חזרתי מן המתים...

• פותח הנושא BuMe
  • פורסם בתאריך

BuMe

New member
חזרתי מן המתים...

היי מה קורה כולם? אני לאדע אם אתם זוכרים אותי אבל אני הייתי פה בערך לפני כחצי שנה ,הגעתי למפגש שתיים אבל מאז לאדע פשוט לא נכנסתי יותר לפורום. קצת בקצרה על מה שעבר עליי בחצי שנה האחרונה הזאת: אני סובל מהמון חרדות בשינה..המון לעיתים תקופות ושזה מגיע זה מגיע בצרורות וקשה לי לישון ואני קם במהלך הלילה ופשוט כולי בלחץ היסטרי. אני מרגיש וחולם שאני מקבל התקפים ומת או נופל ומאבד את ההכרה ואני מרגיש את זה כאילו זה קורה לי באמת..כאילו במהלך השינה אני מקבל התקף ואני מנסה לצאת מזה אבל לא יכול ואני משתגע בזמן השינה אז שאני נותן איזה מכה מממש ממש חזקה בקיר לעצמי עד שאני מתעורר. סיפרתי את זה לרופאה והיא נתנה לי כמה טיפולים חינם ללכת לעובדת סוציאלית או משו כזה שמתמחה באפילפסיה ואת האמת חוץ מכמה צחוקים איתה כי הייתה נחמדה זה ממש ממש לא עזר לי וזה חזר אליי שוב אחרי כמה לילות. שלחו אותי לעשות בדיקת E.E.G בזמן שינה לראות אם באמת אני מקבל בתקפים בזמן שינה והבדיקה יצאה תקינה. זהו אז החרדות האלו ימשיכו ואני לאדע מה יהיה איתי בסוף
2. סתם לא מזמן עשיתי בדיקת דם לראות מה מצבי עם הכדורים ורמת הכדורים בדם ירדה לי ל-40 שזה ממש מתחת לממוצע כי הממוצע זה בין 50-100. 3. אלכוהול- כן כן אלכוהול...הנושא הבעייתי הזה בשבילי...פעם אחת ולמיד אני רוצה להבין אן מותר או אסור לגמרי? האם מותר בכמות מסויימת? כמה? כן ? מה ? איך ? ולמה בכלל אסור אלכוהול-בגלל המחלה או בגלל הכדורים.. 4.סמים- אין מה לעשות..זה לא סוד שהרבה אנשים היום מעשנים סמים. לצערי אני אחד מאותם אנשים שנמצא בחברה של אנשים שמעשנים. אבל אני לא מעשן אני מעשן "פסיבי" כמו שאומרים - מעשן את החרא של הסביבה. האם זה יכול להשפיע עלי בגלל המחלה אני מתכוון? מצטער על המגילה... ותודה לכם ומקווה שתוכלו לעזור..

tebetha

New member
היי

אני לא הסמכות הכי עליונה לענות,אבל אני אנסה. אני מבינה ומכירה מצבים כאלה של תיסכול,חוסר אונים,ושגם כשבודקים,מתברר שאין כלום, ואז לרופאים אין מה להציע.זה מצב שאין לי פיתרון קסמים לו, וכמו שאתה רואה לרפואה שלך גם אין פיתרון תרופתי.הייתי מציעה לישון בסיטואצציה שלא מאפשרת לך לקבל מכה מהקיר(אמצע המיטה?),ולפני השינה,ואני יודעת שזה הולך להישמע פלצני,לעשות כמה דקות של התרגעות, נשימות עמוקות,מעין מדיטציה.גם לשתות תה צמחים יעזור.השינה אחרי זה הרבה יותר נינוחה ורגועה. לגביי השאלות שלך- רמת הכדורים בדם-40 זה לא עד כדי כך סוטה מהנורמה.אבל בכל מקרה, תיידע את הרופאה. מממ,אלכוהול. גם אני חוטאת בזה.תמיד.וזה רע.מה שזה עושה, זה דופק את היונים(חלקיקים טעונים חשמלית) במוח, ולכן משפיע על המחלה וחומרתה (אצלי כל התקף היה אחרי צריכת אלכוהול גבוהה).כמובן שגם לקיחת תרופות לא מומלצת עם אלכוהול, אז זה אפקט משולב.אין לי מה להגיד בהקשר ה"איסור מוחלט/מותר קצת"(יצא חרוז)...כי אסור.תעשה עם זה מה שנראה לך נכון... סורי גם אני על המגילה,ושבעצם לא נתתי שום תשובה.אבל לפעמים עוזר לדעת שיש אנשים במצבך...

