חזרתי עם חוויות (וקרדיטים)

רגין1

New member
שתי ברכות

הראשונה, הוקראה בבית הכנסת לאחר העליה לתורה. בקהילה שלנו (קונסרבטיביים) אין מברכים "ברוך שפטרנו מעונשו..." אלא כל משפחה כותבת ברכה אותה מקריאים לאחר ההפטרה. צירפתי את הברכה אותה כתבתי והקראתי.

רגין1

New member
חזרתי עם חוויות (וקרדיטים)

בשבת האחרונה ערכנו את בר המצווה של בננו. למעשה זה היה אירוע אחד מתמשך שהתחיל בחמישי בבוקר עם הנחת התפילין, המשיך בתפילת ערבית בליל שבת, קבלת שבת וקידוש בבית הכנסת (אנחנו חברים בקהילה קונסרבטיבית), המשיך בעליה לתורה בשבת שהיא כלשעצמה חוויה משפחתית עוצמתית. כולנו עולים איתו לתורה, הקראנו לו ברכה, טקס של הענקת טלית חדשה וחגיגה עם הקהילה. בערב, אירוע בחצר ביתנו. האירוע היה אינטימי ומרגש. תמונות וקרדיטים מיד יבואו.

רגין1

New member
תעסוקה לילדים

הזמנו ריהוט אלטרנטיבי ובנינו מתחם ילדים נפרד שכלל פינת שאנטי, זמנון אוכל נפרד ומיוחד לילדים, בר הקפה סיפק גם ברד בטעמים ומכונת פופקורן. בר הקפה הוא קופי ארט (מושיק) והיינו מרוצים ממנו וגם האורחים... פרט לזה, הזמנו מפעיל משחקי שולחן והיגיון וללא ספק זו היתה הצלחה גדולה. בקבלת הפנים התרכזו כולם על הדק, ניגשו מיד למשחקים (מבוגרים כילדים), נהנו ממתאבנים שהגישו מלצרים ואפילו מזג האויר שיחק לטובתנו.

רגין1

New member
הגברה ותאורה

בוצעו ביד אומן ע"י רן פולסקי. תאורה מוצלחת, הגברה טובה. שרנו לרז את השיר "עניין של זמן". כנראה שהביצוע היה מרגש, כי התגובות היו בהתאם.

רגין1

New member
קייטרינג

כמובן, שלי. אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל אני יכולה לספר על תגובות נפלאות (עד עכשיו) על איכות וטעם האוכל.

רגין1

New member
כמה טיפים מניסיוני

קבלת הפנים נמשכה כשעה וזה היה בדיוק פרק הזמן הנכון. לאחר מכן הוקראו שלוש ברכות ברכות, שרנו שיר (בדואט מרגש) והמזנונים נפתחו. מיד לאחר הארוחה, עוד מספר ברכות ומצגת תמונות של רז. שבירת הרצף של הברכות וכל החלק האמנותי, מנעה שעמום מסוים אצל האורחים. התעסוקה לילדים איפשרה להורים להנות מהאירוע והילדים לא רצו ללכת הביתה... שיהיה לכולם מזל טוב

תודה על הדיווח ומזל טוב

רג'ין שלום, תודה על הדיווח המפורט. זה פורמט מצויין לפרגן לספקים שעשו עבודה טובה ולאפשר למשפחות שעומדות לחגוג להכיר ספקים איכותיים. אני מקווה שגם הורים אחרים יסכימו לחלוק עם גולשי הפורום את חוויותיהם ומסקנותיהם. מזל טוב, יורם בר-סלע

סמדר בנ

New member
נראה מקסים

הסידור והעיצוב בטוב טעם. מזל טוב

למעלה