חזרתי מפולין.

חזרתי מפולין.

מסע לא קל. לא הייתי מאלו שהתפרקו או היו קרובים להתפרק, אך דבר אחד אני יכול להגיד בודאות על הזוועות: מפחיד. מכל האספקטים. לדעתי המסע הזה הוא חובה אישית של כל יהודי, בטח ובטח אזרח מדינת ישראל. עכשיו אני בחזרה כאן ובתפוקה מלאה

ואיך שכחתי../images/Emo93.gif

תודה רבה לאלעד זיירמן ולרן בן שמואל שדאגו לי לקוקפיט בהלוך. לגבי החזור, אני התעוררתי מאוחר מידי, ביום האחרון שלי בפולין, כך שזו היתה בעיה שלי, ועשיתי מה שיכולתי בעזרת פתק לקברניט. יותר היה לי חשוב שחברתי תכנס לקוקפיט. מבחינתי עוד טיסה בקוקפיט על חשבון להיות בקבינה עם החברים והחברה לא היה קריטי, אך זו היתה הטיסה השניה שלה מעולם, הראשונה בקוקפיט (אם נוציא את המטוס הקל שהיא טסה בו ביולי האחרון). בהלוך, ארקיע 393 לקטוביץ', בשתי מילים סודר העניין. בהמראה שלפו אותי לקוקפיט מבלי שהספקתי לשאול מה לגבי חברה שלי (במהלך פושבק. על הנטישה הזאת חטפתי מהפולניה שלי כאפה רצינית אח"כ, והכל ברוח טובה). לגבי הנחיתה, דיברתי איתם והיא הוזמנה גם-כן (בשיוט היינו בקבינה). חזור, ארקיע 394, שלחתי את הפתק במהלך הבורדינג לקפטן, ולקראת הנמכה לנתב"ג זומנו חברתי ואני לקוקפיט. מאוד שמחתי לראות אותה מתרגשת לנוכח כל מישור החוף, יכולנו לראות את חיפה בצפון על כל פיסת תאורה, בשל הראות המצויינת. כמובן שהיא שמחה לראות את מרכז הפולחן שלה ממעוף הציפור לקראת פיינל (VOR/DME12) - קניון עזריאלי.

ezman2

New member
ברוך הבא

מספר דבר 1. התודה בהחלט לא לי אלא למישהו אחר.. אני רק השליח
2. חטפת סטירה- מגיע לך לא משאירים את הליידי מאחור אבל תיהיה בטוח שאחרי שראתה את עזריאלי היא שכחה....סתם חברה שלי שוכחת לפעמים בטיסות שאני על המטוס אבל היא מבינה.

שוב שכחתי, כמובן../images/Emo9.gif

תודה ענקית לרונן אקשטיין על התאום בפועל של הביקור בקוקפיט. את המוציא לפועל בסוף שכחתי. אז תודה רבה רבה!

אבירן171

New member
ברוך השב

מקווה שנהנת. לפחות אתה יודע איך זה לקבל סטירה מחברה(נקווה שזה היה לפני כל האנשים במטוס). תמשיך לטוס וכמובן להביא תמונות!!! בברכה, אבירן..

תאמין לי,

עם חברה תוקפנית כמו שלי, סטירות הן לא דבר נדיר, מייד אח"כ היא מתחרטת ונותנת לי נשיקה, אז זה בסדר... וכן, זה היה לפני כל המטוס, אם היית מודאג שלא.

אבירן171

New member
אני מקווה שזה צולם וכולם שמעו את

הפאק של הסטירה... נקווה לעוד סטירות בעתיד.. בברכה, אבירן..

S o l l y

New member
אז לא היה שימוש בצוואה אה ?

כל מילה שאמרת בסלע, אחד הדברים החשובים שעשיתי בחיים שלי, מקווה שהפקת מזה כמה שיותר.. טוב לראות אותך שוב פה :)

למעלה