חזרתי מהלהקה

ady18

Well-known member
חזרתי מהלהקה

וואלה נחמד אממ קרן הפתיעה אותי במשחק שלה וואי חבל על הזמן איך נכנסה לדמות של מיקי ממש אהבתי את זה . ואדיר הוא מצחיק ברמה שלא תתואר. וכמוהן השיר שלה עם מוקי "היה לי נער" מדהים כמה כישרון גם בשלמה אדומה . ויש לה מבטים כאלה לאורך כול ההצגה כאלה מתוקים ממש למות מהם. בקיצור כדאי ללכת לדעתי במיוחד בשביל קרן היא בין היותר טובים שמשחקים שם וזה עדין קצת מוזר לראות את קרן יותר משחקת פחות שרה אבל עדין סבבה וגם הכי חשוב הצטלמתי איתה היא כזאת ממי וזכרה אותי שזה היה בכלל חבל על הזמן

עדי C

New member
שמחה שנהנית../images/Emo9.gif אכן הצגה מהנה

מוקי
תראי לנו את התמונה

shir828

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo182.gif כמו שהיא אמרה ביאיר

לפיד [נראה לי] פסים זה מרזה. ממש השחור החדש

שיואוו איזו תמונה מקסימה!!

מהממתתת פשוט טוב כל התמונות של קרן יוצאות מדהימות..יאוו איך גם אני רוצה לפגוש אותה ולהצטלם איתה ושהיא תחתום לי..זה החלום שלי אני מתה עליה

אני רוצה גם לפגוש את קרן!!

אוףףףף כמעט כולן בפורום הזה פגשו אותה והצטלמו איתה ורק אני לא אני היחידה שלא..איזה ביאוס מישהו כאן יודע אולי איך אני יכולה לפגוש אותה אישית?? פליזז שמישהו יעזור לי אני פשוט חולה עליה אני מתה לפגוש אותה..:(( איזה כייף לכל מי שזכה להצטלם איתה ולחבק אותה גם אני רוצה לפגוש אותה ולהצטלם איתה ככה לתמונות...היא מדהימההה

את יכולה לפגוש אותה

באחת ההצגות של המחזמר הלהקה. אחרי ההצגה לחכות לה ליד הכניסת אמנים. ואותו דבר גם בהופעות שלה בסיום ההופעה לחכות לה ליד הכניסת אמנים.

כן אבל הבעיה היא שאני לא יודעת

בכלל איפה זה הכניסת אומנים..אבל היא יוצאת בדרך כלל?? אם אני אלך לעוד הופעה שלה במקרה זה מה שאני יעשה יחכה לה שם ואבש תמונה איתה וחתימה

I מ י ר ב I

New member
אני ממש שמחה שנהנת...

אני יודעת שהתרגשת ושמחה שחזרת עם חוויות וששתפת אותנו. תמונה מקסימה של שתיכן... אני גם צריכה ללכת למחזמר.

למעלה