חזרתי מטסט רביעי

HBERG1

New member
חזרתי מטסט רביעי

הי שלום לכולם עשיתי בצפון תל אביב בשעה 1215 היום היה לי טסטר בשם הררי די נחמד הוא עשה לי מסלול די קשה הייתי צריך להיות מאד סבלני ננתי זכות לכולם נסעתי בזהירות למרות ששאר המכוניות נדחפו עשו כל מיני אבל לא עשיתי כלום רע הוא העיר לי פעמיים על איתות אחד שעמדתי לפנות אבל הייתי עושה זאת בכל מקרה שנית שהייתי במשרד הרישוי אמר כנס למפרץ ולא אותתי מה אתם אומרים שום פרקס שום דבר עם הגה זה ההערה היחידה שלו מה הסיכויים אני מת לעבור תודה לכולם

מתן1002

New member
עברת אחי!!

לא מכשילים על דברים כאלה.. ואני מאמין שעברת אז מזל טוב

samata

New member
או באמת?

ממתי לא מכשילים על איתות? שמע, יש לך סיכוי טוב לעבור - אבל זה לא 100%. הטסטר אולי יתייחס לקטע עם האיתות בתור סיבה להכשלה, אבל אני בכל זאת אופטימי בשבילך. בהצלחה.

NewUser4

New member
לא לשכוח

שייתכן והיו דברים שלא שמת לב אליהם. בנוסף, יש משקל להתרשמות הבוחן על נהיגתך באופן כללי.

HBERG1

New member
יאללה עברתי טסט 4

משום מה אני בכלל לא מתרגש לא יודע למה עכשיו עיקר הדאגה לקנות אוטו תודה לכולכם

k1235

New member
הכאב ראש הכי גדול..

הכאב ראש הכי גדול זה לקנות אוטו אני עברתי טסט לפני 3 וחצי חודשים מאז אני מחפש אוטו ועוד לא מצאתי.. פשוט נמאס!!

HBERG1

New member
מה התקציב

כאילו אבא שלי קונה לי כנראה והוא מחפש אוטו מה זה בטיחותי אז כנראה ישקיע אז מבחינת תקציב יהיה עד 80000 כנראה אז לא בעיה אבל התקציב שלך אולי שונה אם לא דבר איתי בפרטי

k1235

New member
כן..

התקציב שונה בהרבה אני מעוניין לקנות אוטו פרטי בשבילי אוטו לצעירים ואני לא צריך משהו ב 80K אני מחפש עד 20K

mikeyy

New member
וואי איך הייתי רוצה אחת כזאת...

לא הבנתי , זה עלה 20000??..

E G the men

New member
אתה טועה בגדול.....

עלות המדבקות הייתה 50 שקל באוטומוטר, המערכת עלתה לי באזור ה 3000 שקל אבל זה לא ממש קשור... זה לא השקעה שתלך לפח כאשר אני ארצה למכור את האוטו.

k1235

New member
אני לא נכשלתי..

אני לא נכשלתי על איתות כל הטסט אותתי הגעתי לפניה שמאלה והוא הזכיר לי לפני זה לאותת ולא נכשלתי.. :)

W R X

New member
כנ"ל

היו לי בטסט כמה פאשלות עם איתות (ועוד כמה פאשלות שלא קשורות
) ועברתי כמו גדול. רוב הפעמים הטעויות הקטנות הללו נובעות מלחץ ובוחן צריך להבחין בכך ולפעול ע"פ ההבחנה שלו וע"פ שיקול דעתו.

למעלה