חזרתי מהופעה

• פותח הנושא mesty
  • פורסם בתאריך

mesty

New member
חזרתי מהופעה

לבחורה "שבוכה" על כך שאין לה בן זוג, לבחור המקסים שחבל שאין יותר כמוהו רציתי לומר משהו, (אחרת לא הייתי כאן) זה ממש נכון!! אני כל פעם מופתעת מחדש לגלות שלא נועדתי לבלות את ימיי בבכי על כך שאני שמנה. ושלרע לא תחשבו שאני מאלו שרצות אחרי דיאטות כל היום. אני מרוצה בחלקי. חבל שאני לא יכולה לצייר את עצמי ... אבל דווקא היום זה היה מוזר, אני לא מרבה לצאת לבלות, סתם כי אין, ודווקא היום הזדמן לי (רוקפור- היה נחמד) כאבה לי הבטן והרגשתי כל כך במייטבי כי כולן שם היו לבושות ובאתה בלבוש ממש ממש זרוק ופשוט ומאוד יום יומי. ובכל זאת היו מי שמצאו להיסתכל אלי, אז אני יכולה לומר דבר אחד לאומה, 1. תודה על צומת הלב גם כשהיא מביכה אותי 2. יש כל כך הרבה "רזות" שמתלבשות בבגדים שקטנים עליהן והן ניראות כל כך .... רע!! אז תני חיוך שסני מותניים אם אתה צריכה "רענון" שיזכיר לך כמה אתה יפה לכי על זה . צבע בשיער איפור, אוכל בריא- זה ממש עוזר להרגשה תעשי מה שבא לך תחזירי לעצמך את האהבה העצמית ולבחור היכן כל הבחורים ההם .... אני גם רוצה אחד. לילה טוב לכווווווווולם. ידתם לתת לי את הכוח מתי שלי לא היה את הכוח לעצמי תודה לכולם ולילה טוב

ככה צריך להיות......

עם קצת אופטימיות, והרבה רצון....... ושתמיד יהיה לך הרצון הזה לטוב
אישה יפה.

למעלה