חזרתי עכשיו

חזרתי עכשיו

מארוח בביתם של זוג נשוי כבר 23 שנה עם הרגשה אישית כל כך טובה... "אתה לא עושה כלום" "נו מה עם הקפה?" "אתה מתחיל?" כמה צחקתי בליבי פנימה,כל השטויות הללו של מי יעשה קפה ומי יוריד את הזבל. איזה כיף להיות לבד. ניצת מחייכת

*יערית

New member
איך אני ארדם עכשיו????????

באתי מסרטו החדש של ריצ´ארד גיר(שהזמן רק מיטיב עימו) "נבואות איש העש"....אוףףףףף הסרטים האלו מקרקעים אותי כמה ימים טובים..ואני לא מפסיקה לפחוד מכל רחש ולחש בלילות.... איפה המרדים הלאומי? יערית-פרדי קרוגר לא הפחיד אותה כך.....

*יערית

New member
לא שומעת.....תגבירי את הוליום../images/Emo13.gif

ל-2 גר´ בבקשה
))))))))) יערית

*יערית

New member
מה מתנגן לו שם.....?

יפה ירקוני? שושנה דאמרי? מה? מה? אני חרשת וירטואלית.... יערית

הכינוי שלך הזכיר לי שיר שכתבתי...

ניצת הפרח דלוק עלייך אש תמיד אור לה, אני בה שח. יבער הדם לוחש לפיד שם בא רך, מונח. מוסק יופייה רוחש באיד שורף גם לי, גם לח. יוקד לך אט, קדש מזיד ניצת הפרח בך.

ריצ´רד גיר?

לא הוא אף פעם לא היה האולטימטיבי בעיני כריס כריסטופרסון (כוכב נולד) הוא הגבר לטעמי . נו טוב גם הכפיל הישראלי שלו
(אני יודעת שאתה מציץ לי אז
)

*יערית

New member
סליחה???????????

מצטערת..אך לא מכירה את השחקן..ואני דיי בקיעה בסרטים ושחקנים, שנית מי המציץ? אולי נציץ יחד? יערית-משכונת נווה חמציצים

נו באמת...

את בטח עוד ילדונת
כשהייתי בת 14 בערך שיחק הסרט עם ברברה סטרייסנד וכריס כרסטופרסון - כוכב נולד כבר אז נשבתי בקסמו (שיחק גם בשיירה אח"כ). המציץ? זה האיש ששבה את
י (נו בטח פרא אדם שזרע הפורענות טמון בתוכו
ועוד כפיל של כריס בכלל...)

*יערית

New member
עכשיו הדלקת את נורת הסקרנות שבי

הוא מצא אצלך את הסוויץ´? את הסוויץ´ ללב?אני אוהבת פראי אדם...ומה שקשור לזרעים ושתילים
יערית

בטח מצא

כמעט מהמשפט הראשון זיהינו את הנגע
אבל ששששששש לא מגלה , מה אח"כ כולם ידעו איך לוחצים על הסוויץ

מה?????????

האושר שלי נראה אחרת ומשום מה יש לי תחושה שהתעודה הארורה הזו מהרבנות שהופכת את הכל למובן מאליו היא זאת שהורסת את הכל. הרהורים לשעת לילה מאוחרת ...

*יערית

New member
ניצתי.....

בוודאי שגם הם חשבו אחרת ..כמוך בתחילת דרכם כזוג.. אבל תראי אחרי 23 שנה יחד ..הם עדיין מחשבנים אחד לשני.... זה לא מאושר? לא יודעת כי הניסיון שלי הוא בדיוק 3.5 שנות נשואים.. ושם לא הייתי מוכנה לסבול עוד 20 שנה בכדי לדבר כמותם. בואי נהרהר יחד..... אהההההההההההההההההה יערית

מה אני אגיד לך?

לי יש נסיון של 15 שנות נשואין (הלואי שהיה לי אומץ לפרק אחרי 3.5 ). לא יודעת בינתיים בכל פעם שאני בחברתם נשמעים הקולות הללו שלי נותנים חיזוקים...

למעלה