חזרתי מ US מאוד מודאגת

חזרתי מ US מאוד מודאגת ../images/Emo4.gif

אחרי 5 ימים של הזרקת פיוריגון הייתי הבוקר במעקב זקיקים. ונצפה מבנה מאורך בגודל 11X28 ליד השחלה השמאלית. הטכנאית אמרה שיתכן שזו החצוצרה, שמלאה בנוזל ולכן נראית כך. למישהי יש רעיון מה זה אומר ? אני ממש דואגת והרופא יראה את זה רק בצהריים. תודה ויום טוב שיהיה לנו כוכי

עמית@

New member
כוכי ../images/Emo10.gif

לא שמעתי עוד על דבר כזה, יכול להיות שזו החצוצרה, אבל בנתיים אני רק מקווה שהרופא יראה את זה מהר וירגיע אותך. אולי מישהי נתקלה בעניין כזה? איך הזקיקים?

עמית@

New member
מחכה לאישור מהקופ"ח

ולא מחכה בכלל לחגים המשפחתיים. אבל יהיה בסדר. תעדכני כשתדעי, ד"א- הזקיק נשמע מצויין אחרי 5 ימים!

כוכי יקרה

אני לא יודעת מה זה אומר, ובאמת כדאי לשמוע מה יש לרופא להגיד. אני מקווה שזה משהו פשוט תעדכני אח"כ שלא נדאג זוהרה

באבו

New member
אם זה היה משהו לא בריא - האחות היתה

נלחצת קצת, ומזעיקה אולי רופא, או טלפונית... זה בטח משהו שטותי.. מחזיקה לו אצבעות לגדילה ולהבשלה

הבטחתי, ולכן אעדכן ../images/Emo10.gif

דיברתי עם האחות ברמת מרפא, אחרי שהרופא ראה את ה US מהבוקר והוא טוען שיש "משהו לא תקין בחצוצרה השמאלית" ושכבר כתוב בתיק שלי איזה שהוא חשד למשהו לא תקין בחצוצרה.. אין לי מושג איך לאכול את זה בכלל. אני כל-כך מבולבלת. אף אחד לא אמר לי על זה שום דבר. כל הזמן דיברנו רק על בעיית זרע ושאולי צריך לחזק את הביוץ. מאיפה זה נפל עלינו עכשיו ?

בינתיים ממשיכים את הטיפול

אני ממשיכה להזריק היום ומחר וביום רביעי שוב אולטרסאונד ודם ואם החודש לא נצליח אז נלך לצילום רחם.

אם כך, נמשיך להחזיק אצבעות...

אני מקווה שלעולם לא נדע מה פשר הבעיה בחצוצרה כי בטיפול הזה תכנסי להריון והכל יישכח.
חנה

שחר חדש

New member
כל כך רוצה

שלום, לא נעים בכלל מה שאת עוברת עכשיו - אחרי שמשלימים עם בעיה אחת, לגלות עוד אחת... אני מזדהה מאוד. ובכל זאת, אני חושבת שבערכות כל כך מורכבות כמו מערכת בפוריות של האשה, קל מאוד למצוא בעיות, אם רק מחפשים. ואנחנו - רוב הנשים לא מגיעות כלל למצב שמחפשים אצלן, ולכן יתכן שתיאורטית - לחלקן הגדול יש בעיות שהן אינן מודעות להן בכלל. שמת לב, למשל, לעובדה שלהרבה מהנשים המגיעות עם בעיות פוריות, מוצאים שיש גם בעיית זרע? איך זה יכול להיות באחוזים כל כך גבוהים? לדעתי - להרבה גברים יש בעיות זרע, שלא ידועות. ורק כאשר מתגלה בעיה אצל האשה, מגלים אותה גם אצל הגבר. מה שאני מנסה להגיד הוא, שגם אם במקרה הגרוע ביותר יש בעיה באחת החצוצרות, זה לא סוף העולם. בשביל הריון מספיקה חצוצרה אחת ושחלה אחת. הביוץ מתרחש לסירוגין (ויש האומרים, שלעיתים, שכשיש בעיה באחת השחלות/חצוצרות, הגוף מפצה על הבעיה - ומשתמש רק בתקין). ובכל מקרה - אני מקווה איתך שהכל יהיה בסדר, למרות הכל. או לחילופין שתצליחי עם הסיבוב הזה ותוכלי לשכוח מהענין עד הילד הבא. בהצלחה, ואם תרצי - תעדכני אותנו. שחר חדש

מחזקת את דבריה של שחר.

