חזרתי מיום הורים :)

חזרתי מיום הורים :)

היה קשה =\ אבל ציונים טובים למזלי(חוץ מיהסטוריה), מה עוד שאני בד"כ לא מכין שיעורים(לרוב! אולי הכנתי מתחילת השנה מקסימום 5 פעמים ועבודות) אומנות: 80 אנגלית: 90 גאוגרפיה: 75 היסטוריה: 55(וחבל) חינוך גופני: 85 יסודות במחשבים: 85 לשון: 80 מדע: 85 אחדות(אזרחות): 90 מתמטיקה: 80 ספרות: 90 ערבית: 80 פיסיקה: 85 תנ"ך: 70. מה דעתכם? היו לי גם הערות ממורים כגון אנגלית: יחסך ללימודים ראוי לשבח אחדות(אזרחות): ניכר ששקדת על הלימודים מתמטיקה: הינך מגלה יחס רציני כלפי המקצוע לירן

Xboy123

New member
היית שם את זה ב-OFF אבל אמשיך....

אלה לא ציונים משהו לדעתי... היית צריך לקבל 90 ומעלה, וקצת משהו בסביבות ה-80 כדי להיות מתואר כבעל ציונים טובים. אבל לא נורא, זה ילמד אותך מה הצד החלש שלך ומה הצד החזק שלך, ותדע מה לחזק. הנה דף ההערכות שלי ביום הורים אחרון שהיה לי(ותסגור את הפה שיתחיל להיפתח): תנ"ך:90 ספרות: 90(מאוד משתדל, עובד יפה מאוד! מבחן:90) לשון:80(הציון הכי נמוך!!! מבחן: 83, לא סובל את המקצוע הזה) אנגלית:100 ערבית:100 גיאוגרפיה:100 (הערה:תלמיד מצטיין) מתמטיקה(100, הקבצה א'-ללא מילים!) פיסיקה:90 ביולוגיה:100 מדעי המחשב:100(תלמיד מעולה) לימודים באמצעות פרוייקטים - מצויין. ממוצע הציונים: 93.5 בערך. למרות שיש ממוצע הרבה יותר גבוהה משלי (גאונים, לא אני..) אני מרוצה לגמרי!

Xboy123

New member
גם אני לא.. אני לומד כמה שצריך...

טוב טוב לירן הבנתי שאתה מקנא...

לוי אסף

New member
לירן בוא אני אספר לך משהו...

יש לי חבר שלמד בבית ספר כרמים( ליד אוקט בראודה ) במשך 8 שנים! השנה הוא עבר למכמנים והתחיל ללמוד במשגב, מהקבצה א' במתמטיקה וציון של 90! הוא עכשיו ב-ג' אם ציון של 80 מציון 95 באנגלית הוא עכשיו במתקשים. ובכל שאר המקצועות ממש ממש קשה לו! אז אל תשמח יותר מדי כי בכרמיאל ממש מחלקים ציונים!

ציונים פסדר...אפשר יותר...

גם 75 ו80 הם לא ציונים מאוד טובים.. הם בינוני ככה... כדאי להשקיע יותר אבל סחטיין בכל זאת...

נעה גל

New member
../images/Emo32.gif ציונים בתעודה

לירן, הציונים שלך בסדר גמור. בסופו של דבר מבחינת בית הספר מה שחשוב הוא, הציונים שתקבל בבגרויות. והם חשובים רק אם תחליט ללכת ללמוד באוניברסיטה ותלוי במה שתחליט ללמוד. וגם ציונים לא טובים בבגרות הם לא סוף העולם. תמיד, אבל תמיד אפשר לשפר אותם. לא נוח - אבל עובד
. ציונים בודקים רק דבר אחד (וגם אותו לא תמיד) והוא "מה המורה לימד". הם לא מעידים כהוא זה עליך או על היכולות שלך וגם לא עד כמה אתה חכם ומוכשר.

