חזרתי מוולפסון

רוני 2226

New member
חזרתי מוולפסון

כל מיני לחצים בחזה, ונשימות כבדות ורעידות בגוף, הרגשתי שאני עומד למות.... אני מפחד שבסוף מרוב לחץ באמת אני ימות ... כנראה שאניי לא חזק באימותים, מה גם שהרופא המליץ שאני ינוח ולא יכנס ללחץ מיותר. עכשיו אני מעריך את החיים יותר ושום דבר לא שווה את זה שאני ככה ירגיש , חשבתי להתנתק מהאינטרנט כצעד ראשון ושיהיו לי חיים מציאותיים עם אנשים שייגעו בי שיסתכלו עליי ואם הם רבים איתי אז זה יהיה לפחות אמיתי . להתראות בינתיים או שלא אני רק יודע שכרגע אני צריך שלווה מנוחה וחיים באינטרנט מזיקים לי מאוד .

רוני

קצת מוזר לי שחזרת מוולפסון עם כאלה תסמינים.. אתה צעיר ממני.. ואני בעצמי פצפון. איך זה הגיוני..? אבל בכל מקרה, אם ככה אתה מגיב לעימותים באינטרנט אני באמת הייתי מודאג בקשר לעימותים "מציאותיים" יותר. הצעד הראשון הוא לא להתנתק מהאינטרנט אלא לראות כיצד אתה יכול להתמודד יותר טוב עם האנשים שסביבך, גם אם הם כועסים או לא יודע מה. תצליח, במה שתבחר. העיקר שיהיה לך טוב. ואם אתה מאמין שניתוק מהאינטרנט יביא לתוצאה הזו, אז תתנתק. תעשה מה שטוב לך. נתראה חבר.

white star

New member
גיל הוא לא רלוונטי

כל אחד יש לי את הסף רגישות שלו ואת חוויות החיים שהוא עבר שמשפיעות עליו

ItsikH

Member
מצבי לחץ יכולים להתבטא בסימפטומים פיזיולוגיים ואף חמורים, ללא שום קשר לגיל - לא מדובר במחלה (ובכלל, הרבה תופעות פיזיולוגיות מיוחסות לגיל בטעות).

זה התקף חרדה קלאסי

במצבים כאלה נותנים תרופות הרגעה מיידיות. בטח לההיא שחשבה שיש לה התקף לב, אבל היה לה התקף חרדה בגלל העבודה ולחצים קשים בה.

white star

New member
הרופא הזה הוא לא הכבשה הכי חכמה בעדר

באינטרנט אלה עימותים לייט מאוד. במציאות העימותים יכולים להיות הרבה יותר חזקים, כולל מעבר מדיבורים לדברים אחרים. מה שהרופא שלך אמר זה שאתה צריך לחיות בלה לה לנד בלי שום בני אדם בסביבה. טיפש.

lsabag

New member
תרגיש טוב רוני רון...

שולח נשיקות וחיבוקים חמים
מאחל לך החלמה מהירה ויותר מזה שתהיה חזק יותר ממה שהיית עד כה

למעלה