אלכוהול

מונע את ספיגת התרופות במוח. התופעה נימשכת עוד אחרי השתיה. ולכן רמת התרופה במח יורדת. ואתה חשוף במשך כמה ימים לאחר השתיה להתקף.

לדעתי זה לא קשור לאכוהול

לדעתי אתה עובר התקפי חרדה בשינה מה דעתך על פסיכולוג? אם עובדת סוציאלית לא עזרה אולי זה יכול לעזור.. ואם זה לא יעזור אולי גם תקבל טיפול תרופתי שיכול להתאים לך משו זמני אולי.. אני פשוט שמעתי על מקרים כאלה.. והנוירולוגית לא אמורה לעזור בזה

חזרת../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ברור שאני זוכרת אותך,למה אתה שותה אלכוהול?
,טוב,אז דיברנו על זה גם במפגש שאלכוהול ותרופות לא הולך טוב וגם כאן כתבו לך את זה, אז אני לא אהיה נודניק... מה שכן,לא זוכרת איזה תרופות אתה נוטל,אולי היה מקום לבדוק את תופעות הלוואי שלהן,יכול להיות שיש קשר בין מה שאתה מתאר לבין תופעות הלוואי ובמקום עו"ס לדחקות היה מקום לשנות לך תרופות. אחלה שחזרת,תרגיש טוב ותשמור על עצמך.

r216

New member
פסיכולוג זה דבר נהדר

בשביל סתם לדבר, זה לא אומר שיש לך בעיה ואתה בן אדם לא טוב, זה פשוט בן אדם שיושב ומקשיב ונותן עוד זווית ראייה,

ruthty

New member
שלום

דע לך שאתה הורס את החיים שלך בידך אסור בהחלט לשתות אלכוהול לא נורא אם לא שותים מה קרה אני לא מבינה אותך אין לך מספיק התמודדיות לא חבל שנית למה לך לעשן סמים האם הכדרורים שאתה לוקח לא מספיקים למה אתה פונה לדברים השלילים במקום לדברים החיובים ואם החברים שלך יקפצו מהגג האם אתה גם תקפוץ לגבי חרדות שלי גם יש לפעמים אתה יכול לקבל כדור וליום מהרופא אבל תזהר לא להתמכר חבל על החיים שלך שיהיה לך יום טוב אני מוכנה לענות לך על כל שאלה אפשרית בתנאי שתקח את החיים שלך בידים

tropical888

New member
שלום לBUME

דבר ראשון שאני יכולה להגיד לך זה שלי גם היתה תקופה מאוד מלחיצה מכל מיני סיבות וגם שינויים בכדורים היו חלק מהלחצים. בסוף החלטתי לדבר עם הרופא שלי ולהפגש איתו ויש לציין שהוא רופא מעולה - שיצא כבר לפנסיה אבל עדיין מקבל חולים. הוא מאוד הרגיע אותי וכנראה שהשיחה איתו עזרה לי מאוד ולמחרת כבר הרגשתי נפלא כאילו כלום לא קרה.... (דרך אגב שם הרופא הוא דר' לרמן) לכן, אוכל לומר לך ששיחה תמיד יכולה לעזור עם אדם מקצועי. יכול להייות שלא פניתי לאדם הנכון בעניין השיחה, תנסה למצוא משהוא יותר ותיק ומקצועי. דבר שני אתה אומר שהבדיקת דם הראתה שאתה לא מאוזן מספיק?? אז בטח שצריך לעשות שינוי עם הכדורים לא? דבר עם הרופאה שלך בעניין. בעניין האלכוהול , כדי לך להוריד את השתייה שלך, אינני יודעת אם אסור בגלל התרופה או בגלל המחלה אבל סביר להניח שזה בגלל הכדורים ועניין הסמים, לא יודעת אם זה משפיע אבל כדי לך להתרחק מהסמים לא חשוב מה הסיבה. יום נעים ובהצלחה!

BuMe

New member
תראו...

כנראה לא הבנתם אותי נכון אני לא מעשן סמים ואני לא שותה אלכוהול פשוט רציתי לדעת על זה עוד פרטים ..

מסודי17

New member
בקשר לאלכוהול

בלג בעומר שתיתי אלכוהול אחרי שלא שתיתי חצי שנה מאז שאני לוקח את תרופות , שתיתי משהו כמו 3 כוסות וחצי - ותודה לאל לא קרה כלום . למען האמת אני חושב שכל אחד מקבל את זה אחרת , בוא נגיד שכוס , שתי כוסות לא ישפיעו ממש . אין מה לעשות חייבים להתפרק בסופו של דבר

ruthty

New member
זה לא נכון מה שאתה אומר

ונורא חבל שאתה שותה השתיה החריפה לא מתאימה לחולי אפילפסיה חבל שומר על עצמך

למעלה