חזרתי מתורכיה

רובידה

New member
חזרתי מתורכיה ../images/Emo6.gif

מקודם נשלחה הודעה בטעות. אז... איך היה? אני אחלק את תשובתי לשתיים: ברמה האישית- כיף, קצת יצאתי מהבלאגן של בית ומשפחה (עזבתי את הילדים לראשונה מזה 3 שנים ונשארתי בחיים) וזה משמעותי לי. מבחינת ריקודי בטן- קצת אכזבה. קודם כל הפרטנר שלי לטיול לא היה בראש ובקושי הצלחתי להוציא 4 שעות בבזאר הגדול. כמו שהזהירו אותי התלבושות היו מכוערות לאללה (אצל בלה לא הייתי מפאת לוז ותקציב). הדוכנים היו ממוסחרים לאללה וכולם כמעט עם אותה סחורה שנראה כאילו יש ספק אחד לצעיפים ואביזרים לכל השוק, היה חסר לי מגוון ואוירה של שוק (כמו בשוק התבלינים למשל). להופעה לא הלכתי כי זה נהיה רק לתיירים ובסכום מגוחך של 100 דולר לערב, העדפתי ללכת למקומות אחרים. האמת, לצערי, לא קניתי הרבה, 2 חצאיות מדליקות מחנות שהומלצה ע"י ורד שהצטערתי שהגעתי אליה בסוף ולא קניתי שם יותר דברים. כשניסיתי לחזור ביום ראשון לא מצאתי את המקום
. קניתי מעט צעיפים וחשבתי חלק למכור אבל התאהבתי בכולם ונראה לי שאני אשאיר אצלי את רובם. האוכל- לא דיבר אלי, וניסיתי עם המלצות חמות של אנשים שמבינים. חוץ מביום האחרון שאכלתי ברחוב מאיזה דוכן המוני והיה ממש טעים כל השאר- אכזבה. יכול להיות שציפיתי למשהו דמוי השוק במרקש במרוקו ולכן רף הציפיות שלי היה גבוה מדי. אני בטוחה שאם הייתי נוסעת עם מישהו שמכיר וחולק איתי את האהבה לשופינג, וריקודי בטן (כמו ורד...) הייתי נהנית יותר אבל שוב, חופש זה חופש זה חופש. ועכשיו חוזרים למסלול. כבר הספקתי היום לעשות הופעה לכבוד פורים אצל העיראקיות, בקרוב התמונות... נשיקות- התגעגתי הביתה

ובחמאם היית?

עזבי אותך מריקודים ונצנצים- אין כמו החמאמים!!!! אגב 100 $ כניסה למועדון זה מחיר סביר מאד- זה הרי לילה עם המון הופעות וארוחות כיד המלך, זה גם אותו הסכום במצרים. בפעם הבאה, קחי מורד רשימה מדויקת של רקדניות ששווה לראות, ויש הרבה כאלה, למרות הדימוי הרע שיש לנו בארץ על ריקוד טורקי (שגם אני באופן אישי לא מתה עליו, אבל ורד לימדה אותי להכיר את הטוב והיפה שבו).

רובידה

New member
הייתי גם הייתי

אבל לצערי שוב אכזבה. היה בבירור יחס שונה לתורכיות ולתיירות. את התיירות העבירו כמו סרט נע, עם צ'פחות בטוסיק, ובתורכיות טיפלו במסירות ובאריכוץ. הייתי בחמאם במרוקו עם מקומית, ורני יודעת למה לצפות. אפילו את השיער חפפו לי יותר מהר משאני חופפת את השיער לביתי הקרחת- בקיצור- מסחרה. עדין נהניתי מהמקום ומהנשים הערומות
אבל זה לא היה זה. בפעם הבאה נראה לי שאשקיע בהופעה. מקווה שהפעם הבאה תבוא מהר. נשיקות

למעלה