חזרתי עכשיו מהקאמל

hospital_food

New member
חזרתי עכשיו מהקאמל

היה ערב מצויין הרבה ערסים- פרחות ילדים בני 15 כמה רוסים המתכון המושלם לכל סטנדפיסט. מישהו היה ויכל לומר לי איך קראו לזה שעלה שני ולזה שעלה שלישי כי הם היו תותחים. דרך אגב היום בקאמל שגיב פרידמן המצויין ואריק זילברמן ועדו כמה טובים אבל אתם יודעים יש משחק אז.....

*חמודה

New member
אריק זילברמן?? אוי ואבוי !!! |לא

הוא הקומיקאי הכי דפוק שאי פעם ראיתי !!! הוא החליף את אפקט הדומינו המעולים ( מתה עליהם !!! ) בדודו טופז פעם אחת, והוא היה כ"כ גרוע !!! הוא לא הצחיק אף אחד, ההומור שלו מוזר והוא נראה כמו מפלצת באמת, אנשים...

hospital_food

New member
ילדה חמודה וקטנה

אם את חושבת שאפקט הדומינו מעולים אין סיכוי שתחבבי את זילברמן, כי ההמור שלו הרבה יותר חכם ,יותר בוגר, והוא לא עושה בכלל מערכונים אלה סטנדאפ. אפקט הדומינו אותי בחיים לא הצחיקו, ואם את צופה בדודו טופז אז את בטח לא הכי אינטלגנטית בעולם.

*חמודה

New member
לפני שאתה מדבר, תחשוב !!!

אני לא יודעת בן כמה אתה, אבל לפני שאתה קורא לי חסרת אינטיליגנציה כדאי שתסתום, ואם בא לך לדעת אני בתיכון והממוצע שלי הוא 97!!! אריק הזה, יודע לצחוק על מגדלי התאומים ועל שטויות!!! והסיבה היחידה שראיתי דודו טופז, היא בגלל דומינו, ולא אף סיבה אחרת ! הייתי במלא הופעות של דומינו, ואני לא מתכוונת להופעות שהיו בדודו טופז כי הן היו יחסית גרועות, אני מדברת על התוכנית דומינו גרוס שהכילה בתוכה גם את אסי וגורי הגדולים. אז לפני שאתה מעליב, תירגע !!! אני בסך הכל הבעתי דעה, אתה לא צריך לקרוא לי מפגרת רק כי אני לא מסכימה איתך!!

keren007

New member
לפי מה שאתה אומר,

אם הוא מופיע בדודו טופז בטח גם הוא לא הבנאדם הכי אינטיליגנט בעולם.

hospital_food

New member
בהפוכה?

הוא הופיע בדודו טופז,מה הקשר לאינטלגנטי? "הוא הופיע בדודו טופז" אמרה החמודה "ואף אחד לא צחק ממנו" הנה לכם התשובה הודעה אחרונה שלי בפורום הזה יש לי הרגשה שכולם כאן אוהבים שמש ביי ביי

$ מעיין $

New member
אני - אסביר לך מה הקשר.......

אמרת לחמודה.... "אם את צופה בדודו טופז אז את בטח לא הכי אינלגנטית בעולם".... עכשיו יש מבין?? ותיראה בגלל.... המממ... איך אני אקרא לזה.... "ויכוחון קטנטון(?)" שכזה אתה לא צריך לעזוב את הפורום... באמת, מה כבר אי אפשר להביע דעה? אין צורך בעזיבתך... זה לא הייתה הכוונה (נכון?)... וחוץ מזה יש לציין שאתה באמת התחלת עם זה "וירדת" על החמודה בצורה צינית... (המבין יבין) אז בואו נסיים את זה יפה..... כי אחרת זה יהיה מאוד מכוער... וגם זה יהרוס את הפורום החביב הזה.

hospital_food

New member
יש הבדל בין

מישהו שצופה בדודו טופז לבין לבין מישהו שצריך להופיע אצלו כדי לקדם את הקריירה אכן פורום חביב סליחה על הציניות פשוט כמו במוסיקה גם בסטנדאפ יש אלטרנטיבה ותמיד האלטרנטיבה יותר טובה "חמודה" עצבנה אותי בזה שהיא סתם ירדה על זילברמן שהיא מבססת את דבריה רק על מערכון בדודו טופוז לפני שנה ומשהו. אני מציע לך ללכת יום שישי הזה לקמאל ולראות מה זה הומור במיטבו. נ.ב אפקט הדומינו היו כרגע ביצפאן המערכון שלהם פשוט לא היה מצחיק אדיר מילר שדיבר יותר מאוחר היה רוקעעעעע

keren007

New member
לא היה מצחיק.....

אתה עושה רושם שאתה יותר מדי אינטליגנט בשביל לצחוק מהמערכונים של כאלה מושפלים כמו אפקט הדומינו, ואתה מבין רק בדיחות של אנשים לרמה גבוהה כמו שלך למשל, אריק זילברמן. מה הבעיה שלך איתם? הם מאוד מצחיקים! יש להם הומור קליל והכול אצלהם ברוח טובה! וכן אני מסכימה, הסטנדאפ של אדיר מילר באמת היה קורע (או במילים שלך, רוקעעע
), זה תמיד הקטע שאני הכי מחכה לו בהופעה...

hospital_food

New member
לא קשור לאינטלגניצה

פשוט לא היה מצחיק היה נחמד גיחוך אחד קטן אולי לדעתי יוצאי דומינו האחרים ,אסי וגורי הרבה יותר טובים. ואני לא ממש בעד זילברמן הוא סטנדאפיסט טוב לא יותר. בקמאל לדעתי יש יותר טובים רק שהם לא ממש מוכרים.

*חמודה

New member
אוקיי...דייי

לא צריך לריב על דבר כזה !!! כל אחד והטעם שלו אני חושבת שמי שלא צוחק מדומינו, יכול להיות שלא היכר אותם בתוכנית ולא ראה אותם במציא ות. הם אנשים חמודים וביצפאן הם באמת לא נראו במיטבם. לא לכולם יש את אותו הטעם ובצדק3 ואני ירדתי על אריק כי אני לא אוהבת אותו וזאת לא הייתה כוונה לפגוע במישהו אישית. וקרן, הבאת אותה בהפוכה !!! ביי לכולם

*חמודה

New member
אוקיי...דייי

לא צריך לריב על דבר כזה !!! כל אחד והטעם שלו אני חושבת שמי שלא צוחק מדומינו, יכול להיות שלא היכר אותם בתוכנית ולא ראה אותם במציא ות. הם אנשים חמודים וביצפאן הם באמת לא נראו במיטבם. לא לכולם יש את אותו הטעם ובצדק3 ואני ירדתי על אריק כי אני לא אוהבת אותו וזאת לא הייתה כוונה לפגוע במישהו אישית. וקרן, הבאת אותה בהפוכה !!! ביי לכולם

למעלה