חזרתי מטורקיה

EagleGirl

New member
חזרתי מטורקיה

שבוע שלם הייתי בטורקיה נראה לי שעשיתי כמעט הכל! הגעתי למסקנה שאסור לקחת טיסות צ'רטר לעולם מצאתי פאנצ'ים חדשים עשיתי קניות ולא בזבזתי המון כסף בכלל.... הייתי בהופעה של איזה זמר שאני מכירה רק 2 שירים שלו בחינם הייתי במשחק של גלאטסראיי וראיתי 7 גולים (או יותר נכון 3) בשום בר באיסטנבול לא יודעים מה זה ייגרמייסטר ככה שהיה לי מאוד קשה לתפקד אבל השתכרתי בכל אופן עם מוזיקה טובה (טורקית כמובן)... הייתי בהופעה של להקת רוק באיזה דאנס בר מוזר עם אופנוענים גדולים ומפחידים ששותים רק בירות בוקר צהריים וערב אבל מה שהיה הכי כיף זה שבלילה האחרון כמה דקות לפני שעליתי עם ידיד שלי הביתה (התארחתי אצלו) עצרה אותנו משטרה לאיזה חצי שעה!!! שלחו אותנו לקחת את הדרכון שלי ובדקו לי כמה פעמים הייתי בטורקיה למה אני מדברת קצת טורקית, חרשו לי על הכרטיס טיסה חזור כדי לבדוק אם זה אמיתי אבל זה קרה כ סתם השעה הייתה 1:00 בלילה והיינו היחידים ברחוב ולשוטרים קצת משעמם בתוך השכונות שם.. היה לי מאוד קשה בלי הסטאנד אפ ובלי כל החבר'ה של ישראל... בטח היו עוד דברםי ששכחתי אבל בכל אופן - הנני כאן ויאללה בלאגן. סיון (סביון) טורקיה

NYMets Man

New member
חחח ברוכה הבאה!

מה הסיפור שלך עם טיסות צ'רטר? מה קרה הפעם?

EagleGirl

New member
ככה

הטיסה בהלוך הייתה אמורה להיות ב19:30 ובסופו של דבר יצאה רק ב00:40 בחזור הטיסה הייתה אמורה לצאת ב22:30 ויצאה רק ב2:30

LuNa MaJnUnA

New member
חחחח וולקאם באק../images/Emo13.gif

משטרה זה מגניב

lihi r

New member
חחח ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

נשמע שנהנית מאוד למרות המשטרה

למעלה