הנה שלי: ../images/Emo9.gif

אומנות: 95 אנגלית: 100 גאוגרפיה: לומדים מחצית הבאה היסטוריה: 100 חינוך גופני: + (כולם מקבלים + אלא אם הם ממש גרועים או מתנהגים רע) מחשבים (טימטום רציני לומדים רק וורד!!!): 100 לשון: הפסקנו ללמוד כי גמרנו את החומר מדעי הטבע: 95 מתמטיקה: 100+ ספרות: מחצית באה ערבית: 100 פיסיקה: לא לומדים תנ"ך: 95

חחח יא מחונן, אצלי יש 85 במחשבים

רק בגלל שאני לא מגיע לאף שיעור מה אני יעשה, משעמם לי בשיעור שולמדים בו רק וורד ופואוור פוינט שאני מסוגל להגיע כבר לשיעורים של יב' שלומדים תיכנות. לירן

אצלי המחנכת חייבה אותי להגיע...

לשיעור זה ממש מטומטם, זה תת-רמה מה אנחנו בגן??? שילמדו תיכנות או אפילו פלאש וHTML זה יותר טוב בהרבה!

Xboy123

New member
../images/Emo32.gifגם אני שונא וורד ופאוור פוינט

למרות שאני לא סובל את זה ועוד יותר לא סובל את אקסל. למדתי את זה שנה שעברה וסבלתי סבל כואב והשתעממתי רצח. חיכיתי לשנה הבאה, שזה השנה, שאלמד כבר תיכנות(שפת פסקל) והנה אני לומד לי להנאתי פסקל...

לנו יש

היסטוריה שיורד עוד חודש מתמטיקה יורד עוד חודש פסיכולוגיה אזרחות ספרות חיבור ספורט אנגלית וזהו.....

Xboy123

New member
לך לא נשאר הרבה לסיים בגרות ואני

רק שנה הבאה מתחיל את הסיוט... האם הבגרות זה קל או קשה?

זה לא כזה קשה

אים כול השנה תישב על 80 ובמגן תחרוש ותוציא 90 אז אתה לא תקבל בבגרות פחות זה לא כזה נורא

Xboy123

New member
מהפה שלך לאלוהים ליטלוש.. את יודעת

כמה אנחנו צריכים ללמוד בחופש(של חנוכה) ביום שבו אנו חוזרים לבית ספר אחרי חנוכה מייד יש לנו מבחן בגיאוגרפיה(מערכת המים, האנרגיה והתשתיות בישראל), ויומיים אחרי מבחן בסיפור(על סיפור ענק רצח שקוראים לו שברירים(בדיוק מה שאני מרגיש)) ויומיים אחרי מבחן בתנ"ך(על כל ספר מלכים א' למרות שזה קל), ואחרי 3 ימים מבחן בהיסטוריה(על הצהרת בלפור ולאילו מטרות בריטניה ניצלה זאת או משהו כזה), ואחרי עוד כמה ימים מבחן בפיסיקה(אנחנו עושים שניים ואל תשאלי למה), ויום אחרי מבחן במתמטיקה(פירוק לגורמים לפי נוסחאות + טרינום, חפיפת משולשים לפי צ.ז.צ.,ז.צ.ז.,צ.צ.צ., הוכחת שיוויון צלעות וזויות לפי חפיפה)... ויש עוד הרבה בדרך: מדעי המחשב(שפת פסקל, קל רצח שאפילו אני לא מתכונן אליו), ושפות זרות(ערבית/צרפתית/ספרדית) ואנגלית(מבחן הכולל סיפורים מהספר, הבנת הנקרה, הבנת הנשמע, CLOZE ודיקדוק) חחח מרוב שיעמום פירטתי לך הכל.. את חושבת שיש הרבה הבדל בין ללמוד לבגרות לבין ללמוד בכיתה ט' במקרה שלי?

תיראה

בכיתה ט זה הרבא מיבחנים כי זה שלישים אבל בי יורד לך גאוגרפיה ביולוגיה פיזיקה (אים יש לך עוד כמה מיקצועות בחירה אז גם הם ירדו) כי אלה זה מגמות מורחבים שבי תיצתרך ליבחור 2 מהם אבל מה שכן כיתה ט זה סתם תתחיל להשקיע יותר ב-י ורמת החומר עולה גם יש לך חומר קשה יותר אבל זה אפשרי זה לא בשמיים

למעלה