חזרתי עכשיו..

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo50.gif ושתעברי את 12 הימים

חזרתי עכשיו..
מקייב, לאחר החזרה של 2 עוברים יפים - כך נאמר.. אני חייבת לומר שהנסיעה היתה מאורגנת להפליא, פרופסור לב-רן פשוט מדהים. עכשיו נותר לחכות.. ואני מקווה שלקראת פסח יהיו בפי בשורות. תודה לכולם/ן על המילים החמות ערב נסיעתי.
ושתעברי את 12 הימים
הכי בקלות שאפשר. מאחלת לשמוע בשורות טובות.

לי בנה 1

New member
תרומה

חזרתי עכשיו..
מקייב, לאחר החזרה של 2 עוברים יפים - כך נאמר.. אני חייבת לומר שהנסיעה היתה מאורגנת להפליא, פרופסור לב-רן פשוט מדהים. עכשיו נותר לחכות.. ואני מקווה שלקראת פסח יהיו בפי בשורות. תודה לכולם/ן על המילים החמות ערב נסיעתי.
תרומה
שלום פשושית מחזיקה לך את האצבעות למרות שזה מנהג נוצרי אבל מא'כפת כל מטרה מקדשת את האמצעים אני אמורה גם לעבור את תהליך התרומה בינתיים אנחנו מכינים את עצמינו נפשית רוחנית ופיזית אנחנו אמורים להגיע ללב רן דרך היועץ פיריון שלנו איך לב רן והאם הגעת אליו ישירות או דרך רופא אחר ובכלל אם תוכלי לעזור לי בפרוצדורה כמו דרך איזו קופה מה ניתן לקבל מהקופה אם יש בקשות מיוחדות תנראים מיוחדים והכל הכל תודה

לי בנה 1 ברוכה הבאה

תרומה
שלום פשושית מחזיקה לך את האצבעות למרות שזה מנהג נוצרי אבל מא'כפת כל מטרה מקדשת את האמצעים אני אמורה גם לעבור את תהליך התרומה בינתיים אנחנו מכינים את עצמינו נפשית רוחנית ופיזית אנחנו אמורים להגיע ללב רן דרך היועץ פיריון שלנו איך לב רן והאם הגעת אליו ישירות או דרך רופא אחר ובכלל אם תוכלי לעזור לי בפרוצדורה כמו דרך איזו קופה מה ניתן לקבל מהקופה אם יש בקשות מיוחדות תנראים מיוחדים והכל הכל תודה
לי בנה 1 ברוכה הבאה
מודה לך על ברכתך. פורופסור לב-רן הוא אדם מקצועי מאוד, אמין, עדין ובעיקר מאוד חייכן. אני מאוד ממליצה עליו. הגעתי אליו במקרה לחלוטין. לדעתי קופת חולים מכבי משתתפת בטיפול, (בוודאי יענו לך כאן יודעי דבר), אני לקוחת כללית ולכן אינני זכאית להשתתפות. במידה ויש לך שאלות נוספות הרגשי נוח לפנות אלי. בהצלחה.

a17

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

חזרתי עכשיו..

אדוינה

New member
פשושית,שיהיה בהצלחה...

חזרתי עכשיו..
פשושית,שיהיה בהצלחה...
ושזאת תהיה יציאת מצרים הפרטית שלך!

דורוש10

New member
שהזמן עד לבטא יחלוף במהרה וללא דאגה

חזרתי עכשיו..
שהזמן עד לבטא יחלוף במהרה וללא דאגה
ושתתבשרי בתשובה חיובית

מצב
הנושא נעול.
למעלה