חזרתי ממלחה כנסו..

חזרתי ממלחה כנסו..

ואיי היה הכי הכי כיף בעולם , קניתי את ה די.וי.די של שרית והיא חתמה לי עליו. חח צילמתי אותה מלא מלא תמונות , ודיברתי איתה , שאלתי אותה מתי האלבום החדש יוצר היא אמרה לי במרץ והאלבום לא יהיה בינלאומי , הקיצר היא לא הפסיקה לחייך , והכרתי כמובן את אליעד החמוד חח... את התמונות אני יעלה יותר מאוחר...... אז יאללה ערב טובבבבב

החוויות שלי חחח

יצאתי מ12 וחצי מהבצפר ישר לקניון והסתובבתי בנתים ואז כשנהיה 2 נכנסתי למגה וישבתי שם הכרתי מעריצה אחת בשם זוהר שכותבת ברשמי חח והקטע היא גרה לידי ואת הודיה ראיתי וגם את אלירן ובנתיים חיכינו ועמדנו להתעלף כל דקה בקיצור קניתי בנתים תדיוידי ושריתוש הגיע בערך בשעה 3 למרות שאני לא זוכר או פחות מזה אבל לא משנה ברבע ל.. אז כשהיא הגיעה עמדתי להתעלף וכשהגעתי לחתימות היא אמרה שלום ואז אמרתי לה אולי את מכירה אותי אני כותב בתפוז ובפורום ושמי אליעד ואז היא אמרה כן אליעד אני זוכרת משו כזה חח והיא מזה חמודה ויפה כפרעליה ובקיצור נסעתי אני והודיה אחר כך למגה וראינו אותה שם וקניתי שם את הבובה כי לא יצא לי לקנות את זה קודם ובקיצור היה אחד הימים היפים בחיי ובנימה אופטימית זו אני אוהב אותך שרית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Music4Life

New member
חמודים -

שמחה שנהנתם מהמפגש...ושרכשתם את הDVD החדש
וגם שמחתי לשמוע ששרית בסדר ושהיא חייכה וחייכה
שבוע הבא בע"ה בתל - אביב, YEY, אני כבר מתגעגעת אליה
חיחיחיחי

למעלה