חזרתי מחוזקת :cool:

חזרתי מחוזקת :cool:

שלום לכולכם! תודה לכל מי שתמך בי בתקופה הכי קשה בחיי. כנראה שממצבים קשים אנחנו רק מתחזקים . אני שולחת לכם הרבה אור ואהבה אין סופית. אני מבקשת ממכם החל ממוצאי שבת להכנס לחשיבה הכי חיובית שרק אפשר. אנחנו פותחים את חודש ניסן. ראש השנה של השנה המעשית: כל מי שתכננן עד היום פרויקטים, החל ממחר עליו להתחיל לממשם. בהצלחה לכולם. תחשבו תמיד רק טוב. בריאות ופרנסה לכולם. הרבה אור ואהבה ללא תנאי. מיכל

:) בקר טוב!

אני שמחה לראות אותך כאן! תקופה זו שלך היא תקופת מעבר. אני בטוחה שהמעבר דרכה מוציא אותך מחוזקת! מצטרפת לקריאתך לחשיבה חיובית! :cool: כתמיד, משתדלת לגעת, באהבה.

תקופת מעבר כו או לא :cool:

לגעת במהויות תודה! אני מודה לך על נסיונות העדוד שלך. אני בכלל לא נמצאת בתקופת מעבר. אני סימתי תקופה ופרצתי בדהרה לתקופה חדשה ומדהימה. אם עד עכשיו הגדרתי את עצמי כמגשרת ומתווכת בין מומחים. היום אני מודיעה לכולם שהפכתי מומחית בפני עצמי. פתחתי תקופה שבה אני יכולה להדריך להוביל להורות ולטפל באנשים בכל מקום . אפשר לנסות אותי. במשך שבעת הימים האחרונים מצאתי עצמי מטפלת הלמעלה ממאה ושמונים איש. כל מי שהשתתף בהלוויה של אבי זכה להזדככות הנפש ולטיהור. כל אדם שהיה שם ויצר איתי קשר לאחר מכן סיפר לי שמשהוא התחיל בחייו. אני מאמינה שכולכם מתחילים להרגיש את האנרגיה דרך המחשב אף על פי שאנחנו וירטואלים בלבד. נפלה במחשבתי החלטה לנסות להפגיש את כולכם אצלי בבית. אם תהיו מעונינים צרו קשר לדואר האלקטרוני שלי. אוהבת מאד מאד מיכל.

היי מיכל...

לא מדובר על נסיונות עידוד... וכמו שכאב הוא איזשהו גבול בין משהו אחד למשהו אחר בתודעה שלנו... מוות של יקירינו הוא תמיד סוג של תקופת מעבר... וכפי שזה נשמע.. נראה שכבר עברת דרכה... את מספרת על אנרגיות חדשות שזורמות דרכך; זה נפלא! יש, (!) יש גם אנרגיה שעוברת וירטואלית... באהבה רבה. :cool:

נשמה גדולה שלי :cool:

לגעת במהויות הכי הכי! נשמה גדולה שלי אני``מתה`` עלייך(סליחה חיה). יאהוו... אני שמחה שאת חשה באנרגיות גם דרך המחשב. אני מקווה שלא נתקע כאן את כל המחשבים. חוץ מזה תפוז שנו את הגישה למערכת. אם את יכולה להסביר לגולשים איך להכנס אני אודה לך. נראה לי שזה דרך: tapuz.co.il בלבד. שיהיה לך יום שטוף באהבה ואור אין סופיים. מיכל

היי...

מיכל, פתאום רואה את ההודעה הזו, רק עכשיו... לא ברור לי מה קורה לפורום ... מישהו בלבל את כל הממשק !!! וזה דיי הרסני עבור מרקם דיונים עדין כל כך. אם יש לך דיבור עם החברה שם שיושבים בשרת.. תעשי להם ``נו נו נו``!

למעלה