Velma Kelly
New member
חזרתי מלונדון
ראיתי 3 הצגות:
Stomp שזה לא ממש הצגה ולא מחזמר ולא כלום אבל בכל זאת: המלצה חמה!!
We will Rock You - שזו כבר הפעם ה-2 שלי ויותר נהנתי מהפעם הראשונה. זה הרבה יותר נחמד כשאתה מכיר את רוב השירים ושהפעם היה לקנות את הדיסק וקניתי וזה הביצועים היפים ביותר ששמעתי מאז פרדי וכמה שההצגה הזו מצחיקה, מרגשה, מקפיצה ונותנת מרץ לא נורמלי גם אחרי יום שלם של שופינג באוקספורד
הצגה מדהימה! נראה לי ההצגה שאני הכי אוהבת כבר יש לי תיכנונים על הפעם ה-3.. הכי מומלצת בעולם ההצגה הזו בלונדון אם אתם נוסעים אז חובה
והמלצה קטנה שלי, בתור אחת שבפעם הראשונה הכירה פחות ובפעם השני הלכה עם מישהי שהכירה פחות שירים: לעבור על השירים שוב. לא משנה כמה אתם חושבים שאתם מכירים. השירים שם הם כמו טקסט והרבה יותר כיף בהצגה שאתה שר עם השחקנים.
שיקגו Chicago - כמו שאמרו לי שייתכן, אחרי שראיתי את הסרט לפני ההצגה הייתה אכזבה קלה (ויש להדגיש את הקלה) אולי רק בגלל התאפאורה שציפיתי למשו שישווה לתפאורה המדהימה שיש בסרט. אבל סרט זה סרט והצגה זו הצגה. השחקניות הראשיות היו מדהימות! השחקן ששיחק את איימוס (קווין קנדי) היה מדהים ושווה את ההופעה. נתן משמעות שונה לשיר Mister Cellophane והיה מדהים,מצחיק וסוחף יותר מכל ההצגה. באמת חיזק דמות שלא אהבתי בסרט ופשוט תאהבתי בה בהצגה. בכל זאת מומלץ גם אחרי הסרט.
ראיתי 3 הצגות: