חזרתי ממפגש פאלם,

e-magine

New member
חזרתי ממפגש פאלם,

לא הייתי ליד המחשב, הצצתי שוב בגלישה סלולרית עם פאלם, זה לא שיגע אותי, זאת "גלישה דייאט". אמנם אפשר לקבל ולשלוח מיילים,לראות מבזקי חדשות, דפים עם ג´אווה ופלאש לא. טוה, עכשיו אני אקרא מה כתבתם פה כשלא הייתי.

MADAM BI

New member
מוזר בדיוק הרגע לפני שנכנסתי לפה

חשבתי שאני אחפש את הפאלם בתפוז ואכנס אליו פעם ראשונה להציץ כי נזכרתי שקראתי שביואל זה היה הפורום הכי פופולארי עם הכי הרבה משתתפים ופתאום זה סקרן אותי אבל עכשיו אני עוד פה והרגלים מאד קשה לשנות נורא חבל ששוב לא הייתי פה בזמן הצאט מקווה שמישהו נכנס חוץ ממך אתמול שכן שלי שגר ממש מאחורי אמר שהוא מנסה להיכנס לאיזה פורום ולא מסתדר עם ההרשמה ואז הוא שאל אותי - אני לא מבין את זה, מה זה הטירוף הזה שאנשים שורצים שעות על שעות בפורומים, לא חבל להם על הזמן? אין להם מה לעשות בחיים? אמרתי לו שדיברתי על זה לא מזמן עם חברה שלי מאיזה פורום שאנשים מחוץ לרשת לא מבינים את הטירוף הזה והיא אמרה - כי עד שהם לא ישקעו בזה בעצמם הם לא יבינו שאנחנו חיים ביקום מקביל מאד מצאה חן בעיני ההגדרה הזאת - י ק ו ם מ ק ב י ל למרות שיש מקום לבדוק את ההקבלה היא מאד לא מדויקת ולא מושלמת אני חושבת

e-magine

New member
מאדאם, פורום פאלם באי או אל

היה פורום שעסק בטכנולוגיה וגם כלל בתוכו הודעות שמקומן בעצם בלוח מודעות - יד שניה. אמנם בטפוז הקונספציה היא שונה, הודעות יש שניה הופרדו לפורום נפרד, והפורום עצמו הוא לא רק על טכנולוגיה אלא גם שיחות חברים, כמו שאת אוהבת, אך מי שלא נתפז לטכנולוגיה של מחשבי כף היד, לא ימצא שם עניין.

למעלה