חזרתי מטסט1

killer instinct

New member
חזרתי מטסט1

והלך לי קטלני...כאילו נהגתי ממש טוב היתה לי חניה ובטעות שכחתי להעביר לרברס מהלחץ ואז כזה הבוחן מצביע על הההילוכים ואני כזה עושה "אויש" ואז הוא צוחק ואומר תודה..ואז חניתי פעם ראשונה קרוב מדי ותיקנתי יצא טוב. הטסט היה איזה חצי שעה וממש הרגשתי טוב!! חוץ מדבר אחד שאני מקווה שאני לא ייכשל בגללו:היתה פניה שמאלה מחד לדו אני חושב או מדו לדו ועליתי על הנתיב הנגדי בטעות קצת ואז הבוחן אמר לי אנחנו בדו ואמרתי לו כן אני יודע.. אני לא זוכר למה פניתי ככה יכול להיות שלא יכלתי לפנות לגמרי בקשת רחבה קיצר לא יודע אבל חוץ מזה הלך לי הכל טוב והנבחן השני אמר לי שנהגתי מושלם... מה אתם אומרים?.. אני לא יודע כבר מה לעשות מרוב מתחחחח

Benightedxx

New member
תראה,

על ההילוכים הוא בטח ייחפף. אבל ת'כלס אחי לקחת פנייה לכביש דו סטרי בנתיב הלא נכון. זה חד משמעית נהיגה נגד כיוון התנועה, כמו שתיקח כיכר מצד שמאל או שפשוט תיסע מול הרכבים שנוסעים בכיוון הנגדי לשלך. למזלך, פסיכולוגית, זה לא אותו הדבר כמו הקודמים (בעיקר אם אין רכב ממול), והטסטר שלך נשמע כמו בחור סביר. אם אתה אומר שהוא צחק והתנהג כמו סחבק אז יש מצב שהוא יעביר אותך, אבל אם לא תעבור אז זה מוצדק לגמריי. בהצלחה בתשובות!

killer instinct

New member
תשמע

זה לא בדיוק אותו דבר כמו בכיכר לא נסעתי מול התנועה עליתי על הנתיב הנגדי אבל זה היה לשניה ממש טוב אם אני נכשל אני לא יתפלא אבל הרגשתי ממש טוב לאורך המבחן

Benightedxx

New member
אם הרגשת טוב

זה בד"כ מצביע על הנהיגה שלך ואומר שנהגת טוב בלי נדר עדיין קיים הסיכוי הלא קטן שתעבור

אני אגיד לך מה היה לי בטסט..

הממ.. זה די דומה. נהגתי בטסט ממש ממש מושלם... ובשלב מסויים, כשהייתי ברחוב דו סטרי.. הוא אמר לי לפנות שמאלה.. והייתי בטוחה שאני בחד.. אז עברתי לקראת הפניה לנתיב השמאלי.. והוא כזה "את יודעת שאחנו בדו, כן?" אז אמרתי לו - "אה.. כן.." וחייכתי וחזרתי לנתיב הימני.. ופניתי. וכל שאר הטסט היה מושלם.. היה מן קטע כזה שהוא אמר לי לפנות שמאלה.. וראיתי שמשאית חוסמת את כל הנתיב, אז אמרתי לו את זה והוא כזה "אה.. יופי ששמת לב.. אז בואי נמשיך ישר" נראה לי הוא התלהב ממני חח.. הממ... בכל מקרה... הוא העביר אותי. למרות הטעות. אם נהגת ממש טוב אני מניחה שהוא יסתכל על המכלול של הנהיגה ולא יהיה קטנוני.. אני מקווה שתעבור... ואצלך עוד היית טיפה על הנתיב הנגדי.. אני הייתי לגמרי... קיצר.. בהצלחה!!!!!!!

אני מראשון... והשם משפחה שלו התחיל

באות פ'... P: אני לא רוצה להגיד ת'שם שלו. יכול להיום שהוא עובד גם בפתח תקווה חח..

I l u S i o N

New member
תגידי, איפה היה הטסט שלך?

ואם היה בפתח תקוה, מי הודיע לך שעברת - המורה, או שבדקת באתר?

pop girl 20

New member
אצלי...

זה בכלל היה באזור הקריות (צפון).... וגם, בגלל העיצומים, יום אחרי הוא התקשר אלי ממש על הבוקר להגיד שהטופס לא חזר, ושהמצב נראה טוב... ובגלל שיצא גם שבת באמצע,רק ראשון הוא הביא לי את הרישיון. דרך אגב, האתר לא תמיד מעודכן, למשל אצלי, עד עכשיו באתר, לא מופיע שעברתי ואני עם הרישיון ביד כבר.

killer instinct

New member
רק רציתי לומר:

תודה לכולם!!!!!במיוחד לאדומים שפה.. באמת זה פורום ברמה גבוהה מאוד ...מצאתי הסבר לכל שאלה שלי ובזכותכם הגעתי מוכן פרפקט לטסט!!!! תודה רבה לכולם ובהצלחה לכל מי שעוד לא עבר!!!

למעלה