בשביל הריון מספיק חצוצרה אחת. אצלי התפתחה רק חצוצרה אחת, החצוצרה השמאלית פשוט לא גדלה אף פעם. והפתעה אני מבייצת 4 חודשים בצד ימין, ולאחר 4 חודשים לוקחת פסקה כי אני מבייצת צד שמאל. בהצלחה, ושלא תגלי לעולם בגלל שהחודש יש הריון!!!

באבו

New member
אוי.... כל כך רוצה.. ../images/Emo20.gif

נכון, זה כל כך לא נעים לגלות שיש בעיה נוספת שנוחתת ככה,
כאילו לא די לגוף שלנו עם כל מה שאנחנו "מנסות" בו, והנה - עוד עניין... אבל, למזלנו, ערכת הרביה אצל האישה היא כמעט כפולה... 2 חצוצרות, 2 שחלות.. לא לחינם.. ראשית, זה עדיין לא ודאי, ואת זה בוודאי תדעי עוד מעט.. וגם אם כן:אני מכירה אישית, כמה נשים שיש להן רק שחלה אחת... והן הצליחו להכנס להריון, אפילו טבעי... ככה, שלגביך, תחשבי שהבעיה הקודמת שלך נשארה אותה הבעיה, ולא התווסף לו עוד משהו... בעזרת ה´, תגבירי את הביוץ , תטפלו בזרע, והכל יהיה בסדר!!! את תראי..
יהיה בסדר.. מאחלת לך מכל הלב - קליטה מהירה והריון בריא ושלם...

עמית@

New member
כוכי.

זה עצוב ומתסכל איך כל פעם מכים אותך מנקודה אחרת, כאילו מישהו מכוון עלייך (והוא אחלה צלף) מצטרפת לחנה בדעה שהלוואי ותכנסי מייד להריון אבל אני לא חובת שאת צריכה לשכוח מזה. (הלוואי שזה יעבור לבד..) בכל מקרה דברים כאלה חשוב מאוד לברר, ולו בשביל ההרגשה שלך, תדרשי לשבת עם רופא ועם תצלומי הUS, ולקבל תשובות ברורות ככל האפשר. אולי דווקא צילום רחם יועיל במקרה הזה (אבל כמובן שעדיף הריון לפניו) מחזיקה לך אצבעות. חשבתי עלייך היום עמית

מרב.

New member
אוי חמודית,

לא נעים, מפחיד. הצורך הזה לדעת עכשיו ומיד מה יש לי, חוסר היכולת של הברופאים לתת תשובות חד משמעיות- לא נעים ולא מעודד, ורק מוסיף ערפילים לסערת הנפש שבה אנו שקועים. הלואי שזה יתברר כעורבא פרח, ואני מסכימה עם שחר שכתבה שלהרבה נשים וגברים יש בעיות שהם בכלל לא מודעים אליהם, כי היה להם מזל ונקלטו להריון. מחזיקה אצבעות למזל לכבוד השנה החדשה
מרב

עידית ד

New member
אוי חמודה שלי ../images/Emo5.gif

איך הדברים נופלים עלינו ככה בלי הכנה מוקדמת.... כמו שאמרתי לך בטלפון את חייבת להתקשר לרופא ולבקש הסבר אני כל כך מקווה שזה כלום, ואני באמת מאמינה שאם הם לא הפסיקו את הטיפול זה אומר שיש סיכוי להריון מחכה לעדכונים ובינתיים
עידית

למעלה