חזרתי מלונדון

דולי12

New member
חזרתי מלונדון

היה כיף כי זה לונדון וגם הייתי עם בתי המוכשרת. ביום הראשון ביקרנו ביריד של הרקמה והסריגה. אני בעיקר התמקדתי ליד סטנדים של סריגה וחיפשתי ספרים באמיגורומי. הפעם היה פחות סטנדים של רקמה. לא התעכבתי עליהם הרבה כי יש לי בדים, חוטים, חוברות רקמה כנראה לכל החיים ואני מרגישה רוויה עם זה.
בימים האחרחם ביקרנו בשווקים במוזאונים כמו טייט מודרן, נשיונל גאלרי וגם V&A. שם היתה תצוגה מתחלפת של בגדי שנות השמונים. בביקורי הקודם בלונדון זכרתי שהיו מגרות מלאות ברקמות עתיקות. שאלתי עליהן. אמרו לי שהעבירו את זה למקום אחר ומי שרוצה לראות אותם צריך לבקש בבקשה מיוחדת.
השווקים משגעים. יש בהם וינטג', אוכל מגרה והכל מכל. יש שם חנות בגדים זולה בטירוף. קוראים לה FRIMARK והיא נמצאת ליד מרבל-ארץ' לא רחוק מהחנות של מרק אנד ספנסר. מומלץ ביותר.
צלמתי מה שיכולתי אבל היתה לי בעיה עם המטען והסוללה. הבת שלי צילמה יותר. היה לי כיף מיוחד לנסוע עם בתי שהיא מעצבת ומכירה את לונדון יותר ממני וזה היה כיף לא רגיל. אני מקווה לשכפל את החוויה הזאת.
הנה חלק מהמראות. התונה הזאת היתה בכניסה לאלכסנדרה פלס, שם התקיים היריד.

דולי12

New member

דולי12

New member
אביזרי רקמה וסריגה

העיגול בחום זה חותך חוטים שניתן לקחת לטיסות במקום מספרים, יש סמניות סריגה ומלבנים לללפף סביבם חוטים ולשים באורגנייזר,

דולי12

New member
קניתי שתי חוברות סריגה מלפני שנה ושנתיים

שכנראה המוכר רצה להיפטר מהם וצורפו לזה גם מסרגות וגם חוטים. כל חוברת עלתה שני פאונד בלבד (5.60 שווה הפאונד). רק המסרגות כבר היו עולות יותר בארץ. המסרגה של הקרושה , היא לשני גדלים. פעם ראשונה שאני רואה מסרגה כזאת.

הקריתית

New member
מקסים!!

ממש מקורי ויפה! שמחה בשבילך שעשית טיול כה מעניין. תודה על ההמלצה על החנות!

איזה טיול מדהים!!! ואיזה דברים מעניינים צילמת

איך קוראים ליריד שהייתן בו? האם ספר האמיגורמי מומלץ?

דולי12

New member
ליריד קוראים TWISTED THREAD והוא מתקיים כל

שנה בחודש אוקטובר במקום שנקרא ALEXANDRA PALACE. מגיעים בתחתית לתחנה WOODGREEN וביציאה יש שאטל ללא תשלום שלוקח עד המקום. ספר האמיגורומי מומלץ . יש בו גם הוראות בכתב וגם תרשימים. תוכלי להתרשם ממנו באחד המפגשים הבאים. אם תרצי אביא אותו למפגש.

אמאדובה

New member
איזה תענוג

נשמע טיול נהדר, וחוויה נפלאה של אמא ובת! התמונות ממש עושות חשק לנסוע (לא שלא היה לי קודם
)

למעלה