחחחחחח..... אמא גולי תסדר מחר הכל... ואני ימשיך לצחוקקק חחחחח.... תנסו זה ממש כייף! ווווואאאייי אני ממש :p ותולי חסר לך ותאהבי אותה יותר ממני! אני רכושנית...... ואני יבוא לך עם אלת בייסבול בלילה... ויגנוב לך את כללללל הכדורים.. פפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......... ווואאאייי איזה אהבלה אני כותבת הודעה מלאה בחחחחחחחחחחחחחח.... מסכנים.... חחחחחחחחחחח..... אני לא ימשיך לבלבל לכם את השכל... אני אלך ויחכה שגולי תכתוב פה משהו קורע... שהצחוק חלילה לא יסתיים! עוקבת אחריכם עעעעדדדדדננננהההה ממממוווווווווו

למעלה