חזרתי עכשיו מהח7....

קדרו

New member
חזרתי עכשיו מהח7....

וואי איזו הופעה... בערך חצי הופעה הייתה ג'אמים שכל ג'אם התחיל מישהו אחר...היו שני ג'אמים של החלפת כלים...בראשון יאיא על הגיטרה...דודוש תופים...שלומי קלידים...ניר בס...גיא שירה...סלוצקי על איזה אורגן קטן שנושפים לתוכו עם צינור (אין לי מושג איך קוראים לזה) ושאנן אאל"ט מפוחית...בפעם השניה גיא היה על הבס...יאיא קלידים...דודוש קצת טרומבון...סלוצקי עם האורגן הקטן קצת וקצת עם פעמון פרה...ניר גיטרה...שלומי חליל צד...משה בעמדה של גיא....ועל התופים....שאנן...חוץ מזה היו בערך: לוטוס, לזוז, שירת הסטיקר, ג'רוזלם, מהבמה להפציץ, הנה אני בא בסוף ונראה לי זהו...יש מצב אני שוכח משו... בקיצור היה ממש טוב..ורק התבאסתי שלא מכרו את הדיוידי...שאנן אמר שמחר בבוקר הוא בחנויות...

Skicker

New member
היה פשוט גדול

מסוג ההופעות שאנשים פה התגעגעו אליהם ואני לא זכיתי לראות ג'אמים שירים ומה שהרבה זמן לא היה (לדעתי) זרימה וקשר טוב עם הקהל וכמובן הFאנק חזר לעיר המקום ממש קטן אבל כניסה+שתייה ראשונה ב50 שקל (יכלתי בשלושים, תמותו..) זה אחלה דבר אז הפלייליסט כדלהלן: -לוטוס -ג'אם שמשה מתחיל -לזוז -ג'אם שיאיא מתחיל -ג'אם החלפת כלים 1# (שאנן מתחיל עם מפוחית) -מה נעשה (הכניסו קצב לשיר נשמע רוקי לגמרי) -ג'אם שגיא מתחיל מהבמה להפציץ -כל המניאק -ג'אם שדודוש מתחיל -ג'אם ששאנן מתחיל בשירה -ג'רוסלם -שירת הסטיקר ----------------------------- -ג'אם החלפת כלים 2# -הנה אני בא

SV Design

New member
היה ממש מגניב

הג'אמים האלה היו ממש טובים... פאנקיים לגמריי וכבר ממש ברמה של שירים מוכנים...כאילו ברור שצריך עוד לפתח ולהמשיך אבל כולם אילתרו ממש טוב ויצאו ג'אמים מעולים.. המועדון באמת מגניב וקטן..הבמה היא במה ממש נמוכה...וזה היה מגניב להיות בשורה ראשונה ולראות את ההופעה מכל כך קרוב... עידו, היית צריך להיות שם.

למעלה