חזרתי ממסיבת 1984 ודפש מוד בדאדא...

חזרתי ממסיבת 1984 ודפש מוד בדאדא...

והיה מצוין! אחלה מקום (על אף שהתחלה זה היה נראה כאילו אני נכנסת למסיבת כיתה ד' בשנת 1984 - המקום בנוי בתוך מקלט!), העיצוב של המקום ממש חמוד והמוזיקה היתה נהדרת! כמעט כל שיר שקיים של דפש מוד, ובערך פעם בחצי שעה שיר של להקה אחרת ולא משמעותית. אני אישית לא הפסקתי לרקוד לשניה. הקיצר, אני ממליצה בחום. קצת ג'ק, הרבה דפש מוד... אפילו האנשים נראו לי יפים לרגע
הקיצר, נראה לי ששבוע הבא אני סוחבת אתכם איתי לשם! אני ומיצי נהנינו.

Tauwasser

New member
באמת היה כיף שם, מקום ממוגן אפילו

אפילו אנחל בונני שנצפה בקהל נראה נהנה :) (מה הוא קשור?)

מי זה אנחל?

אני נהניתי מהמוזיקה וניסיתי לנצל קשרים כדי לשתות עד אובדן חושים
מה לעשות, עם העבודה שלי ושל מיצי לא יוצא לנו לצאת לבלות יותר מדי. וגם אנחנו צחקנו על זה שזה ממוגן, והחלטנו שאם יפלו טילים על ת"א, שם אנחנו רוצות להיות. תחשבי על זה, טילים נופלים, ואת במקלט ממוגן, יש לך ויסקי מכל כיוון, אנשים טובים ודפש מוד בפול ווליום. יש טוב מזה?

Tauwasser

New member
חבל שלא הכרת אותי אז, נתקעתי עם

עודף וודקה מחוץ למועדון וניסיתי לשכר אנשים סביבי ואת עצמי כדי לא להיכנס עם שתייה פנימה כי הם לא היו נותנים לי קיצר הייתי WASTED לחלוטין יש תמונות מהערב באתר של alternative-israel.com או שמא זה co.il ?

זה באמת רעיון טוב לברר איפה יש

תמונות, כי לי אין מושג והיה שם איזה צלם שפשוט תפס פינה ותקף אותי חצי ערב ערב עם הפלאשים

אוי וויי... יש שם תמונה שלי ../images/Emo5.gif

עכשיו נזכרתי למה הפסקתי ללבוש חצאיות מיני בערך בשנות ה-80!ותפסו אותי כולי מסטולה מויסקי רוקדת באטרף עם השיער לכל הכיוונים והבעת פנים של לביאה חרמנית! לאאאאאאאא! אני רוצה למות.

Tauwasser

New member
יש תמונה שלי שרואים בה חצי פרצוף

בלבד תודה לאל תמיד אני מנסה להימלט ממצלמות אין מסיבה שאין גדוד צלמים זה מטורף נמאס, חסל סדר תמונות של חוגגים חפים מפשע! :)

super girl 15

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifאוף! גמאני רציתי ללכת!!

אבל אני קטינה...

דווקא היו שם חבר'ה בגיל שלך רינת

ואפילו קטנים יותר. פתאום משום מקום קלטתי שם קבוצה של ילדים, לא יותר מבני 14. זה היה מפתיע, אבל בקטנה.

למעלה