חזרתי עם שאלות!
שלום! לפני שאני אתחיל, אני מבקשת לקרוא הכל! הייתי שבוע ויום בקרואטיה והיה ממש כיף והתגעגעתי לקרוא בפורום, וכשחזרתי, התעדכנתי! בקיצור, חזרנו ושאלנו את מי ששמר לנו על התוכים מה קרה בין תיקו (הקוקטייל) ואקו (הסנגל) כשלא היינו כדי לבדוק איך הם יסתדרו.. אבל לצערי הרב, התוצאות של ניסיונות המפגש היו גרועות... תיקו צרח וצווח וההורים שלי (שחולים ומטורפים על תיקו) החליטו לחכות קצת עם אקו... כרגע הוא יישאר אצל חברים שלנו, ואנחנו נקנה אחד אחר בבוא הזמן, אני ממש מבואסת
וכשחזרתי, גיליתי משהו מוזר אצל תיקו. לא מזמן (לפני כחודשיים) קצצנו לתיקו את הכנפיים, היו סיבוכים וירד לו דם במשך יממה, שבמהלכה הוא היה חבוש, ומושגח (לא ישנתי כל הלילה). הפצע החלים, ונשאר רק סימן גדול ובולט היכן שהיו נוצות תעופה, ובמשך זמן רב לא גדלו נוצות. היום, הבחנתי פתאום בבסיס של נוצה שיצא משם, אבל לא צמחה הנוצה עצמה, אלא רק המקל שממנו יוצאת הנוצה. המקל התעקם והוא בולט החוצה. הדבר כואב מאוד לתוכי, והוא סובל. אני שואלת, האם אפשר להסיר את זה? לא נראה לי שתצמח נוצה משם... ועוד משהו שמעניין אותי, כבר מאז התוכית הראשונה (שנת 98'): יש מן מצב כזה, שהתוכים מחככים את החלק העליון והחלק התחתון של המקור אחד בשני, וזה יוצר מן רעש של 'פחפחפח' אני לא יודעת איך להסביר אותו. אני מקווה שמישהו הבין על מה אני מדברת.. בקיצור, מה זה? אני זוכרת שאמרו לי ממזמן (שנת 98') שהתוכי פשוט מדבר עם עצמו.. ועוד משהו - ראיתי שרן הפך להיות מומחה פורום שני - אני מוכרחה לציין שמגיע לו! הוא תמיד עונה תשובות מלאות וטובות, זו הייתה בחירה טובה! מקווה שקראתם הכל, טל
שלום! לפני שאני אתחיל, אני מבקשת לקרוא הכל! הייתי שבוע ויום בקרואטיה והיה ממש כיף והתגעגעתי לקרוא בפורום, וכשחזרתי, התעדכנתי! בקיצור, חזרנו ושאלנו את מי ששמר לנו על התוכים מה קרה בין תיקו (הקוקטייל) ואקו (הסנגל) כשלא היינו כדי לבדוק איך הם יסתדרו.. אבל לצערי הרב, התוצאות של ניסיונות המפגש היו גרועות... תיקו צרח וצווח וההורים שלי (שחולים ומטורפים על תיקו) החליטו לחכות קצת עם אקו... כרגע הוא יישאר אצל חברים שלנו, ואנחנו נקנה אחד אחר בבוא הזמן, אני ממש מבואסת